Super enthousiast toen ik de panty binnen kreeg. Had een feestje dus gewacht met dragen en binnen 2 uur de eerste ladder. Niets geks gedaan, enkel gezeten. Toen ik de ladder voelde, de tafel nog g... Voir plus

L'entreprise a répondu
Kwaliteit, snelle levering. De kanten kniekousjes en sokjes zijn een leuk cadeau (ipv bloemen bijvoorbeeld 😉)
Very happy with the 30 iconic panty. I have never had one this comfortable. Would definitely recommend. Besides the comfort the 30 has a nice balance in color, still showing your skin but definitely w... Voir plus
L'entreprise a répondu
In tegenstelling tot hoe ik deze panties op Instagram geadverteerd kreeg, zijn ze niet bijzonder sterk of ladder bestendig. Groter risico op ladders bij aantrekken dan bij goedkopere merken. Ik vind z... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Uitgeroepen tot beste panty door ELLE.
Onze collectie bestaat uit:
The Classics - effen panty's van 15-80 denier in verschillende kleuren
The Invisibles - huidskleur panty's
The Statements - panty's met prints
The Socks - sokjes en knee-highs
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
The best! The fit is absolutely perfect — they hug the legs nicely without being too tight, and they stay in place all day.

Réponse de So Tight
Snelle verzending, eindelijk goede panties die niet afrollen bij mijn buik.

Réponse de So Tight
Hele snelle levering. Goede kwalitatieve panty’s. Zelfs de dunste van 15 den voelen echt heel sterk aan. De band om je taille is ook heel zacht en niet drukkend in je maag zoals andere panty’s. Heel erg blij mee!

Réponse de So Tight
Echt een top panty! Alle panty’s van So Tight zitten zo comfortabel! Ze zakken echt niet af en ze zijn er ook in hele gave patronen😍.

Réponse de So Tight
Zeer snelle levering van een - naar eerste indruk - goed en prettig passend product.

Réponse de So Tight
Fantastische panty. Voelt heerlijk zacht aan en past perfect. Heel blij mee

Réponse de So Tight
De panty zelf zit top, en maatvoering is perfect als je je houdt aan de maatvoering op de site.
Maar klantenservice is ruk. Ik heb nooit een bevestiging van mijn bestelling gehad anders dan de melding op de website, nooit notificaties gehad dat mijn pakket onderweg was, en geen reactie mogen ontvangen op mijn email aan de klantenservice betreft mijn bestelling (en nee, het stond niet in mijn spam). Groot punt van kritiek dus.

Réponse de So Tight
Enige panty die echt niet afzakt, zo fijn. Snelle verzending. Heb tot nu toe geen ladders in de panty's.

Réponse de So Tight
Jaren lang aan het tobben geweest met de juiste pantys vinden. Altijd oncomfortabel bij je buik, lelijke naden aan de voor- en achterkant, vervelend kruisje en vooral het afzakken. De SoTight panty's zitten heerlijk comfortabel en zakken niet af. Zelf heb ik wel dat de ene panty het beter doet dan de andere. Heb ook een paar keer gehad dat ik met niks bijzonders toch een haaltje of gaatje kreeg. Andere heb ik al meermaals aangehad en gebeurd niks mee. Ik hoef geen andere panty's meer!
Klantenservice is ook helemaal top als je ze nodig hebt!

Réponse de So Tight
Dit pantyadres beveel ik iedereen aan, want goede kwaliteit en goede service. Eindelijk panty's die echt goed zitten met een fijne hoge tailleband en mooi blijven, was na was (in een waszakje uiteraard).

Réponse de So Tight
Panty's gaan ontzettend lang mee en zitten heerlijk (vooral die met de hoge tailleband)!

Réponse de So Tight
Excellente pasvorm en kwaliteitsmaterialen van de yoga bra en yoga legging van So Tight. Zeer tevreden!

Réponse de So Tight
De fijnste panty’s ever .
Zijn stevig zelf 15den . Waar je een andere panty maar 1 keer aan kan en dan weg kan gooien . heb ik deze al 4 x gedragen . En nog steeds mooi .
zitten heel fijn op je buik door de zachte band .
Ik wil nooit geen andere meer .

Réponse de So Tight
Voor mij zijn dit de fijnste panty's die er zijn, de tailleband zit echt comfortabel. Ik heb vaak last van mijn keizersneelitteken en daardoor heb ik heel lang geen panty's kunnen dragen. Sinds ik So tight heb ontdekt, kan ik eindelijk weer panty's aan. Ze zitten erg mooi en fijn en ik weet vrijwel zeker dat ik nooit meer een ander merk koop.

Réponse de So Tight
Na één keer dragen al een enorme ladder. Flink duur en flutkwaliteit.

Fantastische klantenservice!
Ok, nog niet alles gaat van een leien dakje. De panty’s met lage taille bijvoorbeeld, zakten af 🙈 en één pakketje werd niet geleverd. Echter, voelde ik me gehoord en serieus genomen door de klantenservice en we kwamen tot een goede oplossing, waardoor ik nog steeds een tevreden klant ben.
De panty’s met hoge taille zitten ècht Goddelijk. Ik heb intensief werk, waarbij ik de hele dag moet staan en lopen en dat gaat goed met deze panty’s. Helaas zit in één alweer een gat en in een ander een ladder, dus het is wel een beetje een kostenpost. Ik ga ze alsnog vervangen, omdat ze zo lekker zitten.