Super enthousiast toen ik de panty binnen kreeg. Had een feestje dus gewacht met dragen en binnen 2 uur de eerste ladder. Niets geks gedaan, enkel gezeten. Toen ik de ladder voelde, de tafel nog g... Voir plus

L'entreprise a répondu
Kwaliteit, snelle levering. De kanten kniekousjes en sokjes zijn een leuk cadeau (ipv bloemen bijvoorbeeld 😉)
L'entreprise a répondu
In tegenstelling tot hoe ik deze panties op Instagram geadverteerd kreeg, zijn ze niet bijzonder sterk of ladder bestendig. Groter risico op ladders bij aantrekken dan bij goedkopere merken. Ik vind z... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Uitgeroepen tot beste panty door ELLE.
Onze collectie bestaat uit:
The Classics - effen panty's van 15-80 denier in verschillende kleuren
The Invisibles - huidskleur panty's
The Statements - panty's met prints
The Socks - sokjes en knee-highs
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Nadat mijn pakket zoek was na levering werd dit direct opgepakt door hun. De service is snel, extreem goed en erg vriendelijk. Daarnaast ben ik altijd blij met de panty’s, ze zitten heerlijk, knellen niet bij de buik en gaan niet snel stuk! Echt een aanrader

Réponse de So Tight
Een hele fijne naadloze panty met een brede band. Helaas alleen heel snel kapot (na 2 keer dragen), daar zijn ze toch iets te duur voor. Omdat hij zo fijn was meteen nog een besteld. Als ik dit had geweten had ik er niet nog een besteld. Ik ben benieuwd hoe lang deze meegaat.
Geweldige Panty's
Zitten heerlijk, passen perfect en vooral de hoge tailleband is erg fijn. Ik wil geen andere panty's meer!!
Ook de hulp om tot de juiste pantykeuze te komen was perfect.

Réponse de So Tight
Very happy with the 30 iconic panty. I have never had one this comfortable. Would definitely recommend. Besides the comfort the 30 has a nice balance in color, still showing your skin but definitely warm enough for winter days. Also, it outlived all my other ones so positively surprised about how durable it is. Customer service very friendly, helpful and quick. Will buy again!

Réponse de So Tight
Wauw , eindelijk een panty die niet steeds afzakt . Ik heb die met hoge taille en zit fantastisch !
Ik had de panty’s met de actie 2 +1 gekocht , maar kreeg er maar 2. Na een mailtje kreeg ik meteen de derde opgestuurd ! Ik ben blij!!

Réponse de So Tight
Panty's hebben een zachte band. Knellen niet. Heel comfortabel. Ik zie geen rand als ik een jurkje draag.

Wat een mooie panty’s
Je voelt je zelfverzekerder en comfortabel.
Het broekje sluit mooi aan, zakt niet af.

Réponse de So Tight
De panties voelen erg zacht, alsof het een tweede huid is. Je voelt nauwelijks dat je ze aan hebt en blijven goed op hun plaats (zakken niet af!). Het mooie aan deze panties vind ik ook dat het geen traditioneel broekje heeft, dus dat er bij ultra korte rokjes/ shorts niets onderuit steekt.

Réponse de So Tight
Via instagram was ik geinfluenct en met een mooie korting had ik de panty gekocht. Helaas gaf de panty het na een paar uur al op en na twijfelen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. En daar heb ik geen spijt van, want op de zondag kreeg ik binnen 1 uur al een reactie terug en kreeg ik een nieuwe panty opgestuurd. De vorige betrefte een productie fout. Keurig opgelost en helemaal tevreden! Echt een aanrader.

Réponse de So Tight
De panty (espresso 30 dn) zit echt heerlijk, de brede band zorgt er ook echt voor dat deze niet afzakt en voelt ook degelijk.
Helaas na 2 dagen dragen een flinke ladder die begon bij de voet, terwijl ik altijd sokken er onderaan doe.
Dus ondanks dat deze erg lekker zitten vind ik ze best prijzig voor 2 dagen dragen.
Heel fijn dat de klantenservice dit meteen wilde oplossen door een nieuwe op te sturen. Deze nog niet kunnen testen omdat het te koud was nu, maar doordat het zo snel werd opgelost ben ik erg tevreden.

Snelle levering. Heerlijke panty's. Zakken echt niet af. Maten kloppen

Réponse de So Tight
Was in eerste instantie heel blij.
Eindelijk panty's voor lange benen. Ze zitten heerlijk vooral die met hoge taille..Maar 2paar panty's na 1x dragen al stuk.
Durf de andere die ik nog heb liggen niet eens meer te dragen.
Update: contact gehad...snelle vriendelijke reactie.
Ik zal al mn panty's ff uitproberen om te zien of er andere bijzitten met productiefout. Daarna zal er naar een oplossing gezocht worden!
Update 2: alles gepast, bleek er nog 1 stuk te gaan.
Mijn snel kapot gegane panty's worden vervangen door nieuw en verbeterde design panty's..heel blij mee!
Zoals mn eerste review over sotight toch weer 5sterren

Réponse de So Tight
Ik heb mijn panty gister de eerste keer aangedaan. Erg voorzichtig en super blij met de fit en hoe die stond. Helaas na het eerste toiletbezoek zag ik dat er al een ladder in zat. Dit terwijl ik zo voorzichtig was. Dus dat valt me tegen. Hopelijk heeft de andere panty uit mijn bestelling een langere levensduur.
Naar aanleiding van deze review heb ik een nieuwe panty ontvangen en die is wel prima. Dus alles is netjes opgelost!

Réponse de So Tight
Voor de feestdagen een glitterpanty van SoTight aangeschaft op aanraden van een vriendin, anders had ik nooit zoveel geld uitgegeven aan een panty. Hij zat inderdaad heerlijk en was ontzettend mooi, maar helaas is hij na 1x dragen gescheurd en heb ik hem weg moeten gooien.

Réponse de So Tight
Ik heb hier een aantal panty's besteld en ze zitten mega lekker! Het enige is dat ik meer van de kwaliteit had verwacht. Een is na 1x dragen gescheurd (daar heb ik wel een nieuwe voor gekregen - snelle reactie ook van de klantenservice) en nog een ander zit nu na 3x dragen een gaatje in wat er niet zo mooi uitziet.. dus dat vind ik wel jammer.

Réponse de So Tight
Panty's dragen heerlijk. Je voelt ze niet. Ook de bralette en de legging zitten lekker én vallen goed op maat.
Ik wil geen andere panty's meer!

Update;
Het bedrijf heeft mij een mail gestuurd. Ik kreeg een nieuwe panty en ben er nu (dag 2) erg blij mee. Bedankt voor deze service!
———————————
Ik heb hier 2 panty’s besteld. Helaas na nog geen dag dragen kwamen er gaatjes in. Ik heb toen contact opgenomen en zij dachten dat het een haaltje zou kunnen zijn. Ik weet zeker dat ik niet ben blijven hangen of iets. Einde van de dag zat er ook een hele ladder met gat bij mijn hiel. De panty zit heerlijk, maar dit kost veelste veel geld voor iets wat zo kort mee gaat.. helaas jammer. Ik ben ge influenced.

Réponse de So Tight
Erg blij met deze panty. De eerste keer was die bij mij wel kapot gegaan, waarschijnlijk een productie fout. Aangegeven en meteen een nieuwe gekregen. Deze panty zit heel comfortabel maar corrigeert ook nog eens mooi de kleding. Het is een sterke panty, al meerdere keren gedragen en nog steeds geen ladder. Het fijnste vind ik dat je niet het gevoel hebt dat je een panty draagt omdat hij heerlijk zit. Hij snijd niet. Aanrader!

Réponse de So Tight
Heerlijke panty’s. Nog niet eerder zo’n comfortabele panty gedragen en de kwaliteit is super. Zelfs na het wassen blijven deze panty’s mooi.