3,2

Moyen

Les gens ont aussi consulté

Zwakke dienstverlening openbare innames

Dienstverlening van openbare innames is ondermaats.
Na 35' in de telefonische wachtrij gestaan te hebben, neemt de dienst gewoon niet op.

Geen probleem dat het druk is en dat bezetting niet evenredig is, maar toont van weinig respect voor de bevolking hun tijd.

27 février 2026

Er loopt al jaren veel mis en dat komt…

Er loopt al jaren veel mis en dat komt omdat deze historisch mooie stad slecht bestuurd wordt en lakse stadsdiensten heeft die te lui zijn om te werken. Het bestuur en deze dienstverleners zijn er niet echt voor de bevolking en kunnen maar weinig verdragen waardoor ze heel veel regels gaan opleggen. Men is voortdurend bezig met de mensen te straffen, te beboeten, geld uit hun zakken te kloppen. Omgekeerd evenredig zijn hun diensten trager en lakser dan ooit tevoren. Ze geven je het gevoel dat er veel kan geklaagd worden en gezaagd worden, wat echte Gentenaars graag doen, maar het klagen en zagen wordt nooit oplossingsgericht behandeld Ze hebben het te druk en zijn steeds overbevraagd. Als je nu ernstige stofhinder of geluidsoverlast meldt: de ambtenaren zijn onbekwaam om het aan te pakken en meestal verwijzen ze je door naar de politie, die je dan terug naar hen doorverwijst....Rampzalig zo iets en hun ombudsvrouw dekt alles toe met het goedpraten van de diensten. Lez is ook een van hun graailusten om mensen te willen beboeten omdat er teveel is geïnvesteerd in dure intelligente camera's die je voortdurend helpen herinneren dat de burger, de weggebruiker een soort is dat je nooit kan vertrouwen. Je wordt er voortdurend op gewezen wat je allemaal niet meer mag, welke vrijheden dat je niet meer krijgt en hoe je verplicht wordt in het rijtje van van de kafkaiaanse bestuurders moet lopen. Hun zakken vullen en het willen verkopen als het aanpakken van overlast. Verdeeldheid onder de partijen maken het nog extra moeilijk De politiek nam alle fierheid van de Gentenaar weg. Zeer onaangename stad om er te wonen en te werken naar mijn indrukken die ik door de jaren heen heb zien gebeuren.

1 décembre 2024

Vermijd stad Gent met de auto,Door…

Vermijd stad Gent met de auto,Door Fluppe Ratteeuw van Groen ben je niet meer welkom in gent met de auto,Je moet helemaal omrijden om normaal gezien van voordien je bijna op je bestemming was op 100 meter om daar je weg verder te kunnen zetten,Moet je 10 km omrijden om toch op je bestemming van voordien te geraken waarvan je niet door mocht op 100 meter van voordien + zetten ze dan nog overal hindernissen waar je nergens nog parking kan vinden,Ik heb er gewoond,Nooit zou ik nog in die achterlijke vuile stad nog willen gaan wonen BAH

20 mai 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit