À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Ons doel is om jou blij te maken met unieke producten voor de beste prijs die je leven een stuk beter maken. Wij vinden goede service extreem belangrijk. Team Stabiwell staat 5 dagen in de week voor je klaar. Mocht je vragen hebben kan je altijd een mailtje sturen naar info@stabiwell.com. Wij weten zeker dat er een leuk product voor jou bij zit!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Zoveelste dropshipping flauwekul

Weer zo'n flauwekul website wat aan dropshipping doet. Per ongeluk via Stabiwell een anti snurkbitje besteld. Het duurde 4 weken voor het binnen was. Ik zag dat het uit China kwam. Aangezien zo'n snurk bitje dagelijks vele uren gedragen wordt moet het veilig zijn en geen verkeerde stoffen bevatten. Op geen manier was de chinese fabrikant hiervan te achterhalen, dus geen mogelijkheid om iets te controleren.
Hun 'internationale magazijn' is volgens mij niks anders dan AliExpress. Ik ga hier nooit iets bestellen. Als ik goedkope chinese rotzooi wil hebben, bestel ik het zelf wel via AliExpress. Is het in ieder geval een stuk goedkoper dan via zo'n dropshipping.

22 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Wanbeleid

Dropshipping, plastics ellende. Moeilijk contact mee te krijgen terwijl je dagelijks opdringerige mail van hun ontvangt, met de strekking dat je de bestelling van 4 schoenen nog niet afgerond is. Onzin, ik mail alleen steeds dat ik iets wil retouren. Reactie uiteindelijk, Wij hebben geen gratis retourlabels.
Nergens op de website is een retour adres te vinden.

Schoenen vielen veelste groot, advies was 1 maat groter maar vielen veel te groot, 2 maten groter.
Het enige wat ze voor je kunnen doen is een waardebon van €15 aanbieden zodat jij nieuwe schoenen kan kopen van €59.
Hier een review achterlaten heeft ook geen nut want ik weet nu al dat ik met foto’s en bewijs moet komen en die voldoen nooit aan hun eisen.

Wees verstandig, ga naar een erkende website of fysieke winkel.

Reactie op Iris van Stabiwell reactie:

Wij hebben geen gratis retourlabels, vandaar dat wij in de vorige mail hadden voorgesteld om u voor eventueel 15 euro een 2e paar schoenen te bestellen. Dan mag u het andere paar houden, dit scheelt ook weer verzendkosten.

We horen het graag!

Iris, ik wil geen 15 euro korting op een 2e paar.
Ik wilde mijn totale aankoopbedrag terug en de schoenen terug sturen maar dan doen jullie niet aan.
Logisch want het is voor de consument in Nederland veel te prijzig om iets terug te sturen naar weet ik veel waar.

Jullie doen aan dropshipping.

26 août 2025

Beste klant,

Dank voor uw review. Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de aangeboden service en betreuren dit zeer.

Wij hebben u op 8 september een e-mail gestuurd met het retouradres in Nederland. Ook een compensatie aangeboden waarin expliciet vermeld was dat het geen verplichting was.

Vervolgens hebben wij hier nooit een reactie op ontvangen. Zou u op de mail willen reageren?

Iris

Noté 3 sur 5 étoiles

De advertising is misleidend

De advertising is misleidend. Ze pretenderen orthopedisch gekwalificeerd schoeisel, maar is gewoon goedkope dropshipping uit China. Min of meer plastic schoeisel.
Schoenen zijn wel hip, lopen oké, maar je merkt wel dat er geen demping laag inzit, dus minder geschikt voor langere hikes. En mensen met echt orthopedische indicatie zou ik dit niet adviseren! Daarin is de advertentie echt misleidend. Ben je op zoek naar goedkope schoenen die er leuk uitzien en die oke lopen is het een overweging waard (maar ze komen wel uit China).

29 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Keurige behandeling,goed product.

Keurige behandeling,goed product.
Ik wacht nu op verdere afhandeling.

4 août 2025

Réponse : Stabiwell

Dank voor de positieve review! Mocht ik u nog ergens anders mee kunnen helpen, stuur gerust een mail naar info@stabiwell.com

Groetjes,

Eva

Noté 5 sur 5 étoiles

Good service

Good service. It can take awhile for the delivery.
But iam happy with the shoes.

4 août 2025

Réponse : Stabiwell

Bedankt voor je feedback!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de schoenen 🙏 We waarderen je geduld rondom de levering en doen ons best om dit in de toekomst nóg sneller te laten verlopen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus