Wat een super leuke speurtocht
Wat een super leuke speurtocht! We hebben er een nieuwe verjaardag traditie bij. Onze oudste zoon heeft de speurtocht met heel veel plezier voorbereid en zo hadden we allemaal pret.
Welkom bij Speurvontuur! Ik ben Iris, en ik maak speurtochten die niet alleen leuk en spannend zijn voor kinderen, maar ook verbindend voor het hele gezin of de hele groep. Mijn missie is simpel: momenten creëren waarin mensen samen plezier maken, in beweging komen en écht contact ervaren. De speurtochten zijn direct te downloaden en makkelijk zelf uit te printen. Je kunt ze doen in de natuur, in huis of op een zelfgekozen locatie. Ze zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 5 tot 12 jaar, maar vaak doen ouders, broers, zussen en vriendjes net zo enthousiast mee. Ook leerkrachten, BSO-medewerkers en ouders die een kinderfeestje gaan geven maken er graag gebruik van. Wat mijn speurtochten bijzonder maakt, is dat er niet alleen in de buitenwereld wordt gezocht, maar ook in de binnenwereld wordt ontdekt. Tussen het lachen en speuren door komen thema’s voorbij als emoties, zelfvertrouwen, reflectie en samenwerken. Licht en speels, maar met een vleugje diepgang. Er zit genoeg afwisseling in om kinderen te blijven boeien: van puzzels tot doe-opdrachten, van samenwerkingen tot persoonlijke keuzes. Ik ontwikkel alles zelf, met liefde en aandacht. Met behulp van creatieve AI-tools en mijn ervaring als moeder werk ik ideeën uit die passen bij wat gezinnen zoeken. Heb je een vraag of wil je iets aanpassen? Ik denk graag met je mee. Fijn dat je er bent. Veel speurplezier gewenst!
Haitidreef 9A, 3563HC, utrecht, Pays-Bas
De piraten speurtocht was superleuk voor het groepje kids waar we mee waren! Er waren verschillende leeftijden vertegenwoordigd en voor elke leeftijd zat er wat bij (leeftijd 6 tot 9 ongeveer), het is dus een gelaagde speurtocht. Spelenderwijs komen er mooie thema’s aan bod, bv emoties, samenwerken en behendigheid. Ook voor de aanwezige volwassenen was het erg leuk en ook verbindend met de kids, we hebben enorm gelachen! Daarnaast was het heerlijk om met elkaar in de natuur lekker samen bezig te zijn. Ik kan dit zeker aanraden als je op een vrolijke en luchtige manier betekenisvol met mooie thema’s bezig wil zijn 💫

Réponse de Speurvontuur
In eerste instantie kreeg ik mijn bestelling niet binnen, ook niet via SPAM-box. Na een mail kreeg ik meteen een heel vriendelijk leuk gezellig mailtje met daarin de juiste info. Superfijn!

Réponse de Speurvontuur
Wij hebben de vrolijke verjaardagsspeurtocht voor onze dochter uitgezet, en het was zooooooo leuk! De opdrachten waren zo liefdevol en de plaatjes om op te eten. Mijn dochter genoot van begin tot eind. En wij ook! Dikke dikke aanrader.

Réponse de Speurvontuur
Door deze speurtochten komen de kinderen van hun schermpje af en gaan de natuur in. Ze werken samen aan spannende opdrachten, zijn creatief bezig en genieten van het speuren. Ik kan het iedereen aanraden ! Wij hebben er van genoten !

Réponse de Speurvontuur
De kinderen en ouders vonden het fantastisch! Gaan we nog een keer doen.

Réponse de Speurvontuur
En savoir plus sur les différents types d'avis.