Sportisgood Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Trochę obawiałam się zakupu na stronie której nie znam. Jednak jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, szybkością realizacji zamówienia i jakością przedmiotu. Koszty wysyłki wysokie, jednak jak porównam... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Dałam 4 gwiazdki bo plecak był zgodny z opisem i piękny Ale było brak kontaktu z sprzedawcą Przesyłka miala przyjść do poniedziałku przyszła w środę i do konca nie wiedziałam gdzie jest.

Noté 4 sur 5 étoiles

Robiłem pierwszy raz zakup. Jestem bardzo zadowolony , ponieważ szybko i na bieżąco otrzymywałem wiadomość zwrotną, co się dzieje z przesyłką. Informacje dawały poczucie, że paczka rzeczywiście jest... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem zadowolona z zakupu,buty piękne i wygodne, jedyny minus to w razie zwrotu towaru wysokie koszty przesyłki, które niestety musiałam ponieść z powodu wybranego przeze mnie złego rozmiaru (but... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

131 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

All good

All good! No problems...

13 juillet 2026

Réponse de Sportisgood

Dear customer, thank you for sharing your experience with us.

We appreciate your feedback and hope to serve you again soon!

Świetny towar

Świetny towar, szybka przesyłka. Polecam!

13 juillet 2026

Réponse de Sportisgood

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o naszych produktach!

Życzymy miłego dnia 😊

Réponse de Sportisgood

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Cieszymy się, że szybkość dostawy spełniła Państwa oczekiwania i doceniacie Państwo nasz serwis w tym zakresie.

Życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie! 😊

Super

Wszystko jak trzeba.

23 juin 2026

Réponse de Sportisgood

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią!

Życzymy miłego dnia 😊

Wszystko ok.

Wszystko ok.
Towar super, tylko termin odbioru nie zgadzał sie z tym co było zaproponowane w dniu zakupu.
Polecam i pozdrawiam

24 juin 2026

Witaj,

Dziękujemy za zaufanie i podzielenie się swoją opinią.

Wzięliśmy pod uwagę Twoje uwagi i dołożymy wszelkich starań, aby wprowadzić odpowiednie ulepszenia.

Prosimy o kontakt pod adresem customer@spacefoot.com (podając numer zamówienia).

Mamy nadzieję, że wkrótce się zobaczymy.

Noté 2 sur 5 étoiles

Uszkodzony towar, czas dostawy

Przesyłka jechała trochę dłużej niż zakładałem bo około 2 tygodnie. Ale największy problem okazał się z uszkodzonym towarem, zamówiłem kask z włókna węglowego i ma duży defekt produkcyjny a zwrot towaru raczej nie wchodzi w grę. Jedna sprawa to koszt ale przede wszystkim nie mogę czekać kolejnych kilku tygodni na nowy.

12 juin 2026

Dzień dobry,

Przykro nam słyszeć, że nasze produkty/usługi nie spełniły Twoich oczekiwań. Twoja satysfakcja jest dla nas ważna i chcielibyśmy dowiedzieć się więcej, aby rozwiązać ten problem. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem customer@spacefoot.com (prosimy o podanie numeru zamówienia), abyśmy mogli znaleźć rozwiązanie.

Zespół obsługi klienta Spacefoot

Firma szybko realizuje zamówienia

Firma szybko realizuje zamówienia. Ja musiałam oddać buty bo były za duże. Zwrot można zrobić bardzo szybko.
Zwrot środków na konto w ciągu tygodnia. Polecam

29 mai 2026
Avis spontané

Réponse de Sportisgood

Dzień dobry, dziękujemy za Państwa opinię i pozytywny komentarz.

Polecam zakup Motoairbag

Krotki czas realizacji
Produkt zgodny z opisem i kompletny
Opakowanie nie naruszone
Najniższa cena

8 juin 2026

Réponse de Sportisgood

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Z niecierpliwością czekamy na Państwa kolejne odwiedziny!

Towar zgodny z zamówieniem

Towar zgodny z zamówieniem , trochę długa wysyłka ale generalnie polecam

26 mai 2026

Witaj,

Dziękujemy za zaufanie i podzielenie się swoją opinią.

Mamy nadzieję, że wkrótce się zobaczymy.

Noté 1 sur 5 étoiles

Niedotrzymanie terminu wysyłki zamówienia po otrzymaniu pełnej zapłaty za zamówienie.

Płatność za zamówienie pobrana z góry, ponad tydzień temu, zamówienie opłacone w całości. Deklarowany na stronie www Sportisgood czas wysyłki zamówienia to 4 dni, nie dotrzymuje tego terminu i w e-mailu deklaruje że wyśle nie później niż 20.05.2026. I ponownie nie dotrzymuje umowy, dzisiaj jest 21.05.2026 zamówienie w dalszym ciągu nie zostało wysłane, nie ma także żadnej informacji kiedy faktycznie zostanie wysłane. Rzecz będąca przedmiotem zamówienia kosztuje ponad dwa tysiące zł. Cały czas na swojej stronie Sportisgood deklaruje że wysyła tą rzecz w ciągu 4 dni !!!

