Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Generelt en dårlig oplevelse Første indtryk der møder en er, at der ligger affald udenfor, personale i møgbeskidt tøj, der står udenfor restauranten og ryger. So so betjening dog n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Holdte min runde fødselsdag på Spiseriet - det var i den grad en virkelig god og meget positiv oplevelse. Havde aftalt menu, og alt var 100% i orden. Kvaliteten af maden , anretning, person... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik en dejlig 3-retters menu i Diningweek. Maden var lækker og veltilberedt, og meget sympatisk lægges der vægt på stop madspild, hvor alt laves fra bunden og alle råvarer udnyttes fuldt ud.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kommer ind, møder som det første et stort smil og generelt en god stemning. Hvorefter en sød tjener, sætter os til bords og giver en fantastisk service. Der går ikke lang tid før vi for vores mad. Mad... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant danois

Écrit par l'entreprise

Med Spiseriet Teglholmen har vi en ambition om at være det naturlige samlingspunkt for det nye Teglholm Brygge. Vi ønsker at blive stedet hvor lokale beboere, erhvervsfolk og havglade studerende kan mødes over et rustikt og velsmagende måltid i afslappede og uformelle omgivelser. Når du besøger Spiseriet er du garanteret udsigt til de små kanaler, de store grønne arealer samt at opleve et af vores idealer: At skabe et sted hvor alle kan mødes og alle er velkomne.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker lokalitet, god mad & fantastisk atmosfære…

Jeg var i søndags forbi restauranten med min kone, vi blev med det samme forelsket i stedet og dens placering samt koncept.

Vi blev mødt af et meget imødekommende personale med “servicegenet” det helt rigtige sted!

Maden var helt som den skulle være, prisen er overkommelig, jeg kan varmt anbefale en tur forbi spiseriet

Ser frem til et besøg igen!

7 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var der i weekenden med min veninde…

Jeg var der i weekenden med min veninde og søster og det var en fantastisk oplevelse!
Både maden og servicen var i top 🤩 og så er beliggende med udsigt til vandet bare toppen af oplevelsen.
Klart et sted vi kommer igen! ☺️

6 janvier 2023

Manglende service

Vi havde bestilt bord på forhånd og da vi ankom fik vi at vide at vi måtte sidde hvor vi ville, så vi satte os, og tjeneren hentede en barnestol til vores lille datter. Og så gik han. Uden at sige noget, uden at give os menukort eller noget som helst. Der var ikke så mange gæster, og vi ventede 15minutter uden der skete noget som helst. Tjeneren holdte sig indendørs (og alle sad ude). Da han stak hovedet ud, var der straks en mand som vinkede ham hen til deres bord og bad om 2.runde drinks. Jeg forsøgte at få øjenkontakt med tjeneren, dog uden held. Vi sad flere gæster uden mad eller menu kort, og alle os så han bort fra. Meget dårlig og uhøflig betjening. Vi gik efter denne oplevelse. Vi havde ikke tid eller tålmodighed til denne type service, særligt når vi har en lille baby med (som vi fortalte dem på forhånd før booking af bord). Kommer der ikke igen. Jeg så flere gæster selv gik op og hentede menukort, og flere ventede.

20 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

en aften på Jensens bøfhus havde været støre kulinarisk oplevelse.

…..
Min kæreste og jeg har i dag besøgt restaurant Spiseriet på teglholmen og her kommer min ærlige anmeldelse.

Jeg ved faktisk ikke helt hvilke ord jeg skal bruge, fordi jeg aldrig har fået en oplevelse som denne.

Det handler ikke om penge, men vi spise 2 personer for 1250 kr. og jeg mener da bestemt at når man betaler 1250 kr. for et måltid mad, så burde kvaliteten også være derefter, men en aften på Jensens bøfhus havde været støre kulinarisk oplevelse.

I slutningen af vores besøg henvendte vi os til personalet og fik tilfældigvis fat i bestyreren af Spiseriet. Sjældent har vi oplevet en person som ikke tog ansvar for en dårlig oplevelse som ham.

Benægtelse og fralæggelse af ansvar blev vi mødt med.

Lad mig opsummerer:

En fisk som aldrig skulle have været serveret.
Drinks med manglende ingredienser.
Forkert lavet drinks.
Manglende service.
Manglende viden.
Manglende forståelse.
Beskidt bestik og glas.

Min ærlige opfordring til folk som overvejer at besøge Spiseriet, find et andet sted!

23 avril 2022

Værste restaurant oplevelse nogensinde

Værste restaurant oplevelse nogensinde! Dårlig betjening, beskidt service og glas. Der gik uhørt lang tid før jeg fik både drikkevarer og senere min mad, som ikke engang var tilberedt ordenligt. Min fisk var kold og dårlig, så jeg er blevet madforgiftet. Hold jer langt væk fra Spiseriet!

20 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Min nedenstående anmeldelse beskriver…

Min nedenstående anmeldelse beskriver vores dårlige oplevelse og behandling på Spiseriet.
Og her er deres svar efter jeg henvendte mig til ledelsen.
Det siger jo alt om stedet! Vil på det kraftigste fraråde alle at besøge denne restaurant.

Spiseriets svar:
Vi er kede af at I har haft denne oplevelse.
Men vi arbejder løbende på at forberede os. Også i uventede og uheldige situationer som denne.
Vi bruger denne situation som træning til vores personale, så vi løbende kan udvikle os og blive bedre.

Du må have en god dag og nyde vejret.

20 avril 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus