sportbrillenshop.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Al een paar keer vervangende lenzen gekocht voor m'n casual Oakley Sliver XL, en eentje voor m'n Oakley Sutro. En vooruit, ook maar een tweede Sutro besteld. Levering gaat snel, alles goed verpakt, en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een keer langs geweest (2022)in de shop met het gezin, zeer vriendelijk geholpen met een bakje koffie. 3 zonnebrillen aangeschaft. Ruime collectie!!!! Eenmaal eerder 2 zonnebrillen besteld via de s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een Oakley bril op sterkte besteld, in eerste instantie wilde ik een Oakley jawbreaker maar naar overleg met de opticien waar ik mijn wensen had doorgegeven kreeg ik als advies voor de Oakley splitsho... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er was een misverstand, want de bril was al verstuurd toen we in de winkel waren. Maar als goedmakertje kregen we een T-shirt, een brillenkoordje en een heerlijke kop koffie! Twee dagen later werd d... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Betrouwbaar!!

Prima en snelle levering. Ook duidelijke communicatie bij retour verzending en terugbetaling. Top geregeld!!

24 avril 2026

Super snelle levering

Super snelle levering! Hele nette verzending. Skibril is geleverd in een nette case, met schoonmaakdoekje, onderhoudsadvies, een eventueel retourformulier, maar vooral het kaartje met dank voor de bestelling 🤩.
Super service!!

5 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring met deze webshop

Goede ervaring met deze webshop. Snelle levering. Skibril zat in een doosje waar een andere kleur op beschreven stond maar ik kreeg hier netjes van te voren al bericht over. De bril was verder helemaal in orde en netjes verpakt.

10 janvier 2026

Goed bedrijf

Was enorm snel binnen en betaling ging makkelijk. Ook kreeg ik een gepersonaliseerd briefje en wat snoepjes wat de kers op de taart was.

11 décembre 2025

Geweldig bedrijf

Ik heb een ski-bril gekocht, voor een lage prijs. Daarnaast werd hij ook snel geleverd! In de toekomst zal ik hier vaker bestellen!

29 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Transparantie en snelle verzending. Top!

Mijn vriend is superblij met zijn Oakley zonnebril! Netjes op de hoogte gehouden van de stappen in het aankoopproces en snel verzonden! En het pakket ook nog voorzien van een handgeschreven kaartje waarop ons veel plezier met de aankoop wordt gewenst. Waar kom je dat nog tegen!

18 août 2025

Geweldige service!

Geweldige service! Oakley skibrillen besteld, welke met veel zorg (inclusief persoonlijk geschreven kaartje, snoepjes en dergelijke) en ontzettend snel verzonden werden. Tevens biedt Sportbrillenshop.nl hun uitgebreide collectie tegen zeer scherpe tarieven aan!

7 janvier 2025

Goede ervaring

Mijn bestelling was binnen een dag geleverd met een persoonlijk bericht, tips voor onderhoud en zelfs mini chocolaatjes.

11 janvier 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Excellent service

I was a bit afraid of not being a real shop but I ordered my first ski googles (Oakley Flight Deck M) and they shipped my order the same day. The package was in perfect conditions and it included all the instructions to take care of it. Also amazing price compared with the market.

Not related with the product but also gave me chocolates and a Christmas card!!

16 décembre 2024

Er was een misverstand

T-shirt, een brillenkoordje en een heerlijke kop koffie! Twee dagen later werd de bril netjes thuis afgeleverd met lekkere snoepjes en een persoonlijk kaartje erbij. Wat een service!👌🏼

16 décembre 2024

Top Shop!

Schroomt niet om even te bellen als ze denken een afwijking te zien in de bestelling.
Top service wat je niet vaak meer ziet tegenwoordig.
Ik kan iedereen deze webshop aanraden!

6 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Oakley nr. 1 shop van Nederland!!!

Eenmaal eerder 2 zonnebrillen besteld via de site enige jaren geleden, perfect afgeleverd!
5 -09-‘24 wederom 2 Oakley’s besteld; 7-09-‘24 aangekomen!!! Opvallend zorgvuldig ingepakt met een kaartje voorzien van een geschreven tekst!!!
Enige snoepjes en een cadeautje erbij! Een envelopje met zorgvuldige beschrijving van de bestelde artikelen! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Dit blijft mijn Go To shop voor mijn Oakley’s!!!! Zeer aan te raden!!! Als men in de buurt is van de shop, is een bezoekje een goede manier om de uitgebreide collectie te bewonderen en kennis te maken met het enthousiaste personeel!!!😎😎😎😎😎😎

7 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Transparant, supersnel met persoonlijke touch

Transparant en supersnel geleverd. Voor vragen kan je gewoon even bellen hoe fijn is dat.
Ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje en wat snoepjes er bij. Ook al is het Online toch een stukje aandacht.
Ik weet voortaan waar ik mijn Oakley brillen koop.

25 juin 2024

Top ervaring

Was een hele snelle levering met duidelijke informatie of het op voorraad was en bij ontvangst een leuk kaartje erbij gekregen :)

Top service!

19 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De Sportbrillenshop is dé maatstaf voor service en vriendelijkheid!

De Sportbrillenshop is telefonisch bereikbaar om advies te geven en overleg te plegen, daarbij zijn ze super vriendelijk. Ondanks dat mijn pakketje pas een dag later op de post zo gaan, gezien de tijd van mijn bestelling, hebben ze toch nog even een sprint genomen naar de post om het dezelfde dag alsnog te verzenden. (Gewoon omdat ze wisten dat ik op vakantie zou gaan en de skibril mee moest...) Vervolgens krijg je een super vriendelijk en persoonlijk (dus niet geautomatiseerd) mailtje met je bestel en track&trace gegevens. Je kunt kiezen met wie je wilt laten verzenden en dat is fijn aangezien niet iedere verzendorganisatie even goed af levert....
Vervolgens komt het pakket inderdaad de volgende dag aan en ook daarin nog even een persoonlijk berichtje, tips voor het gebruik van je bestelde product en als heerlijke afsluiter nog wat snoepjes erbij in de doos. Al met al een dusdanige positieve ervaring bij een internet winkel die ik nog niet heb mogen meemaken! We zullen dan ook zeker meer (ski)brillen gaan bestellen hier! Hier kunnen veel internetwinkels van leren.....

31 janvier 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus