Twee hele mooie sjaals gekregen. Net dat beetje extra wat de sjaal bijzonder maakt. Mooie materialen en kleuren. En niet te vergeten de hele goede service!
L'entreprise a répondu
Ich liebe die Tücher von Spicy Scarves. Wunderschöne Stoffe und eine einzigartige Zusammenstellung. Jedesmal wenn ich in ihrer Boutique bin, finde ich etwas Neues. Auch meine Bestellungen onlin... Voir plus
Prettige ervaring met dit bedrijf, mooie producten. De geleverde stola/sjaal viel niet mooi, via watts app contact opgenomen en nu sturen ze een andere variant op zodat ik kan vergelijken welke het m... Voir plus
Ik zag enkele jaren geleden de sjaals in Scheveningen. Sindsdien ben ik ingeschreven op de nieuwsbrief en zijn ze me altijd bijgebleven. Nu heb ik er eindelijk eentje gekocht! Heel mooie, stijlvolle s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Spicy Scarves, zoals de naam al aangeeft, staat voor producten met een pittige en unieke twist. Onze reis begon met de creatie van handgemaakte, multifunctionele sjaals vervaardigd uit luxe stoffen, maar inmiddels hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse mode-items en accessoires. Wat ons onderscheidt, is onze diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid en onze sterke focus op menselijke waarden. Bij Spicy Scarves geloven we in individualiteit en het omarmen van diversiteit. Daarom hanteren we een unieke benadering als het gaat om maten. In plaats van traditionele maataanduidingen, werken we met Maat 1, Maat 2 en Maat 3, die een breed scala van omvangen bestrijken, variërend van maat 34 tot 54. Bovendien zijn we altijd bereid om grotere of kleinere maten op aanvraag te vervaardigen, omdat we vinden dat iedereen recht heeft op mode die perfect bij hun lichaam past. Een van onze belangrijkste kenmerken is dat we onze productie in Nederland hebben gevestigd en voor maar liefst 90% van onze leveranciers binnen Nederland gebruikmaken. Hierdoor ondersteunen we niet alleen de lokale economie, maar verminderen we ook onze ecologische voetafdruk. We geloven sterk in het belang van transparantie en ethische productie, en daarom streven we ernaar om de hoogste normen te handhaven bij het selecteren van materialen en partners. Bij Spicy Scarves streven we ernaar om producten te bieden die niet alleen stijlvol en modieus zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu en de gemeenschap. Onze handgemaakte sjaals en andere mode-items zijn vervaardigd met zorg en vakmanschap, zodat elke klant kan genieten van kwaliteit en comfort. Ontdek onze veelzijdige collectie van sjaals, omslagdoeken, kimono’s, kaftans en andere modeaccessoires op onze website. We nodigen je graag uit om de Spicy Scarves-ervaring te omarmen, waar stijl, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand gaan. Samen kunnen we bijdragen aan een betere wereld, een stijlvolle look en een warm hart. Bezoek onze website op www.spicyscarves.nl en laat je inspireren!
Nieuwe Veenendaalseweg 38, 3911 MK, Rhenen, Pays-Bas

Réponse : spicyscarves.nl
Wat een prachtig ontwerp de kaftan en wat een topvrouw. Geweldige service!

Réponse : spicyscarves.nl
Producten waren net zo mooi in het echt als op de plaatjes. Levering was heel erg snel en heel fijn om er een klein presentje bij te krijgen in de vorm van een blikje drinken en een sjaaltje. Ook het briefje erbij gaf toch een extra gevoel van verwennerij

Réponse : spicyscarves.nl
Snelle levering van ‘n kwalitatief goed product! Mooi verpakt!
Extra cadeautje!
Snelle afwikkeling goed op de hoogte van je Paket netjes verzonden en goede kwaliteit van het aangekochte product
Wauw ,great scarves and very good service
Very customer friendly and customer oriented.
beautiful products and unique.
I really love the quality of my new spicy ;) the service was great. Definitely come back!
Prachtige sjaal en kimono, super mooie modellen en goede kwaliteit! Zoals altijd weer unieke, vrouwelijke items.
Excellent service after buying my wife a beautiful gift. Thank you Spicy Scarves!
Beautiful unique products designed by an amazing owner❤️
Wordt altijd goed geholpen. Producten zijn super mooi. En goed van kwaliteit.
Mooie sjaal. Perfecte kwaliteit en leuk Verzonden. In cadeaupapier met een handgeschreven kaartje
Weer helemaal blij met mijn prachtige gilet 🥰
Top ingepakt met een lief persoonlijk berichtje erbij .
Tot de volgende x weer ! Liefs Marijke 😘
En savoir plus sur les différents types d'avis.