Uaktualnienie: Otrzymałem także od Sportisgood zapewnienie że otrzymam moje zamówienie pomiędzy 18.05.2026-25.05.2026. Dzisiaj jest 26.05.2026 i dalej nie wiem kiedy otrzymam zamówienie, kolejna deklaracja ze strony
Sportisgood to 26-29.05.2026.
Bardzo słabe jest to, że:
1/ ciągle wyznaczają terminy których nie dotrzymują,
2/ w dzisiejszych czasach, nie są w stanie podać terminu dostawy, z jednodniową dokładnością,
3/ nie udało im się wyartykułować słowa przepraszam mimo ciągłego niedotrzymywania warunków umowy.
Natomiast dostałem coś takiego: "chcielibyśmy lepiej zrozumieć sytuację i znaleźć najlepsze rozwiązanie", katastrofa.

Jeszcze jedno uzupełnienie: ta opisana sytuacja dotyczy dwóch zamówień o wartości ponad 2 500,00 złotych każde, opłaconych w całości przy składaniu zamówienia dnia 13.05.2026, a wysyłka miała być do 17.05.2026.

21 mai 2026
Avis spontané

Dzień dobry,

Dziękujemy za Państwa opinię – odnotowaliśmy zgłoszony problem i zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby taka sytuacja się nie powtórzyła.

Przykro nam słyszeć, że nasze produkty/usługi nie spełniły Państwa oczekiwań.
Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem, dlatego chcielibyśmy lepiej zrozumieć sytuację i znaleźć najlepsze rozwiązanie.
(proszę podać numer zamówienia), abyśmy mogli jak najszybciej pomóc..

Bardzo udany zakup

Bardzo udany zakup. Fajny sklep. Duży wybór asortymentu i rozmiarów. atrakcyjna cena. przesyłka zrealizowana w terminie. Szczerze polecam

4 mai 2026

Réponse de Sportisgood

Szanowny Kliencie, dziękujemy za podzielenie się opinią!

Życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie!

Super

Wszystko w jak najlepszym porządku sprawnie i profesjonalnie

11 mai 2026

Réponse de Sportisgood

Dzień dobry, drogi kliencie!

Życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie!

Profesjonalny sprzedawca!

Bardzo dobry sklep pod względem profesjonalnej obsługi oraz szerokiego wachlarza oryginalnego asortymentu, dlatego na pewno będę stałym klientem!

6 mai 2026

Réponse de Sportisgood

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat naszej platformy!

Z niecierpliwością czekamy na Państwa kolejne odwiedziny w naszym sklepie!

Szybka realizacja zamówienia,bardzo…

Szybka realizacja zamówienia,bardzo dobra informacja o statusie zamówienia.Przesyłka nieuszkodzona ,zamówione buty orginalne.Polecam sklep

27 avril 2026

Réponse de Sportisgood

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Cieszymy się, że nasze oryginalne buty spełniły Twoje oczekiwania pod względem jakości. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej klasy.

Noté 3 sur 5 étoiles

długi czas oczekiwania

Miałam wrażenie ze przesylka byla bardzo długo dostarczana

27 avril 2026

Szanowna Pani Krajewska,

Prosimy o uwzględnienie Pani opinii i odnotowanie problemu. Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby zapobiec jego wystąpieniu w przyszłości.

Aby rozwiązać problem i zapewnić Pani satysfakcję, wysłaliśmy do Pani wiadomość e-mail.

Mamy nadzieję, że ją Pani przeczyta i że nasze podejście pozwoli Pani na bardziej pozytywne doświadczenia z obsługą klienta.

Jeśli woli Pani skontaktować się z nami inną drogą, prosimy o kontakt pod adresem customer@spacefoot.com (prosimy o ponowne podanie numeru zamówienia).

Szybka dostawa jak na paczkę zagraniczną

Szybka dostawa jak na paczkę zagraniczną

30 avril 2026

Réponse de Sportisgood

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!

Cieszymy się, że docenił(a) Pan(i) szybkość dostawy naszych produktów. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy były jak najbardziej komfortowe i szybkie.

Wszystko super

20 avril 2026

Réponse de Sportisgood

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Z niecierpliwością czekamy na Państwa kolejne zakupy u nas!

Noté 1 sur 5 étoiles

Nadal nie dostarczono mi zamówionego…

Nadal nie dostarczono mi zamówionego produktu… :(

9 avril 2026

Szanowny Panie Drell,

Prosimy o uwzględnienie Państwa opinii i odnotowanie problemu. Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby zapobiec jego wystąpieniu w przyszłości.

Aby rozwiązać problem i zapewnić Państwu satysfakcję, wysłaliśmy do Państwa wiadomość e-mail.

Mamy nadzieję, że ją Państwo przeczytają i że nasze podejście pozwoli Państwu na bardziej pozytywne doświadczenia z obsługą klienta.

Jeśli wolą Państwo skontaktować się z nami inną drogą, prosimy o kontakt pod adresem customer@spacefoot.com (prosimy o ponowne podanie numeru zamówienia).

Miłego dnia,
Zespół Obsługi Klienta Spacefoot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus