1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements pour enfants
  3. Magasin de vêtements

Informations provenant de diverses sources externes

Soyaconcept officielle webshop | Se hele kollektionen af tøj til kvinder fra soyaconcept online > Vi tilbyder dag-til-dag levering og 30 dages retur i Danmark > shop online

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

16 avis

Fel att lova hemleverans! Jag beställde tre toppar från…

Jag beställde tre toppar från soyaconcept.se. Trodde att det var en svensk webbutik och jag skulle få mina varor med PostNords hemleverans. Jag upptäckte att paketet skickades från Danmark så leveranstiden blev ganska lång, men det sämsta var att jag inte alls fick hemleverans utan blev tvungen att hämta paketet hos ombud. Det gick inte ens att ändra till postbox.

Jag tycker att som butik bör man hålla vad man lovar, så skriv inte att man får hemleverans!

Mycket besviken!

9 mars 2026

Troede det var en dansk butik men da…

Troede det var en dansk butik men da jeg fik kjolen jeg bestilte til 295 kr var det den samme som jeg købte hos Temo til 59 kr samme stof så den blev sendt retur og det ville koste 25 kr men de tog 25 kr fra min konto og prisen på kjolen var også fratrukket 25 kr

16 mai 2025

Elsker i har mål på alt jeres tøj

Elsker i har mål på alt jeres tøj, det gør det så meget nemmere at bestille den rigtige størrelse hjem 👏🏼
Har rigtig meget forskelligt tøj fra Soyaconcept, og giver hermed min varmeste anbefaling. Servicen er helt i top

29 avril 2025

I skal være obs på om I får jeres fragt…

I skal være obs på om I får jeres fragt retur hvis I sender en ordre tilbage (hele jeres ordre selvfølgelig)
Flere virksomheder forsøger at snyde med det og det har jeg oplevet her.

De trak både min fragt for at få pakken + det jeg skulle betale for retur fragten. Det må de ikke, de må kun trække retur fragten men så skal jeg have min fragt tilbage som jeg betale da jeg bestilte.

Da jeg ringede til dem og sagde dette var det tydeligt at de godt vidste det…men går den så går den jo…

7 février 2025

Jeg er meget glad for SOYACONCEPT

Jeg er meget glad for SOYACONCEPT - de har nogle gode ting til meget rimelige priser. Jeg har både en del kjoler - vinterfrakker og dun/dyneveste. De fleste kjoler har en god pasform til mig og er i et dejligt blødt stof og de holder bare vask efter vask. De er store i størrelserne, så man skal gå mindst en str. ned i fht andre mærker. Handler der meget gerne igen.

24 octobre 2024

Ensemble gekocht (top en cardigan)

Ensemble gekocht (top en cardigan), 1x gewassen (apart in wasmachine, binnenste buiten volgens was instructies, met delicaat wasmiddel en op delicaat programma) en pluist al.
Cardigan koste 59€ en top 50€.
Een ensemble van 110€ die na 1 wasbeurt al pluist is gewoon not done.
Niet tevreden.

4 octobre 2024

Der er noget galt med denne hjemmeside

Der er noget galt med denne hjemmeside. Der er ingen salgs- og leveringsbetingelser.! De er ikke e-mærket! Og da jeg 2 gange prøvede at ringe til deres kundeservice, blev der lagt på med det samme. Rigtig dårlig oplevelse.

10 juillet 2024

Virkelig dårlig service

Har nu prøvet at bestille et par bukser 3 gange og sendt retur da print slet ikke er som på billedet på jeres side. Gør opmærksom på at det og der står heller ikke nogen steder at det kan variere. På billedet er der forskellig print på hver bukseben. Dem jeg modtager er ens overalt . Og så skal jeg betale returfragt for det

11 mai 2024

Wauuuu

Wauuuu - sjældent har jeg fået så fantastisk kundeservice, tak !
Dejligt at der stadig findes unikke service oplevelser.
Først havde posten lagt min pakke et andet sted end aftalt og panikken bredte sig, tænk hvis min bestilling var væk.... Et opkald til kundeservice beroligede med det samme og de foranlediget kontakt til post Nord og pakken blev fundet. Tøjet er super lækker kvalitet, desværre havde jeg fået bestilt det hele i en for stor størrelse. Super nem returnering og pengene retur i løbet af 24 timer . Jeg skal helt sikkert ha' bestilt igen i rette størrelse.
Dejligt at være kunde hos jer.

22 février 2023

Super service og lækkert tøj i god kvalitet

Super flot tøj til en fornuftig pris.
Aldrig har jeg mødt så imødekommende et personale, specielt Brit, der var serviceminded udover det sædvanlige. What’s not to like - fedt tøj i en god kvalitet til en fornuftig pris samt et personale der lever for at servicere og få glade/tilfredse kunder.
Jeg kan på alle måder anbefale Soya Concept og giver dem mine varmeste anbefalinger.

1 juin 2021

Aldrig har jeg fået så fantastisk en…

Aldrig har jeg fået så fantastisk en service , jeg er dybt taknemlig .
Havde købt 3 bluser som jeg har flere af , prøvede dem ikke da det var samme snit og str, ja vaskede dem også , så opdagede jeg til min skræk , at de var alt for store .
Jeg ringede til Soyaconsept i Danmark og klagede min nød , Britt som jeg talte med sagde , du sender dem tilbage , vi refundrere beløbet og du får 15% på dit nye køb .
jeg har lige fået mine tre bluser og de passer perfekt , 1000 tak til Britt og Soyaconsept for deres service .
LIllien K Syhler

6 février 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit