Speedcubestore Avis

1,9

They sell under a 14 day return policy but dont respond to any emails and dont take products back. Dont order from this company!

Bas

Aucune trace de demande d’avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Geen communicatie, geen track & trace, Chinese dropshopping

Ik dacht heel leuk een bestelling te doen op een Nederlandse website ... maar niks daarvan is waar! het bedrijf lijkt te zitten in Duitsland. De communicatie is NIKS! Geen reactie via Whatsapp, sms, website en e-mail. Ik heb geen verzendbevestiging gehad en ging er inmiddels van uit dat ik zelfs mijn bestelling niet meer zou krijgen.... uiteindelijk, kwam na meer dan een MAAND eindelijk mijn bestelling binnen. Ik kan deze website absoluut NIET aanraden en ik koop voortaan mijn puzzles elders.

15 février 2023

Je krijgt NIETS

Bestelling is na drie maanden, en vele onbeantwoorde mailtjes, nog steeds niet gearriveerd. Geen reactie van bedrijf. Geen producten ontvang.

20 février 2023

Site is a fraud

Site is a fraud, I purchased from the nz.speedcubestore.com variant and never recieved my goods nor any communication

15 janvier 2023

8 december 2022 kubus besteld

8 december 2022 kubus besteld, maar is nooit geleverd!
Geen reactie op mijn mailtje.
Niet bestellen dus!!!!

Update: niet verwacht, toch nog gekomen op 19 jan......!

8 décembre 2022

Twee kubussen besteld

Twee kubussen besteld, maar er is er maar één geleverd. Vervolgens wordt niet gereageerd op m'n mails en sms. Niets kopen dus. Als het fout gaat ben je je geld dus kwijt. Waardeloos

30 novembre 2022

Nooit gekregen

ik heb een cube gekocht van 32 euro, hij is nooit aan gekomen. ik heb minstens 20 mailtjes gestuurd maar geen reactie, het is nu 3 maanden later en geen spoor van mijn kubus. ik heb ook nooit meer mijn geld gezien.
HIER NIET KOPEN.

5 septembre 2022

Mijn zoon heeft hard gewerkt en wilde…

Mijn zoon heeft hard gewerkt en wilde heel graag twee kubussen kopen. In de track en tracé gegevens zagen we al dat ons adres verkeerd is vermeld. Dus DHL gecontacteerd en deze gaven aan dat het dan retour gaat. E-mailen met de firma loopt uit op niets. Krijg gewoon geen contact. Uiteindelijk maar via een andere site besteld en binnen 2 dagen in huis.

21 juillet 2022

Goede kwaliteit, lange verzendtijd. Lees dit voor meer info dan normale mensen geven

Ik zie in de reviews dat bijna iedereen heel negatief is. Ik ben het daar niet mee eens. Ik woon in Nederland. Ze zeiden dat dat het 7 tot 12 werkdagen ging duren. Uiteindelijk duurde het langer, dus na 13 werkdagen ben ik gaan e-mailen. Daar reageren ze niet op. 5 dagen later kwam mijn kubus toch aan en hij is hele goede kwaliteit. Dus eigenlijk is de verzendtijd langer dan dat het er staat en reageren ze niet op mail. Maar voor de rest is de kubus heel soepel en breekt niet, goede kwaliteit dus!

24 juin 2022

BELACHELIJK!!!!!!!!

BELACHELIJK!!!!!!!!
Ik wacht al vanaf 28-1-2022 op een bestelling. Ze reageren niet op mailcontact. Bellen is naar China. Werkt dus ook niet.
Is een onbetrouwbaar zooitje. Niet bij kopen.

26 février 2022

SCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

SCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
echt niks kopen daar. Die dingen zijn duur en komen gewoon niet aan. Ik heb letterlijk een e-mail gebruikt om in te loggen die niet eens bestond. Ik kreeg het niet aan. Ik verwacht het ook niet meer. Hoe goed je ook zoekt, het is nog nooit bij iemand aangekomen. serieus dikke scam.😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬 En deze site doet zich voor als speedcubestore maar het is egenlijk: cube kicks. Bekijk hun facebook pagina. Geen goede recensies.

3 février 2022

Nooit iets ontvangen

Nooit iets ontvangen. Kan ook mijn geld niet terugvragen want dan moet ik iets retour sturen, wat ik dus niet heb. Blijf hier vooral uit de buurt.

31 janvier 2022

Scam

Wacht nu al bijna een maand op de levering. Product is nog niet geleverd, maar ik zie nu op internet staan dat deze website scam is. Dus ik verwacht mijn pakketje niet meer. Hoop dat mensen dit lezen, want niks daar kopen.

8 novembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit