2,7

Bas

Ingen info om forventet leveringstid

Edit. Produktene var bra og det var en liten gave i forsendelsen.
Bestilling foretatt 25.des. (helligdag) på miint.no, mottok umiddelbart Ordrebekreftelse fra Spiru Design men info om forsendelse kom aldri. Pakken ble levert 8.jan., kun posten appen meldte om pakke et par dager før. Hadde vært en fordel om nettbutikken fulgte opp med sporings- og leveringsinformasjon.

8 janvier 2026

Har ventet på en pakke i over 1 mnd.

Jeg har ventet på en pakke i over en måned nå. Det står at pakken er sendt, men jeg har verken fått et sporingsnummer eller pakke i posten. Da jeg kontaktet kundeservice får jeg ikke svar (jeg har skrevet tre ulike eposter). Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å få pakken min. Jeg har bestilt fra Miint.no som er eid av samme eier som Spirudesign. STYR UNNA begge sider.

5 janvier 2026

Bare gå til Temu i stedet for denne butikken

Ikke bry deg om å kjøpe fra denne selgeren. De er en Temu/Alibaba-forhandler, men de ser ikke ut til å kunne skjule det godt nok, med tanke på at du ikke får forsendelsen din de neste fem ukene. Samtaler og e-poster blir ikke besvart. Spar pengene dine, gå direkte til Temu i stedet for å handle her.

3 novembre 2025

Ligner forsøk på svindel

Jeg fikk ordrebekreftelse to uker etter jeg bestilte. To uker deretter fikk jeg beskjed om at pakken var på vei, men den kom ikke. Da jeg etterlyste den etter en mnd fikk jeg beskjed om at de skulle sjekke dette opp. Hørte ingenting, spurte igjen, og fikk da beskjed om at den var sendt til en annen kunde. De lovet å pakke den om så snart den var kommet i retur og sende til meg. De ville legge til et annet armbånd for å kompensere, men da jeg heller foreslo avslag i prisen ble de ufine. Da pakken omsider kom frem var armbåndene av en så dårlig kvalitet at jeg umiddelbart returnerte dem. De er ikke verdt noe i nærheten av oppgitt pris. Her er det uprofesjonelt fra a til å, styr unna!

13 août 2025

Jeg vil absolutt anbefale å handle fra…

Jeg vil absolutt anbefale å handle fra denne butikken. Varene er ekte og av veldig god kvalitet. Kundeservice var litt treig i begynnelsen men misforståelsen som har oppstått underveis var rettet opp på en veldig fin måte. Jeg kommer til å fortsette å handle fra dere. Takk spirudesig!

8 août 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit