Specialrengoringar Avis

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Exceptionell hjälp med inomhusmiljöutredning och mögelsanering

Exceptionell hjälp med inomhusmiljöutredning i Stockholm och mögelsanering!

Vi har fått fantastisk hjälp av Kristian på Specialrengöringar Sverige. De ställde upp med mögelprov, MVOC-test och luftflödesmätning med mycket kort varsel – när andra företag inte hade tid. Deras kunskap och engagemang inom inomhusmiljö, BBR och luftkvalitet är imponerande.

Efter torrfoggning med väteperoxid märktes tydlig skillnad – luften blev renare och fräschare. Kristian och hans kollegor samarbetar med de bästa laboratorierna, som Pegasus och Eurofins, vilket ger ett tryggt och professionellt resultat.

Rakt igenom ett seriöst, kunnigt och lösningsorienterat företag som verkligen bryr sig om kundens hälsa och inomhusmiljö. Rekommenderas varmt!

13 octobre 2025

Extremt dålig kommunikation och förnedrande behandling.

Extremt dålig kommunikation, ett arbete som skulle tagit 2-3 dagar drog ut ett par månader pga den bristfälliga kommunikationen. Mina väggar blev förstörda efter att de varit här och arbetat samt att vissa saker saknas från min lägenhet efter avslutat arbete. Det här företaget orsakade mig så mycket stress och ångest när jag redan var i en sårbar situation, de behandlade mig extremt respektlöst och vid kontakt med huvudkontoret blev det uppenbart att de inte brydde sig om hur illa behandlad jag blev av Malmö-kontoret. Jag vill aktivt avråda er från att anlita dem, det finns företag som både behandlar deras kunder bättre och som dessutom är billigare. Sakerna som försvann från min lägenhet kommer jag inte kunna ersätta, snälla utsätt inte er själva för vad jag har fått gå igenom med dessa människor. Hade jag kunnat ge dem noll stjärnor hade jag gjort det, känner mig så förnedrad över hur de behandlat mig. Människor med diagnoser är värdiga respektfullt bemötande även om detta företag inte verkar tycka det.

10 avril 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit