Jag är en ålderman, och minns Space2U från urminnes tider. Och är så glad att deras support är supersnabb och lösnings-orienterad. Som webbutvecklare har jag varit på många webhotell - men de fle... Voir plus
Vi hade problem med att beställda och betalda tredjepartscertifikat inte genererades. Detta resulterade i en viss nedtid då det upptäcktes på utgångsdagen. Snabb och seriös respons, samt vidare hanter... Voir plus
Jag har hostat min egen domän hos Space2u sedan 90-talet. Det hette annat en gång i tiden. Det är inte ofta jag behöver hjälp med något, det mesta kan jag klura ut i gränssnittet. Men även om... Voir plus
Supportteknikerna hos Space2u.com besvarade mina framställningar föredömligt snabbt men även uthålligt eftersom den första feldiagnosen visade sig inte vara korrekt. Felen i mina inställningar i dator... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Med 16 års erfarenhet vet vi vad det är våra kunder vill ha. Vi erbjuder er stabil norrländsk kvalitetshosting till konkurrenskraftiga priser
Viktoriagatan 2, 872 35, Kramfors, Suède
- space2u.com
Alltid lika snabbt och bra bemötande…
Alltid lika snabbt och bra bemötande och hjälp!
Kanon!
Fick snabb och smidig hjälp
Alltid snabba och lätta att prata med!
Superbra och snabb service!
Superbra och snabb service!
Väldigt nöjd!
Adam och Niklas ni är fantastiska.
Tack för all support
Symfoninbrf.se
Bra och stabil support när man behöver…
Bra och stabil support när man behöver hjälp!
Snabbt svar på min fråga och jag fick…
Snabbt svar på min fråga och jag fick också hjälp med att lösa det aktuella problemet.
Space2u rules
Vi har varit kund hos Space2u i över 20 år.
Urbota norrlänningar med en genuin servicekänsla
Man kan lita på Space2u.
Superbra och snabb service
Superbra och snabb service! Ett extra plus att jag även fick hjälp under helgen:)
Alltid snabb och bra hjälp när det…
Alltid snabb och bra hjälp när det behövs.
Stor eloge till supporten på Space2u
Efter en stor och, i mina ögon, komplicerad flytt och uppdelning av sajt och forum har jag fått ovärderlig hjälp hela helgen för att komma vidare när jag stött på problem.
Stor eloge till supporten på Space2u som funnits som en backup och gjort mitt liv enklare!
Inte det billigaste webbhotellet men…
Inte det billigaste webbhotellet men när man behöver hjälp är de värda varenda krona. Snabb och kompetent support!
Så effektiv och trevlig support
Har haft Space2u sen 2002. Alltid så imponerande snabb, trevlig och effektiv support när jag behövt det.
Vad mer kan man önska?
Har änvänt Space2u över 20 år. Alltid bra, sakkunnig och snabb support. Service fungerar utmärkt väl.
Kanon service.
Snabb och bra support som alltid!
Alltid snabba svar och lösningar!
Hjälpsamma och snabb återkoppling!
Bästa tänkbara support
Bästa tänkbara support, varit kund i mer än 10-år och den har alltid varit lika bra! Starka rekomendationer för framtida kunder till detta företag.
Rickard Skott
En savoir plus sur les différents types d'avis.