1. Magasin de pêche
  2. Magasin d'appâts de pêche
  3. Magasin de pêche et de chasse

Écrit par l'entreprise

🎣 Sportfishtackle.dk er den førende fiskegrejsbutik i Sverige. Vi skubber markedet fremad, sætter trends og arbejder kun med kvalitetsprodukter fra mærker, vi stoler på. Hos Sportfishtackle.com finder du fiskegrej fra førende mærker samt unikke produkter, som du ikke finder andre steder. Vi har et bredt udvalg af fiskeagn som crankbaits, spinnerbaits, jerkbaits, skeer, topwater baits, soft baits og meget mere. Vi har fiskestænger, fiskehjul, fisketøj, fiskeliner og alle former for fisketilbehør, du kan få brug for til din dag på vandet. Vi er eksperter i jerkbaitfiskeri, spinnefiskeri, vertikalfiskeri, geddefiskeri, sandartfiskeri, aborrefiskeri, laksefiskeri, ørredfiskeri, havfiskeri, karpefiskeri, isfiskeri og fluefiskeri. Vi byder alle kunder velkommen, uanset om du er nybegynder eller professionel, og vi lover, at du får den hjælp, du har brug for! Shop online på Sportfishtackle.com, eller besøg vores fysiske flagskibsbutik i Stockholm, Sverige.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

12 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Har ikke styr på tingene.

Lavede et mindre køb gennem klarna.
men en af produkterne var ikke hjemme
så ringede til Sportfishtackle og blev anbefalet en mindre pakke med 25 stk i stedet for 100 stk.
og det godkendte jeg men har ikke fået en bekræftelse på ændring af ordre det var i marts. senere fik jeg så en regning på fuld pris for 100 stk via klarna jeg kontakter dem igen de siger de vil kigge på det høre ikke fra dem. nu har jeg fået en rykker på 200 kr oven i altså 419 ,- har i dag betalt gider ikke den slags uprofessionelle pjat. fanme dårlig behandling af kunder nej tak til dem frem over

12 juin 2025
Logo de Sportfishtackle.dk

Réponse : Sportfishtackle.dk

Vi beklager dybt den dårlige oplevelse du har haft med os. Du har helt ret i at være frustreret - vi har klart fejlet i håndteringen af din ordre og den efterfølgende kommunikation.
Vi har refunderet dig prisen for den vare, så du skulle gerne se pengene tilbage på din konto inden for de næste dage.
Det er utrolig vigtigt for os at vores kunder er tilfredse, og vi har tydeligvis ikke levet op til vores egne standarder i dit tilfælde. Vi tager din kritik til efterretning og vil arbejde på at forbedre vores processer, så lignende situationer ikke opstår igen.
Hvis der stadig er noget galt, eller hvis du ikke ser refunderingen inden for rimelig tid, så kontakt os venligst på support@sportfishtackle.com, så løser vi det med det samme.
Endnu engang vores oprigtige undskyldning for den dårlige behandling.
Med venlig hilsen,
Sportfishtackle

Service fra øverste hylde.

De har ultimativt den bedste kundeservice jeg har oplevet online. Jeg har handlet en del hos dem og 2 gange har der været noget reklamation. Begge gange har sercive været fra øvertste hylde.

Jeg kan let anbefale at handle hos dem.

30 avril 2025

Laks på 5 kast

Nåede at tage 5 kast med den ene af spinnerne til premieren i Storåen og så fik jeg en laks. Så det må siges at være godkendt😁

16 avril 2025

Ekstrem lang forsendelse!

Ekstrem lang forsendelse!
Produkt var udsolgt men markeret som fjernlager og lovet forsendelse mellem 4-12 dage, men der gik 7 uger før varen kom på lager og fik så mine produkter..

10 mars 2025
Logo de Sportfishtackle.dk

Réponse : Sportfishtackle.dk

Vi er virkelig kede af denne situation. Desværre ændrede leverandøren datoen for, hvornår vi skulle modtage din vare, hvilket muligvis forklarer, hvorfor du fik forskellige beskeder og måtte vente længere end forventet. Selvom det var uden for vores kontrol, burde vi have gjort et bedre arbejde med at informere dig om forsinkelsen. Jeg har sendt en forespørgsel gennem Trustpilot, så du kan sende dine oplysninger, og vi kan give dig en form for kompensation.

Hurtig Levering.

Nem og overskuelig hjemmeside, enkelt at bestille. Varen blev leveret som oplyst, og levede op til mine forventninger.

15 juillet 2024