Ik heb een mtg commander deck gekocht die bij andere winkels in de uitverkoop 50 euro was, maar hier €20. Deze kwam redelijk verpakt aan in een grotere kartonnen doosje zonder verder inpakmateriaa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle verzending terwijl de bestelling aan het eind van het uiterlijke tijdstip was. Prijzen zijn ook goed, veel betaalbaarder dan de Warhammer winkel zelf. Binnen een dag ontvangen, helemaal... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik herken me in de overige reviews mbt trage levering / suboptimale communicatie. In mijn geval ook 35 dagen tussen bestellen en verzenden zonder nader bericht (‘op voorraad’ en ‘volgende dag in huis’... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mooi product dat niet meer in de productielijn zit, netjes en op tijd afgeleverd. Gemakkelijk te vinden en te volgen.
Bij Speldorado draait alles om spelplezier! In onze gezellige winkel in Delft staan we klaar met persoonlijk advies om je te helpen het perfecte spel te vinden. Of je nu gaat voor een gezellig familiespel, een strategische uitdaging of een spannend kaartspel – wij denken graag met je mee. Liever online shoppen? In onze overzichtelijke webshop profiteer je van dezelfde scherpe prijzen én snelle service. Ook organiseren we regelmatig leuke events, van demo-avonden tot toernooien. Kom langs en ontdek het zelf – we kijken ernaar uit je te zien!
Hippolytusbuurt 21, 2611 HM, Delft, Pays-Bas
Spellen waren goed geprijsd en snel verstuurd. Fijne winkel.

Réponse de Speldorado
We bought a game which wasnt yet available online in their webshop. We couldn't find any pricetag and since it wasn't available, the scanner didn't work. They told us it was because the game sold so good, they hadn't found time/energy/whatever to do it yet. When I showed two different versions, the seller didn't even knew about it. Maybe becausd the gsme was new, I dunno, but the price was really cheap, so I was happy :)

Réponse de Speldorado
Bij Speldorado 2 nieuwe Falcon puzzels besteld, die ik verder (nog) nergens zag en ook nog eens € 2 per stuk goedkoper dan de normale prijs.
Snel verzonden en ik ga vaker puzzels bestellen daar.

Réponse de Speldorado
Snelle en vriendelijke afhandeling en spel lag keurig klaar toen ik het kwam afhalen.

Réponse de Speldorado
Goede service en scherpe prijzen!
Ook de winkel in Delft is een genot met een mooi assortiment voor spellenliefhebbers.
Bevriende winkel van Nederlandse Spellenvereniging Ducosim.

Réponse de Speldorado
Zeer snelle levering en top actie op Ambachtslieden uitbreiding!

Réponse de Speldorado
Nette prijs, goede verpakking, vlotte levering, alles compleet en onbeschadigd.

Réponse de Speldorado
leuke winkel, vriendelijke staff en goede standaard discounts. ook leuk dat er spel evenementen zijn
Altijd een goed gevoel als ik van speldorado koop + ik wordt zo blij als me bestelling nog eens in kado papier verpakt is ook!! 🤣

Réponse de Speldorado
Paar keer wat besteld en helemaal in orde. Bedankt voor de goeie zorgen en aandacht voor de klant.

Réponse de Speldorado
De enige in Nederland die ik online kon vinden die dit spel op de plank had lggen. Met recht een Speldorado. Ook nog even inpakken was geen probleem

Réponse de Speldorado
Super goed ingepakt en snel geleverd. Geweldig winkel voor TCG items

Réponse de Speldorado
Goede spelletjes, hij geeft goed advies en ook de webwinkel met het ophalen in de winkel is een uitkomst
Persoonlijk, altijd goed advies, veel kennis ook echt inhoudelijk, de prijs is altijd goed, de service is uitstekend. Goed bereikbaar. 5/5 sterren 10/10 punten
Bestelling snel en goed afgehandeld. Ik heb echter een spel ontvangen dat met stickertjes dicht zat en als je de stickertjes er af haalt, beschadigt het doosje. Per e-mail gevraagd of het doosje geruild kan worden voor een exemplaar zonder stickertjes. Initieel goed contact gehad, maar nadat ik op verzoek een foto stuurde van het doosje is er geen respons meer gekomen.