Stadsetrots Avis

4,7

Super fijne ervaring De tegel was door PostNl niet bezorg maar wel al als bezorgd opgegeven, ik ging het navragen en kreeg zelfs op zaterdag meteen antwoord op whats app heel vriendelijk. Tegel ook... Voir plus

Mijn bestelling was zoekgeraakt bij Post.nl. Er werd zonder een probleem een nieuw pakketje naar mij toegestuurd, met daarnaast nog een leuke korting. Dit is super opgepakt. Dank je wel hiervoor.

Heel mooi bordje, goede kwaliteit. Geen geplakte letters maar echt gedrukt. Ondanks extra betaling voor snelle levering duurde het toch bijna een week. Maar die oorzaak kan ook bij PostNL liggen wel... Voir plus

Bij een iets te late levering keurig berichtje dat de bestelling wat later komt. De producten zelf waren die paar extra dagen wachten meer dan waard.

1. Boutique d'affiches
  2. Accessoires pour voitures

Met Stadsetrots combineren we onze passie voor ondernemen met onze liefde voor de stad. Met onze kenmerkende stedelijke producten willen we mensen ook de kans geven om hun trots te laten zien voor hun stad of sportprestaties!​ We hebben producten ontwikkeld die van hoogwaardige kwaliteit zijn, waar jij trots op kan zijn!

4,7

Demande des avis aux clients

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Mooi product en behulpzaam

Posters op mooi dik papier. Zelfs de aanvraag voor een sportposter die niet op de site stond deden ze hun best om die te kunnen maken/drukken.

13 décembre 2024

Réponse de Stadsetrots

Bedankt voor je mooie review Robert! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze posters en onze service. Veel plezier met de poster en hopelijk tot een volgende keer!

Super service!

Mooie poster werd snel geleverd! Prettig contact en hele goede service. Door mijn eigen schuld zat er helaas een foutje in de poster. Toen ik een nieuwe bestelde werd er pro-actief contact opgenomen en werd voorgesteld om tegemoet te komen in de prijs van de tweede bestelling. Ik was prettig verrast! Fijn dat er zo meegedacht werd.

26 novembre 2024

Réponse de Stadsetrots

Hi Eva! Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de poster en onze service. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken, dus het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Heel veel plezier met je poster!

Réponse de Stadsetrots

Hi Mia! Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit. We hopen dat je geniet van je bestelling!

Snel geleverd en brug zit al op de…

Snel geleverd en brug zit al op de auto, zo gaaf.

15 avril 2024

Réponse de Stadsetrots

Bedankt voor je enthousiaste review! Super om te horen dat de brug al op de auto zit en dat je er zo blij mee bent. Veel plezier ermee!