1. Fournisseur de logiciels

Minecraft skripts, plugins og maps i højeste kvalitet til konkurence dygtige priser!

3,0

Moyen

Virkelig elendig service

23 juin 2023

Hej Hans.

Jeg kan ikke finde dig i vores support-system. Du må meget gerne uddybe din oplevelse til mig på dkbenny@staxitech.com.

DBH
Sebastian | StaxiTech

Dårlig support

Først og fremmest. Deres produkter er virkelig overpriced. Når du bruger 350dkk på et plugin får du absolut ingen support. Du bliver nød til at skrive til dem 5 gange og så kan der gå op til en månede før du får et kort svar. De udøver intet support så hvis du køber noget og der er en fejl eller du har spørgsmål så vær klar på du ingen support får

1 novembre 2022

Hej Deaxa.

Vi er kede af din oplevelse hos os, og vil gerne finde frem til en løsning. Jeg kan ummildbart ikke finde noget i vores system som matcher et produkt til 350,- (i vores support tickets), så vil du være sød at give mig et ordrenummer eller et ticket id, så jeg kan følge op på dette.

Dårlig Service

Dårlig Service, tingene er overprice rated. iforhold til de basic ting der i, Itemflip ligner også virkelig meget FreakyVille. Så vil jeg heller købe fra "MCSetups.dk", bedre service end dette...

21 octobre 2022

Hej "Flemming".

Vi er kede af din oplevelse hos os. Vi ligger virkelig meget tid i vores produkter, og dette er også grunden til at prisen og kvaliteten er højere end vore konkurenters.

Vi håber du vil komme med noget feedback, på hvad vi kan forbedre.

5 ✫ her fra

Super god hjælpe/Support, De svar ind for 10 - 20 minutter Altid godt, 100% noget kan anbefal

30 septembre 2022

Hej Mre Foxe.

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade, for at du har haft en god oplevelse hos os, og håber selvfølgelig du vender tilbage.

staxi mændene

staxi mændene tog min nye vending machine fra bog og ide og så bandte de mig til min egen stol og gav mig en pølse i munden ved ik hvorfor den var i deres bukser men det var nu ikke ubehagelig på den måde dårlig oplevelse da de tog min vending machine

21 septembre 2022

Réponse : Staxitech

Hej Valdemar. I og med StaxiTech ikke var offentlig d. 21/9 (som du påstår din oplevelse har fundet sted), kan jeg ikke se hvad denne anmeldelse har med os at gøre. Vil du være venlig at slette den igen?