Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Een paar keer via staffyou gewerkt, dat ging altijd prima. Nu is mijn account zonder duidelijke reden al een tijdje geblokkeerd. Heb op diverse manier contact proberen op te nemen maar geen reactie ge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Werken via Staffyou is super fijn, je kan zelf kiezen welke en wanneer jij diensten wilt aannemen. Je hebt diverse soorten diensten die worden uitgezonden en dat maakt Staffyou bijzonder. De werkgev... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima diensten worden aangeboden en dat werkt prima alleen zodra er iets is met je account is dit uitzendbureau niet te bereiken. Van alles hebben we geprobeerd maar helaas. Telefoonnummer doet het oo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Staffyou biedt een toegankelijke app om jouw mogelijkheden om te werken te koppelen aan één of meerdere werkgevers. Het biedt flexibiliteit en veelzijdigheid (als je voor meerdere werkgevers wil werke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Plateforme de collaboration en ligne

Écrit par l'entreprise

Welkom, wij zijn Staffyou De huidige jonge generatie is de eerste welke volledig met het internet is opgegroeid. Het internet heeft transparantie en keuzevrijheid gebracht in veel branches. Nu ook in de bemiddelings- en uitzendbranche, wij zijn Staffyou, een data gedreven platform voor klussen in horeca, logistiek, retail en meer! Missie Als je van je hobby je werk maakt, hoef je niet meer te werken. Wij vinden dat iedereen een fijne baan verdient en het is onze missie om dit maximaal te faciliteren. Een gelukkige medewerker gaat enthousiast aan de slag!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 63 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

3,6

Tous les avis

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

staff you review

Jullie betalen altijd op tijd, daar hecht ik veel waarde aan. Echter is het vervelend dat mijn diensten soms last minute worden gecanceld. Dit is mij al 3x gebeurd. Verder is het een fijn bedrijf en is er altijd fijn contact als ik effe een vraag heb ofzo kan ik terecht bij jullie whatsapp nummer en dat is fijn.

Dankjewel voor je review,

We begrijpen dat het vervelend is als je dienst last wordt gecanceld! Het kan echter voorkomen dat soms last minute wijzigingen binnenkomen.
Stuur ons gerust een berichtje dan kunnen wij meekijken met je voor vervangend werk.

Staffyou klantenservice medewerkers…

Staffyou klantenservice medewerkers zijn erg vriendelijk en bereid om snel te helpen bij eventuele problemen

Dankjewel voor je 5-sterren review 💗

Noté 3 sur 5 étoiles

Het is lastig om aan diensten te komen

Het is lastig om aan diensten te komen. Soms worden diensten afgezegd 2 dagen van te voren. Telefonisch is het bedrijf slecht bereikbaar.

Bedankt voor je review!

Je ontvangt sneller uitnodigingen als je veel diensten liked en je profiel helemaal compleet is. Denk hierbij aan een representatieve profielfoto en een ingevulde profieltekst met relevante werkervaring en motivatie.

Wij zijn telefonisch op de volgende tijden bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag: 07.30-20.00
Weekenden en feestdagen: 08.00-18.00

Helemaal tevreden!

Altijd goede ervaringen met dit bedrijf gehad! Een geweldig team die jouw van A tot Z goed begeleid wat mij betreft is Staffyou een aanrader zowel voor zzp als loondienst. De mogelijkheden zijn oneindig!

7 décembre 2023

Fijn en goed platform

Fijn platform , altijd goede communicatie en snel uitbetaald. Ben hier al bijna 4 jaar werkzaam en nooit problemen gehad

7 décembre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Staffyou is een fijne werkgever!

Staffyou is een fijne werkgever. Ze zijn goed bereikbaar voor je vragen en zeer duidelijk. Ik heb via Staffyou al voor verschillende werkgevers gewerkt en dit is altijd heel goed geregeld. Het zoeken van een job, het indienen van je uren gaat gemakkelijk via de app en het uitbetalen is altijd optijd.

5 décembre 2023

fijn werkplatform

Super fijn werkplatform. Goede vriendelijke en duidelijke klantenservice voor als je vragen hebt

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb veel diensten gedraaid hier door…

Ik heb veel diensten gedraaid hier door heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren ben hier heel blij mee.

Goed platform

Er zijn veel diensten beschikbaar en er wordt goede service geleverd.

Goede werkervaring!

Behoorlijk wat diensten gedraaid, vond het in het begin best spannend ! Maar de medewerkers maken het super gemakkelijk en zijn altijd bereid om met je mee te denken.

Staffyou

Staffyou heeft veel verschillende diensten, en het inplannen van werk kan op een makkelijke manier

Noté 4 sur 5 étoiles

Hassan is a good employee

Hassan is a good employee, helped me a lot and I really appreciate his effort

2 décembre 2023

Réponse de staffyou.nl

Thank you for your 4-star review!

Greetings,

uren indienen

Bedankt Hassan! Voor je hulp met het goedzetten van mijn uren!

1 décembre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Hassan is een goede werknemer ,heeft me…

Hassan is een goede werknemer ,heeft me goed geholpen. Wat beter kan is het uitbetalen van het geld, ik vind dat ze hieraan meer kunnen werken , klussen omgeving Amsterdam die heb je amper. Het is meer een feedback , het plaform ziet er gewoon heel netjes uit.

1 décembre 2023

Réponse de staffyou.nl

Dankjewel voor je positieve feedback!

Noté 1 sur 5 étoiles

Straffyou.

Bij Staffyou is de regel: als je ziek bent, meldt je je af vóór 9.00 of je krijgt als waarschuwing een gele kaart en een " no show" aantekening bij je dienst.
Het is eind november. Iedereen is verkouden dus voor een loopneus meld ik mij niet ziek. Zou wat zijn als iedereen die een keer moet niezen, meteen maar niet meer komt werken.
Echter nà 9.00 werd het een ander verhaal. Ik werd echt ziek en koortsig wat uiteindelijk eindigde in opgezette keelklieren, flinke hoofdpijn,spierpijn en twee ontstoken pijnlijke oren. Ik besefte dat werken 's avonds echt niet zou lukken en nam rond 12.00 contact op met Staffyou om door te geven dat ik ziek was geworden.
Ik moest mij afmelden via " ik kan niet komen werken" en ontving een gele kaart en een no show. Dat vond ik niet fair en onverdiend. Ik was voor 9.00 niet ziek en kan niet de toekomst voorspellen hoe de dag verloopt. Toch bleef men erbij dat ik me voor 9.00 had moeten afmelden. Om dan toch een gele kaart te krijgen voor het niet afmelden voor 9.00 vind ik niet oké. En een no show , alsof ik zomaar niet ben komen opdagen zonder van me te laten horen is al helemaal niet eerlijk.
Met twee gele kaarten mag je niet meer werken voor Staffyou. Dus mijn vraag was: wat moet je dan als je na 9.00 pas ziek wordt of je enkel verzwikt oid?
We kunnen altijd meedenken, was het antwoord. Maar dat deden ze dus niet en lieten mijn vraag onbeantwoord.
Zodra ik wist dat ik niet kon werken heb ik mij meteen gemeld. Eerder was niet mogelijk. Nogmaals een beetje verkouden is iedereen in deze tijd van het jaar, dat is nog geen rede om niet te kunnen werken.
Wat nu Staffyou?
Straffen jullie ook de goede medewerkers af, die hun werk goed doen en zich niet voor elk wissewasje of geen zin ziekmelden?
Ik wil een schone lei. Dit is een vlek op mijn reputatie als betrouwbare werkkracht.

26 novembre 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus