Snabb leverans men dålig beskrivning på hur man sätter ihop crosstrainern och ett minus till att alla skruvar ej va med. Kontaktade kundtjänst men blev bortkopplad efter ja stått i tel kö lång stund s... Voir plus

Hela processen från beställning till leverans har fungerat över förväntan. Ganska OK manual ändå att montera efter, kunde varit lite tydligare bilder, men OK ändå om man har lite erfarenhet av montage... Voir plus

Snabb leverans. Bra emballerade paket. Gedigen och stabil konstruktion. Det som drar ner betyget är sämre konstruktion för skyddet runt viktmagasinet. Vissa övningar lyfter vikterna högre än vad toppl... Voir plus

Jag beställde tisdagkväll och leveransen kom redan två dagar senare. Monteringen gick smidigt och man fick med de verktyg som behövdes. Vi hade lite problem med displayen men det löstes genom att... Voir plus

1. Magasins d'appareils de fitness

Informations provenant de diverses sources externes

Om Nordbutiker Företaget bakom Sportig.se heter Nordbutiker i Sverige AB. Nordbutiker är en av Sveriges 100 största e-handelsföretag. Vi har vår verksamhet i Norrtälje, strax norr om Stockholm. Här huserar vi i en 4000 m2 stor lokal som rymmer lager, kontor samt vårt 150 m2 stora showroom. Nordbutikers verksamhet startade 2005. Vi har vuxit stadigt. Idag är vi ca 25 medarbetare och skickar 1000-tals paket varje månad inom hela norden. Idag har Nordbutiker ett tiotal olika e-handelssiter. Mer information om dessa hittar du på www.nordbutiker.se. Nordbutiker utnämndes 2016, 2017 och 2018 till Gasellföretag.

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

633 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,1

Tous les avis

83 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Réponse de Sportig

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att allt fungerade bra och som förväntat.

Vi hoppas att du får fortsatt glädje av ditt köp från oss.
Tack!

vara enligt beskrivning

vara enligt beskrivning. kort tid för leverans.

10 mai 2026

Tack för ditt omdöme! 😊

Roligt att höra att produkten motsvarade beskrivningen och att du är nöjd med den snabba leveransen.

Vi hoppas att du får stor glädje av din produkt framöver!

Snabb leverans men dålig beskrivning på…

Snabb leverans men dålig beskrivning på hur man sätter ihop crosstrainern och ett minus till att alla skruvar ej va med. Kontaktade kundtjänst men blev bortkopplad efter ja stått i tel kö lång stund så gav upp.

8 mai 2026

Réponse de Sportig

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt, men beklagar att monteringsbeskrivningen var otydlig och att alla skruvar inte följde med. Vi beklagar även att du inte fick kontakt med kundtjänst efter väntetiden i telefon.

Vi hjälper dig gärna vidare med detta och du är varmt välkommen att kontakta oss via mejl på info@sportigse så ser vi över ärendet tillsammans med dig och hjälper till med de delar som saknas.

Mycket bra kvalitet o bra pris o snabb…

Mycket bra kvalitet o bra pris o snabb leverans Tack så jättemycket

2 mai 2026

Réponse de Sportig

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde att handla hos oss på Sportig.se.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kvaliteten, priset och den snabba leveransen.

Vi hoppas att du får stor glädje av din produkt framöver! 😊

Bra produkter snabb leverans

Bra produkter snabb leverans

3 octobre 2025

Hejsan Dennis,

Tack för ditt omdöme!

Vad kul att höra att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen. Vi hoppas att du fortsätter vara lika nöjd framöver!

Rekommenderas varmt

Otroligt snabb leverans! Mycket bra produkt, väldigt nöjd. Lätt att sätta ihop och allt fungerade perfekt. Stabil och gedigen produkt. Rekommenderas.

2 avril 2026

Hejsan Maria,
Tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten. Kul att monteringen gick smidigt och att allt fungerade som det ska.
Vi uppskattar verkligen din rekommendation!

Super snabb leverans

Super snabb leverans, service och en hjälpsama personalar. Airbiken funkar bra.

8 février 2026

Hejsan Mohammed,

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med leveransen, servicen och din Airbike. Hoppas du fortsätter få bra träningsturer med den!

Bra paketerad vara och snabb leverans

Bra paketerad vara och snabb leverans

26 février 2026

Hejsan Patrik,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! ⭐

Vad roligt att höra att du är nöjd med både paketeringen och den snabba leveransen. Det uppskattar vi verkligen 😊

Varmt välkommen tillbaka!

Lite jobbigt att montera pga

Lite jobbigt att montera pga. Dålig manual och inte på svenska.

3 février 2026

Réponse de Sportig

Tack så mycket för ditt omdöme. Det är fint med feedback och vi är tacksamma för att du tar dig tiden att hjälpa os till att bli bättre.
Vi tar med oss detta och jobbar ständigt för att utvecklas.

Hör av dig om det finns någonting vi kan hjälpa dig med!

Snabb leverans.

Snabb leverans.

13 février 2026

Hejsan,
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Barbro! ⭐

Kul att höra att leveransen gick snabbt. Vi hoppas att du blir lika nöjd med produkten och önskar dig varmt välkommen tillbaka framöver.

Enkelt och snabb att beställa

Enkelt och snabb att beställa

26 janvier 2026

Hejsan Christian,

Tack för fint omdöme! 😊
Kul att höra att du upplevde beställningen som både enkel och snabb. Varmt välkommen tillbaka!

Toppen

Kvalitetsprodukter till bra pris som levererades snabbt.

8 février 2026

Hejsan Sara,
Tack för ditt fina omdöme! 🙌
Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvalitet, pris och snabb leverans. Varmt välkommen tillbaka till oss på Sportig.se! 😊

Utebliven leverans

Jag har fått utskick både om att betygsätta produkter och servicen, flera gånger. Men några varor har jag inte fått. Trots att det stod att de fanns i lager när jag lade min beställning.

25 janvier 2026

Hejsan Beatrice,

Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar verkligen att du ännu inte har fått din leverans.

Vi kan se att vi redan har varit i kontakt med dig via mejl gällande order 65148109 och ärendet hanteras där. I vissa fall kan lagersaldon ändras snabbt, vilket kan leda till förseningar eller restnoteringar trots att produkten såg ut att finnas i lager vid beställningstillfället.

Vi följer upp ärendet via mejl och hoppas kunna lösa detta på bästa möjliga sätt. Tack för ditt tålamod.

Supersnabb leverans och inga…

Supersnabb leverans och inga krångligheter

24 janvier 2026

Hejsan Daniel,

Tack för ditt fina omdöme! ⭐️

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt. Vi hoppas att du blir lika nöjd med produkten och att den lever upp till dina förväntningar framöver.

The product is okay but the…

The product is okay but the instructions are not at all good. Two problems with it, the product and the instruction sheet do not match each other and secondly, the online one which seems to be okay, is still based on some other product. Overall, the print quality is really bad and can’t understand what picture is trying to say. Lot left for imagination

3 février 2026

Hi Dhananjay,

Thank you for taking the time to share your feedback.
We’re glad to hear that the product itself is okay, but we’re sorry to learn that the instructions did not meet your expectations. Clear and accurate documentation is important, and we understand the frustration when the printed and online instructions do not match the product.

Your comments regarding the quality and clarity of the instructions are valuable to us and will be taken into account as we work on improvements. If you need any guidance or assistance, you’re welcome to contact us at info@sportig.se, and we’ll be happy to help.
We hope that your experience with us will be better in the future and that you will be fully satisfied.

Va väldigt usel instruktion på hur man…

Va väldigt usel instruktion på hur man skulle sätta ihop den såg knappt vad det stog så där kan ni göra bättre instruktion och bättre bild framförallt

14 janvier 2026

Hej Oskar,

Stort tack för ditt omdöme! Jag förstår att du inte var helt nöjd med instruktionen som medföljde, vi tar med oss feedbacken och hoppas att du i övrigt ska vara nöjd med ditt köp från oss!

Nöjd!

Packade upp varorna idag, hittills bara positivt!

29 janvier 2026

Hej Nicki,

Det är kul för oss att höra att du hittills är nöjd med din leverans. Vi jobbar hårt för att hålla en så hög kvalitet som möjligt genom hela kundresan.
Skulle du mot förmodan stöta på problem, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Ha en fortsatt fin dag,

Jag hittar inget telefon nummer på er…

Jag hittar inget telefon nummer på er hemsida
Jag vet ej hur göra vissa saker och behöver er hjälp

26 janvier 2026

Hejsan Thomas.

Tack för ditt omdöme. På grund av högt tryck har vi för tillfället stängt vår telefonsupport. Vi finns självklart fortsatt här för att hjälpa dig och ber dig att mejla oss på info@sportig.se, så återkommer vi så snart vi kan och hjälper dig vidare. Vi hoppas att du blir nöjd med hjälpen framöver.

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt

11 janvier 2026

Hejsan,

Stort tack för ditt omdöme! Kul att höra att allt upplevdes enkelt och smidigt. Vi hoppas att du blir fortsatt nöjd framöver 😊

Ingen leverans

Inte kul att efter förfrågan få reda på att DHL inte levererar till min adress, borde framgå då man beställer, och sedan tycker ni att jag ska ändra leveransadress till en som DHL levererar till,
MYCKET dåligt

23 janvier 2026

Hejsan Jan- Olov,

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.
Det är tråkigt att höra att leveransen inte kunde genomföras till ert angivna postnummer och adress. Vi håller med om att detta borde ha framgått tydligare vid beställningstillfället.

Så snart vi fick informationen från DHL tog vi tag i ärendet och informerade er direkt, i syfte att hitta en lösning. Vår avsikt har hela tiden varit att vara behjälpliga.
Vi tar med oss er feedback och hoppas kunna ge en bättre upplevelse framöver.