Geen communicatie...geld kwijt..
Geen communicatie...geen reactie over mij bestelling. Waarschijnlijk allemaal nep... Geld kwijt.
Niks bestellen hier.
Niks bestellen hier.
Disgusting company never received the bag I ordered , the bag that was sent to me was of a cat which looked like it was a photograph printed on cheap cloth , I ordered a dog and thought the tapestry as advertised looked amazing , nothing g I received was like it and got what I paid .
I wrote for my money to be returned and was offered 20percent that was never forthcoming and despite further emails my original bag I ordered has never materialised or my money .
I am at a loss how they can continue to advertise constantly and not been investigated .
Beware total SCAM
Suspected scam using a London type of name and email. I ordered a 2XL shirt and what arrived was a poor quality material, size medium/small at best. The Sovara-london website 'they' offer on my computer order has a warning that flashes up saying 'suspected fake e-store,' followed by, 'This Site Can't be Reached.'
These people then want me to pay to return the shirt to (probably) China at more cost which they will harvest no doubt. This is so similar to other posts on here that it must be more than a coincidence. Thank you to the others who have posted, which I had to translate, to see the same stories.
Zeer slecht bedrijf komt de beloofde antwoorden die je van hun krijgt via de mail niet na
Geld krijg je niet terug van retour gestuurde spullen.
RAAD HET IEDEREEN OM BIJ DIT BEDTIJF NIETS TE KOPEN
waardeloos product, wel ontvangen, maar niet volledig en totaal verkreukt binnengekomen.
gereageerd via mail, krijg de reactie om het zelf terug te sturen naar china met hoge kosten, ik weer mailen dat ik mijn geld terug wil en het naar hun opstuur naar het depot hier in nederland waar het binnenkomt. krijg nog een mail 30% korting, maar ik ga niet akkoord, ik wil mijn aankoopbedrag terug.verder nog geen reactie, ik geef ze nog een week, anders komt er een advocaat om de hoek kijken. waardeloos bedrijf, ik heb zelf een bedrijf in tapijten, als ik dit bij mijn klanten doe ben ik zo uitgewerkt.
Ook ik ben denk ik mijn geld kwijt. Toegezegde leveringstermijn overschreden, geen contact mogelijk...dit riekt naar OPLICHTING !!!! o ja ...via FB...dus alleemaal FB inlichten....
Allemaal oplichters centen kwijt heb mij twee keer laten vangen door sovaro en een andere met de zelfde autotapijten
Niets geleverd, zelfde verhaal als bij andere, eerst stond de transporteur om 3 uur s’nacht aan de deur????? En nam ik het pakket niet aan.
Toen was mijn adres niet bekend en vervolgens lag het bij een pick up point maar waar dat was onbekend.
Uiteindelijk een trac en trace na 3 weken bleek het pakket retour gestuurd te zijn, volgens de mail wisseling van de klanten service lag het ernog.
Bij navraag is er nooit een pakket geweest bij het bedoelde pick up point.
Die klanten service die je ziet bij trust pilot die mensen zo vriendelijk te woord staat bestaat niet.
De mail die op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur beantwoord wordt is een automatisch mail denk ik want ik krijg van hun berichten op de meest rare tijden zaterdag op zondag nacht 04:17????
Gewoon oplichting dus.
Ik heb om een oplossing gevraagd komt die er niet doe ik aangifte van internet oplichting en laat de site verwijderen, daar geeft ik ze twee weken voor
een maand wachten verkeerde kleur verkeerd model en nemen hun verantwoordelijkheid niet
Per mail lieten ze weten dat ik 5€ reductie kreeg.Heb betaald 90€ en blijf uiteindelijk met lege handen achter
meer dan een maand wachttijd, geen reactie whatsoever, net zoals ik hier lees aan het lijntje houden met 'de transporteur..." geen live persoon contact, dit lijkt sterk op oplichting. NIET aan te rade
Automatten besteld 4 weken geleden nog steeds niets binnen volgens hun problemen kon de transporteur het pakket niet afleveren. ons is verteld dat de klant de levering heeft geweigerd ja ja tuurlijk ik wachten op mijn auto matten en vervolgens niet aannemen tuurlijk.
Nu zeggen ze dat ik het af kan halen ij een afhaal winkel ook prima welke afhaal winkel daar krijg ik geen reactie op plus het track nummer klopt ook voor geen meter mijn advies hier niet meer kopen ruikt meer naar onraad heb ook gezegd dat ik de koop gaat ontbinden en mijn tegoed terug storten nu even afwachten voor ik verder stappen gaat ondernemen.
Heb 2 weken geleden automatten besteld, tot op heden nul, geen mail, niks, nada. En meteen betaald. Zal noppes worden.
Ik kreeg de verkeerde matten toegestuurd en na 14 dagen over en weer emails gestuurt konden zij het niet oplossen omdat ze niet verantwoordelijk waren voor de leverancier . Ik koop bij jullie en niet bij de leverancier , dus behoren jullie het op te lossen .
Heeft iemand met dit bedrijf al contact gehad. wij deden een bestelling op 11 September, automatten die moesten betaald worden op voorhand. Tot op heden niets ontvangen. via de tracking, plots geen info meer. Email werkt niet en geen tel nr te vinden.
En savoir plus sur les différents types d'avis.