Stekkies Avis 2 535

4,6

Stekkies abonnement gehad van december 25 tm maart 26. Helaas zonder resultaat. Op zo’n honderd woningen gereageerd en 1 (!) bezichtiging gedaan, maar niet geselecteerd. App is top, super handig. Het... Voir plus

So many different options, variety is amazing. You may still continue your own research through websites like Pararius, Funda etc. but Stekkies has an access to estate agent’s official websites as wel... Voir plus

1. Agence de location d'appartements
  2. Société domotique
  3. Agence immobilière

À propos de Stekkies

Stekkies is the best way to find a rental home. We automate your search by scanning over 1000 rental websites, and sending you real-time alerts. With thousands of reviews we're incredibly thankful to be the number 1 rental app on Trustpilot.
Go to Stekkies.com

4,6

3 k avis

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Mission Impossible Became Possible!

We were looking for an apartment for 3 students which seemed impossible in Amsterdam. However Stekkies filtered through all the offers according to our wishes so we could apply as soon as a post was made. We actually managed to find our perfect apartment in 2 weeks!

15 avril 2026

Na 3 maanden via Stekkies een…

Na 3 maanden via Stekkies een appartementje kunnen vinden in regio Gouda. We waren er als een van de eerste bij. Heel fijn!

14 avril 2026

Réponse : Stekkies

Gefeliciteerd met jullie nieuwe Stekkie!

Plenty of options

Received plenty of options that did fit my pre-requisites. Was able to find a new place to live within a reasonable amount of time and was satisfied with the help Stekkies provided me

1 avril 2026

Réponse : Stekkies

Thanks for your review Daan, and super glad you where able to find a new place!

Slechte matches

Slechte matches, veel waar je alsnog inschrijfkosten of abonnementskosten moet betalen voordat je kan reageren. Geen uitnodigingen voor bezichtigingen gekregen

3 avril 2026

Réponse : Stekkies

Hey Jelle, wat jammer dat je niet de juiste matches hebt gekregen. Kan je ons een mailtje sturen op help@stekkies.com - dan kunnen we even meekijken met je zoekopdracht en kijken of we je kansen kunnen vergroten! Groetjes, Philip

Na 4 maanden een appartement kunnen…

Na 4 maanden een appartement kunnen vinden in Utrecht via stekkies. Zeker een aanrader.

9 avril 2026

Réponse : Stekkies

Hey Cüneyt, Utrecht is geen makkelijke markt, dus super fijn dat het gelukt is om een woning te vinden!

Stekkies geeft veel meldingen die je anders zelf zou missen

Stekkies geeft zo veel meldingen! Via die meldingen kwam ik ook uit bij verschillende makelaarswebsites. Je moet nog steeds zelf op advertenties reageren (soms betaalde), maar zonder Stekkies zou ik het nooit kunnen bijhouden.

Réponse : Stekkies

Hey Eva, dankjewel voor je review!

Goed heb nu een woning

Goed heb nu een woning

Réponse : Stekkies

Hey Mats! Super fijn dat je een woning hebt gevonden. Gefeliciteerd!

Heel weinig aanbod

Heel weinig aanbod, ik had zoekopdrachten lopen in 3 steden en had slechts een handvol opties per week

Réponse : Stekkies

Hi Koen, wat vervelend dat we we maar een handvol woningen konden vinden binnen je zoekopdracht. Het is natuurlijk een hele krappe markt, met weinig aanbod. Maar we kunnen altijd meekijken hoe we je zoekopdracht zo instellen, dat je het meeste kans maakt! Als je ons een mailtje stuurt via help@stekkies.com dan helpen wij je graag! Groetjes, Philip

Zeer gebruiksvriendelijke app

Zeer gebruiksvriendelijke app. Ook geweldig dat je je berichtje kan kopiëren en dat die automatisch het adres aanpast.

3 avril 2026

Hi Floor,

Bedankt voor je review! Wij zijn blij om te horen dat jij zo tevreden bent met Stekkies!

Groetjes,
Lola

Snel een woning gevonden

Snel een woning gevonden, handige app, zeker doen als je een nieuwe woning zoekt!

2 avril 2026

Hi Josephine,

Bedankt voor je review en gefeliciteerd met je nieuwe woning! Wij zijn blij om te horen dat wij je hebben kunnen helpen met je zoektocht!
Heel veel woonplezier :)

Groetjes,