2,3

Bas

I am from Pakistan I have invested $101…

I am from Pakistan I have invested $101 USDT in SRA Group App. from the reference of Manager of SRA Group Teena, After 1 days I have earned $61.38 and now they are asking for renewal of package for 2024 of amount 100 USDT. This is SCAM. They are doing no Amazon business. I will contact Amazon team to remove this app from Google for ever.

30 octobre 2023

Basically it's a scammers app

Basically it's a scammers app.They ate money in last two days.I am worried...very sad....bcz we are middle class people's.We just want our money back.....plzzz try to help us....😭😭😭😭

1 novembre 2023

SRA App is a Big SCAM

I have invested $220 USDT in SRA App. After 5 days I have earned $15 and now they are asking for renewal of package for 2024 of amount 200 USDT. This is SCAM. They are doing no Amazon business. I will contact Amazon team to remove this app from Google.

27 octobre 2023

Scam company!

Sales Ranking Assistance is a scam!!! Asking for renewal of contract to renew an account that's barely 2 months old.

2 novembre 2023

this will be for some time and then…

this will be for some time and then when collect for money and this will disappeare from play store mean they will unpublish it but now a day 65 to 80 percent of people are earning from this group if u wana try to earn you have to take a risk lol heheheheh

23 septembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit