Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde først bestilt forkert str. plantekasser men leverance blev returneret og vi fik efterfølgende de korrekte str. plantekasser. På trods af det var vores egen fejl blev det uden meromkostning... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde lavet en fejlbestilling, som jeg uden problemer fik annulleret. Rigtig god service og hurtig levering til døren.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour l'aménagement paysager

Écrit par l'entreprise

Dansk producent af højbede, plantekasser, bålsteder, bed afgrænsning og div. ting til udendørs rum. Salg via webshop.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,5

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

1 septembre 2026

Godt produkt, dårlig samlevejledning

Jeg købte fire plantekasser i galvaniseret stål, og dette produkt er godt. Materialetykkelsen er god, så kassen er holdbar, hjulene er kraftige, så de kan holde i mange år, og produktet er samlet med holdbare bolte.

Men samlevejledningen indeholder fejl. Den viser, at boltene skal monteres på en måde, så de støder på hjulenes bremser. Det tog mig knap en time at samle første plantekasse, for det er ikke helt let. Så er det ret træls at opdage, at en del af arbejdet skal gøres om, fordi butikken har vedlagt en samlevejledning med fejl.

Når butikken kontakter mig og skriver at samlevejledningen bliver forbedret for kommende kunder, så opdaterer jeg min anmeldelse, for produkt og levering var absolut godkendt.

4 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Promoveringer der bliver ved

Havde kigget på deres udvalg, men de kunne ikke honorere mine krav.
Men nu er jeg blevet tæppe bombet med promoveringer mange gange i den sidste måneds tid.
Kontaktede dem, men de havde slet ikke sendt mig nogen promoveringer.
Har nu sendt et billed til dem med en promovering jeg har fået i dag.
Uærlig og upassende måde at behandle ikke kunder på.

19 août 2026

Hej Bo,
Vi er kede af din dårlige oplevelse med os. Vi kan ikke nikke genkendende til din beskrivelse af tæppebombning med promoveringer, men eftersom du har bedt os om ikke at kontakte dig, er det svært for os at spore os ind på, hvad du præcist mener med tæppebombning.
Vi tager din anmeldelse til efterretning og sikrer os, at fremtidige kunder ikke får unødige reklamer fra os.
Vi ønsker dig en god dag.

Julie / Stål Oasen

Hurtig levering.
Godt produkt.
Dog lidt besværligt at samle.

30 juillet 2026

Hej Gerd.
Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er dog lidt ærgerlige over, at du synes det var besværligt at samle. Det vil vi se nærmere på :)
Endnu en gang for den fine anmeldelse!

Mange hilsner fra Flemming - Stål Oasen

Meget hurtigt levering

Meget hurtigt levering
Bestilte søndag . Tirsdag kom mine vare 👌👌👌👌👌👌👌

3 août 2026

Hej Dorthe!
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse med os.
Vi håber du bliver glad for dit køb :)

Mange hilsner fra Julie - Stål Oasen

Noté 3 sur 5 étoiles

Bolte de sendte med var ikke acceptable…

Bolte de sendte med var ikke acceptable og der var ikke huller til alle bolte i plantekassen.

16 juillet 2026

Hej Carina

Vi er kede af at du har haft en uheldig oplevelse med vores produkter, men håber at du er tilfreds efter vores dialog.

De bedste hilsner fra Flemming/ Stål Oasen

Plantekasser corten stål

På trods af det var vores egen fejl blev det uden meromkostning og stadig lynhurtig levering. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger.

23 juillet 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og fin levering og godt pakket.

Hurtig og fin levering og godt pakket.
Dog var det eneste minus at bolte/møtrikkerne til at samle kanterne med var så bløde at jeg ikke kunne trække dem ordentligt til før jeg tral gevindet i stykker!

6 juillet 2026

Hej Kenneth,

Tak for den fine anmeldelse!

Ang. bolte og møtrikker, er det ikke et problem vi før er blevet gjort bekendt med, så det er noget vi vil kigge nærmere på. Det er bestemt ikke meningen at det skal være sådan.
Vi håber du bliver glad for dine bedkanter, på trods :)

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering og nemt at samle.

29 juin 2026

Hej Dorte,

Dejligt at høre! Tak for din anmeldelse :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte mine højbede i lørdags

Jeg bestilte mine højbede i lørdags, og allerede 4 dage senere blev de leveret. Leveringen gik hurtigt, og kvaliteten lever fuldt ud op til forventningerne. Der fulgte en meget brugervenlig og overskuelig vejledning med, som gjorde samlingen nem. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Staaloasen.

7 juillet 2026

Hej,
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse som kunde hos os.
God sommer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Leveret så tæt på brugsstedet som…

Leveret så tæt på brugsstedet som muligt🙂
Produktet virker overskueligt, og let at arbejde med🙂
Kvaliteten i orden🙂

22 juin 2026

Hej Henrik,

Tak for din flotte anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse med os, som kunde.
Vi håber du bliver glad for dit køb :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fantastisk…

Hurtig levering og fantastisk kundeservice. Jeg har fået trykket forkert på hjemmeside og havde valgt bedkanter kun med huller i den ene side. Det blev bemærket hos Ståloasen før afsendelse, fulgt op og vi endte med det rigtige produkt i sidste ende. Kæmpe anbefaling herfra

16 juin 2026

Hej Mike,
Mange tak for din anmelselse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse som kunde hos os :)

De bedste hilsner fra Julie, Stål Oasen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus