Anders Grønlund - Spansk Oversætter og tolk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tuvimos una semana de acompañamiento con Anders traduciendo para un grupo de 17 personas de inglés a español. Destaco la calidad de su servicio y su intención de cuidado con el grupo. Además del b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger og takke for det fremragende arbejde, der blev udført. Vi stod over for en meget stram deadline, men gennem hele forløbet viste han en imponerende... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget positiv oplevelse! Jeg har benyttet dette oversættelsesbureau og er virkelig tilfreds med både service og kvalitet. Anders var utrolig hjælpsom og gav klar og professionel vejledning omkr... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Traducteur

Écrit par l'entreprise

Med over 20 års erfaring som spansk oversætter og tolk har jeg dykket dybt ned i den spansktalende verden. Jeg har boet 15 år i Sydamerika hvilket har givet mig en enestående indsigt i sprogets kulturelle nuancer. Senere valgte jeg at cementere min passion gennem formel uddannelse og opnåede en kandidatgrad i spansk fra universitetet. Som medlem af Translatørforeningen garanterer jeg topkvalitet og autenticitet i hvert eneste projekt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

hurtig, god kvalitet og super resultat

Bering Group har brugt Anders Grønlund til oversættelse i forbindelse med nogle juridiske dokumenter og til forberedelse til Notar og legalisering i Udenrigsministeriet. Anders var hurtig, let at arbejde sammen med, og kvaliteten er arbejdet var helt i top. Den spanske advokat var meget tilfreds efter Anders kom ind i processen mvh Frank Waller, Direktør Berin

9 juin 2026

Fantastisk service

Vi stod over for en meget stram deadline, men gennem hele forløbet viste han en imponerende professionalisme, engagement og hjælpsomhed. Det, der gjorde den største forskel for os, var ikke kun kvaliteten af oversættelsen, men også hans vilje til altid at finde løsninger og gøre en ekstra indsats for at hjælpe os videre.

Han var tilgængelig, fleksibel og hurtig til at reagere, og han formåede at skabe ro og tillid i en situation, hvor tiden var en afgørende faktor. Det var tydeligt, at han oprigtigt ønskede at hjælpe os med at nå vores mål og sikre, at vi kunne overholde vores tidsfrister.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Anders, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der søger en dygtig, pålidelig og engageret oversætter. Tusind tak for den store indsats og den værdifulde støtte undervejs.

4 juin 2026

Super!

Anders var hurtig, behagelig og super dygtig. Et stykke arbejde, som var til at stole på fra start til slut.

1 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Tuvimos una semana de acompañamiento…

Destaco la calidad de su servicio y su intención de cuidado con el grupo. Además del buen desempeño técnico de su quehacer, Anders es una persona amable, empática y servicial. Rescato su siempre buena disposición

25 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Excelente servicio y muy profesional.

Excelente servicio y muy profesional.
Necesitaba una traducción oficial del danés al español para un trámite consular colombiano y todo fue muy rápido, claro y bien explicado. La traducción certificada quedó perfecta y la recibí el mismo día

Muy recomendable.

14 mai 2026

Meget positiv oplevelse!

Meget positiv oplevelse!

Jeg har benyttet dette oversættelsesbureau og er virkelig tilfreds med både service og kvalitet. Anders var utrolig hjælpsom og gav klar og professionel vejledning omkring regler og krav i Spanien, hvilket var en stor hjælp i mit forløb.

Selve oversættelsen til spansk var udført hurtigt og meget præcist. Dokumentet fremstod korrekt og gennemarbejdet, og jeg havde fuld tillid til resultatet.

God kommunikation hele vejen igennem og en meget professionel tilgang. Jeg kan varmt anbefale dem og vil helt sikkert bruge dem igen.

21 avril 2026

A professional translator

Anders is really a cool guy, and he is very helpful. He was very fast at translating my documents, and he told me exactly what I should do step-by-step. He is absolutely recommended.

21 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super god of hurtig service !

Super god of hurtig service !

16 janvier 2026

Réponse de Anders Grønlund - Spansk Oversætter og tolk

Thank you so much, Sophus! I’m really happy you were pleased with my service — if you ever need a translation between Spanish and Danish again, I’ll be glad to help. 😊

Very professional service

Very professional service, highly recommended 👌!

9 janvier 2026

Réponse de Anders Grønlund - Spansk Oversætter og tolk

Thank you so much, Mariella! I’m happy you found the service professional — if you ever need Spanish–Danish translation again, I’d be glad to assist. 👌😊

Super recomendado!

Anders realizó la traducción de mis papeles universitarios de Argentina en tiempo record! Yo le pedí mis diploma y calificaciones traducido en Danes para aplicar a la universidad, y al día siguiente me envió los documentos listos. Incluso puso las fotografías de los documentos originales que le mandé en orden en un mismo archivo. Lo super recomiendo!

5 janvier 2026

Réponse de Anders Grønlund - Spansk Oversætter og tolk

¡Muchísimas gracias, Yesica! Me alegra saber que quedaste contenta con la rapidez y el orden del trabajo con tus documentos universitarios. Cuando necesites otra traducción del español al danés, aquí estaré encantado de ayudarte. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en super god og hurtig…

Tak for en super god og hurtig oversættelse af min mexicanske mands kørekort. Kan anbefale Anders til alle, der ønsker en pålidelig, serviceminded og præcis oversætter. Vi kontakter dig igen, hvis vi skal have oversat noget andet. Tak :-)

1 octobre 2025

Réponse de Anders Grønlund - Spansk Oversætter og tolk

Tusind tak, Anne! Jeg er virkelig glad for, at I var tilfredse med den hurtige og præcise oversættelse af kørekortet. Hvis I får brug for oversættelse fra spansk til dansk igen, hjælper jeg meget gerne – I er altid velkomne til at kontakte mig. 😊

Pålideligt

Hurtig, effektiv og præcis. Respekterer sit deadlines.
Rigtig god kundeservice. Svare hurtigt både telefonisk eller mail.
Kan varm anbefales.
👍👍👍👍👍👍

9 septembre 2025

Réponse de Anders Grønlund - Spansk Oversætter og tolk

Tusind tak for de pæne ord, Josep! Jeg er glad for, at du oplevede mig som hurtig, effektiv og præcis – og at deadlines blev respekteret. Hvis du igen får brug for spansk dansk oversættelse, hjælper jeg meget gerne. 👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi brugte Anders til at oversætte…

Vi brugte Anders til at oversætte dokument i forbindelse med huskøb i Spanien. Vi havde ikke så meget tid, så vi satte Anders lidt under pres. Over en weekend havde han oversat og leveret.
Vi vil til hver en tid bruge Anders igen, hvis det skulle blive nødvendigt.
Meget sympatisk menneske, som man også ville have lyst til at sludre med om alt andet end spansk oversættelse.
Vores varmeste anbefalinger.

24 août 2025

Réponse de Anders Grønlund - Spansk Oversætter og tolk

Tusind tak, Lis! Det var så hyggeligt at møde jer, da I kom forbi Aarhus for at hente dokumenterne—jeg er glad for at have kunnet hjælpe som spansk oversætter, og jeg håber, I får mange skønne dage i det solvarme Spanien. Sig endelig til, hvis I igen får brug for oversættelse fra spansk til dansk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel og pålidelig spansk tolk

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Anders Grønlund som spansk tolk. Han arbejder hurtigt, præcist og med høj professionalisme. Kommunikationen var klar og effektiv hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

1 août 2025

Réponse de Anders Grønlund - Spansk Oversætter og tolk

Tusind tak, Mads! Dejligt at høre, at min hurtige og præcise tolkning fungerede—kontakt mig gerne igen, hvis du får brug for spansk oversættelse eller en spansk oversætter til oversættelse fra spansk til dansk.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus