1,9

Bas

Aucune trace de demande d’avis

1,9

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Købte påskeæg med hindbær og lakrids

Købte påskeæg med hindbær og lakrids - kunne slet ikke smage hindbæren eller lakrids. Købte deres lakrids kugler. Har smagt deres flødebolle is, alt for lidt flødeboller i. Jeg synes det er meget kendetegn spangsberg - det smager simpelthen af alt for lidt - smagløst, at nu har jeg smagt nok og det bliver nej tak her fra.

1 avril 2026

Flødebolleis er en joke

Flødebolleis er en joke. Det er blot overpriced luftpumpet vanilleis til en literpris i nærheden af 100kr. Der er nærmest ingen smag af flødebolle eller lakrids eller hindbær for den sags skyld.

Ufatteligt at man som producent hellere vil skuffe folk fremfor at give folk en god oplevelse. Måske tanken er at hvis man putter isen i en lille bøtte, så vil folk betale overpris, da det minder om Haagen Dazs eller Ben & Jerry’s.

Køb hellere en fantastisk is som Haagen Dazs fremfor dette skuffende produkt.

12 mars 2026

Elendig kvalitet lakridskonfekt

Købte i går 2 poser af jeres lakridskonfekt. Det var stenhård og så tørt så man kunne sandblæse en hel ejendom !!!!!.......føj en elendig kvalitet.
Har smidt begge poser ud.
Køber Lagermann næste gang - det ved man da hvad er, nemlig samme gode lækre kvalitet HVER gang.

23 décembre 2023

Synes det var en skuffende oplevelse

Synes det var en skuffende oplevelse. Købte 4 pk. flødeboller med Lakrids, lakrids med hindbær og en med rissifrutti. Sidste gang jeg bruger penge på disse elendige flødeboller hvor selv lakridsen dårligt kan smages ! Desuden smager skummet i dem alle bare sødt, og det er kun skallen der er tilsat et minimum af smag øv øv øv. Troede fejlagtigt at det var kvalitet pga. prisen 🥵

18 septembre 2023

Grotesk behandling af…

Grotesk behandling af produktionsansatte i produktionen Høje Taastrup. Moderne slaveri!
Udnytter udenlandsk arbejdskraft på det groveste!
Snyder de ansatte i løn og tvinger dem på arbejde ved sygdom - også ved coronasyge

23 août 2022

LEVERING

Nu for 2 gang.man skal skrive hvor man vil hente sin pakke man spangsberg har ders sted at vi skal hente pakker her på landet nå man ringer til spangeberg så er det brink der laver om på udleveringssted da jeg sider i rullestol koster det mig 200 kr at hente pakke så bliver det dyrt at købe over nettet Jeg følger at skrive til dem er hul i hovedet.De har en god historie om at de ikke har skylden.

4 mars 2022

HEJ SPANGSBERG

HEJ SPANGSBERG . UNDRE MIG MEGET OVER AT I IKKE HAR PRISER PÅ JERS PRODUKTER PÅ JERES HJEMMESIDE MEN KUN I BUTIKKERNE DET VILLE VÆRE RART AT VIDE PÅ FORHÅND HVAD MAN SKAL BETALE DA DET IKK ER ALLE DER HAR KREDIT KORT . MVH DEN UNDRENDE FORBRUGER .

11 octobre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit