Vi har ifbm. STJERNE for en dag projektet her i uge 10 haft den store fornøjelse at samarbejde med Sponsorworld, som har sørget for 350 gratis T-shirts til en masse unge mennesker som udvikler empati... Voir plus

Vi bestilte en håndfuld padeltrøjer til vores lille “klub”. Og der var fremragende sparring hele vejen igennem. Den løbende opdatering var lige i øjet. Og resultatet var til perfektion. Siden har je... Voir plus

Jeg skulle bruge 6 t-shirts med tryk indenfor en uge, og fik kontakt til Tom fra Sponsorworld en lørdag, hvor alle detaljer blev gennemgået ifht. print. Tirsdag blev pakken leveret. Der var gennemgåe... Voir plus

1. Fabricant de vêtements de sport

Vi er - Kort fortalt: Sponsorkoncepter, rådgivning, salg, spillertøj, Profiltøj og handel med private. Vi har eget trykkeri.

4,6

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Manglende retursvar

Er ikke særlig imponeret af deres tilbagemelding

7 avril 2026

Hej Per
Jeg kan ikke finde udaf hvem du er i vores system.
Kan du ikke kontakte mig på tom@sponsorworld.dk

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig, bedste anbefalinger herfra og mit nye, go too 😃

30 mars 2026

Réponse : SponsorWorld ApS

Jeg håber at forældre og barn blev glad for din fine gave.

Modtog en hoodie og en kasket.

Modtog en hoodie og en kasket.
Hoodien er fantastisk!
Men kasketten er ikke. Den blev sendt uden nogen form for beskyttelse, så den er deformeret. Forsøger pt. at rette den op med en damper, men det fungerer ikke så godt.
Jeg har skrevet en email Sponsorworld omkring det, men intet svar er kommet tilbage.

Vær sød og respekter varerne mere..... Send en kasket i en kasse eller noget, så den ikke deformeres.

23 février 2026

Hej Thomas

Giv mig et kald på 42419400
Jeg laver naturligvis en ny kasket til dig.
Vi havde bare forståelsen af at du have fikset problemet, husk på er ikke interesseret i at ødelægge vores produkter, det giver kun støj.
DBH Tom

Godt samarbejde - fin kvalitet

SponsorWorld har været super nemme at arbejde med ift. at nå i mål med vores krav og ønsker. Trøjerne er lækre og i en fin kvalitet til en meget rimelig pris!

22 février 2026

Mange tak for anmeldelsen

Super god service

Super god service, og lyn hurtig til at hjælpe

19 février 2026

Réponse : SponsorWorld ApS

Det er også fede special designet trøjer I har fået lavet.
Tak for anmeldelsen
/Tom

Lækker følelse i fingerne af god…

Lækker følelse i fingerne af god kvalitet

25 novembre 2025

Tom – SponsorWorld

Super fint sæt tøj vi har fået til…

Super fint sæt tøj vi har fået til vores søn af den lokale floorball klub.

14 novembre 2025

Fantastisk

Kort og kontant, fantastisk service

31 octobre 2025