Mijn ervaring is boven verwachting ! Ben fan van Mell V zij hebben bijzondere items in hun aanbod Ik ze besteld afwikkeling bestelling echt top, snel goede communicatie via mail. Nog een ande... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestelling gedaan en aangegeven dat ik deze op een bepaalde datum op zou halen (gezien ik daarvoor op vakantie was) Bij aankomst uitermate correct geholpen, en zelfs nog een ‘kassa aankoop’ gedaa... Voir plus
L'entreprise a répondu
heb een bestelling gedaan via internet op 26 oktober. afschrijving heeft reeds plaatsgevonden levering blijft uit, ook via mail krijg ik geen antwoord, maar een melding dat mailadres niet bestaat... Voir plus
L'entreprise a répondu
Levering heeft even geduurd, maar deze zaak maakt het wel mogelijk dat cd-singles leverbaar zijn/blijven. Telefonisch werd ik ook snel en prima geholpen. Keurig nette website!
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Special CD Shop is dé speciaalzaak voor CD’s, Lp’s, Nederlandstalige CD Singles en 2e hands geluidsapparatuur, maar ook voor kleine elektronica zoals hoofdtelefoons en oordopjes. In onze winkel aan de Teteringsedijk vind u een enorm groot assortiment 2e hands Lp’s, 7’’ Singles, Cd’s en audio apparatuur als platenspelers, speakers en versterkers. Wij zijn gespecialiseerd in Nederlands- en Duitstalige muziek, zowel Cd, Lp’s, DVD hebben wij op voorraad. In onze winkel assortiment treft u een groot aantal Nationale en Internationale CD Singles en vind u op cd een zeer groot aanbod in alle genres uit de jaren '40, '50, '60, '70, '80, '90 en 00's. Verders zijn wij gespecialiseerd in Soul en Disco jaren 70 met veel Japanse import.
Coordonnées de contact
167 Teteringsedijk, 4817 MD, Breda, Pays-Bas
- 0765811106
- verkoop@specialcdshop.nl
- specialcdshop.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Topgast en dus Topbedrijf!
Artikel gekocht via bol com.
Ik ben ONTZETTEND tevreden over de snelle handeling. Er was een probleempje en de oplossing werd zeer goed gecompenseerd!
Goed bereikbaar ook..
Wat een enorm vriendelijke man Dhr Peter Voesenek!!! Adequaat en meedenkend, gewoon een goede vent!
Echt een grote aanrader om bij dit bedrijf af te nemen...niet twijfelen..
Buitengewoon goed!

Goed verpakt
Goed verpakt en verzonden ondanks de drukte bij de postbezorgers.

Mijn favoriete platenwinkel!
Mijn favoriete platenwinkel!
Kom al jaren bij deze zaak, altijd alles keurig geregeld!
Peter, ga zo door!

Réponse de Specialcdshop / Grooverecords
Hele fijne zaak super snel geleverd!
Hele fijne zaak super snel geleverd!
Super blij met mijn bestelling.

Favoriete Platenwinkel
Mijn favoriete lokale platenwinkel.
De eigenaar geeft je altijd een welkom gevoel en vaak ook een bakje koffie.
Hij beschikt over veel kennis van de producten die hij in de winkel heeft staan. Bied ook altijd goede garantie.
Geen minpunten te bedenken.

Réponse de Specialcdshop / Grooverecords
Aanrader voor iedere muziek liefhebber
Heerlijk snuffelen tussen de lp's, met een bakkie natuurlijk. Maar ook voor je cd's ben je hier aan het goede adres! Prima sfeer zeker een aanrader voor iedere muziek liefhebber!

Top winkel
Leuke gezellige winkel waar ik graag kom, vooral een mooi aanbod 2e hands platen. De actie €10 voor 3 geldt voor de meeste platen en heb zo al veel mooie lp’s gekocht.

Réponse de Specialcdshop / Grooverecords
gezellige winkel vriendelijke eigenaar…
gezellige winkel vriendelijke eigenaar als je iets speciaals zoekt gaat hij zoeken voor je veel gevarieerde muziek

Réponse de Specialcdshop / Grooverecords
Geweldige mensen staan gelijk voor je…
Geweldige mensen staan gelijk voor je klaar niets is teveel toppers 🥳👍

L’expérience Trustpilot