À propos de l'entreprise

3. Festival
  4. Magasin de musique
  5. Service de location d'instruments de musique

Écrit par l'entreprise

SoundboksFyn.dk udlejer Soundbokse, Lightboks og tilbehør til fester på Fyn. Fleksibel afhentning i Odense og personlig service – vi gør det nemt at skabe god lyd til enhver begivenhed.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og nemt.

Det var super nemt at leje en soundboks hos Soundboxfyn.dk. De svarer hurtigt, rigtig god service og fleksibel i afhentning og aflevering. Stor anbefaling herfra.

30 mai 2026

Hej Michele,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er meget værdsat! Jeg håber, at i havde en super fest.

Sig endelig til hvis jeg kan hjælpe en anden gang. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service fra start til slut.

Fremragende service fra start til slut.
Hurtige svar og utrolig serviceorienteret.
Produkterne var i topklasse, og det spillede bare!

Kun varme anbefalinger herfra, og jeg vender helt sikkert tilbage.

22 mai 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for mig. :-)

Ligeledes et stort tak for returnering af udstyr i flot stand. Jeg vil se frem til at få lov til at hjælpe en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse rigtig godt udstyr.

Super god oplevelse rigtig godt udstyr.
Jeg lejede 2 X lightboks og stativ til Soundboks.
Mikkel er meget hjælpsom. Og yder en god service.
5 stjerner herfra.

24 avril 2026

Hej Skipper,

Tusind tak for din anmeldelse og flotte ord.
- Det betyder meget for mig.

Jeg er glad for, at I havde en fantastisk fest - og udstyret var med til at skabe en super stemning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Uden tvivl den bedste på Fyn

Jeg har i næsten to måneder anvendt Soundboksfyn.dk, deres service og højttalere hver uge, og jeg kan kun sige, at deres serviceydelse er fremragende. Jeg kan varmt anbefale dem. Prisen for leje af højttalere og mikrofoner er desuden væsentligt bedre og mere rimelig sammenlignet med andre udbydere på Fyn.
Ejeren er meget hjælpsom og imødekommende.
Brug dem næste gang du vil leje en højttaler.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

7 mars 2026

Hej Masoud,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen! Det betyder meget at høre, at du har været glad for både service, udstyr og priser over en længere periode. Mange tak for tilliden - du er altid meget velkommen igen. :-)

God og hurtig service.

Super god og hurtig service. Kan klart anbefales.

13 mars 2026

Hej Patrick,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder mig meget at læse! Mange tak for anbefalingen. Sig endelig til hvis jeg kan hjælpe en anden gang. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Var heldig at få en røgmaskine med til festen

Skulle bruge en Soundboks og en lightboks. Utrolig nem proces, og har ikke noget dårligt at sige om Mikkel. Jeg var også utrolig heldig at jeg fik en røgmaskine med, som han lige havde fået på lager. Kan stærkt anbefale at leje en lightboks med en røgmaskine.

27 mars 2026

Hej Alexander,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder mig meget, at du havde en god oplevelse, og at både SOUNDBOKS, Lightboks og røgmaskinen var med til at gøre festen endnu bedre. Tak for anbefalingen - du er altid meget velkommen igen.

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse!

Jeg lejede 2 Soundbokse, 2 Lightbox og stativer og alt var præcis som det skulle være. Gode priser og super fleksibel afhentning og aflevering.

Mikkel som har virksomheden er utrolig behagelig og han går op i at levere god service. Det er dejligt med mennesker der går hele vejen for deres kunder.

Hvis du skal leje musikudstyr får Soundboksfyn min Aller varmeste anbefaling - super pris og fantastisk service.

16 janvier 2026

Hej William,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse - og tillid i forbindelse med jeres fest.

Det betyder rigtig meget for mig - og Soundboksfyn.dk

Sig endelig til hvis jeg kan hjælpe med noget en anden gang. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var super godt at leje soundboks…

Det var super godt at leje soundboks fra soundboksfyn. Venlig udlejer og det hele virkede perfekt.

3 janvier 2026

Hej Marita,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det varmer meget at læse, at du havde en god oplevelse. :-)

Sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den mest venlige unge mand og god til…

Den mest venlige unge mand og god til at fortælle hvad der lyder bedst og det var bare super med to på engang og skide fedt med lys også

13 décembre 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for de flotte ord. Det varmer meget at læse! Jeg er glad for at både lyd og lys var en succes!

Sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe en anden gang.

Hurtig og nem kommunikation

Hurtig og nem kommunikation. Vil klart anbefale dem.

3 octobre 2025

Hej Anne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget.

Sig endelig til hvis jeg kan hjælpe med noget en anden gang. :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus