À propos de l'entreprise

4. Fournisseur de mulch
  5. Fournisseur de sable et de gravier
  6. Fournisseur de terre végétale

Écrit par l'entreprise

Vores mission er at gøre det nemmere for dig som kunde at komme i kontakt med producenter af grus, sten, granitskærver, sand, jord og meget mere. Vi sikrer, at du får en betydelig besparelse. Vi leverer direkte til din ønskede adresse, så du slipper for besværet. Beregn nemt omkostningerne ved din levering her

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Levering tåg 2 uger

Levering tåg 2 uger, ikke de 1-5 hverdage som er skrevet på hjemmeside. Telefon svares aldrig. Og efter en mail fik jeg en svar som ikke var korrekt. Jeg fik oplysninger om en anden persons levering inklusiv hans navn adresse og alt. Vil helt sikker ikke køb her igen.

5 mai 2025

Hej Leon,

Tak for din feedback – vi er meget kede af din oplevelse og forstår din frustration.

Vi samarbejder med Dansk Fragtmand og overdrager normalt ordrer til deres lager inden for 16–24 timer. I dit tilfælde opstod der desværre en fejl under deres anden scanning, og pakken blev ikke sendt videre som planlagt. Vi har efterfølgende lavet nye aftaler med dem for hurtigere levering.

Efter flere opfølgninger fra vores side tog det næsten en uge at få ordren tilbage i systemet. Som du også nævner, modtog vi undervejs forkerte oplysninger fra dem, som tilmed vedrørte en helt anden kundes ordre – det er naturligvis helt uacceptabelt.

Vi er et nyt firma og arbejder hårdt på at forbedre vores service og undgå lignende fejl fremover. Vi beklager ulejligheden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var meget tilfredsstillende og hurtigt

14 mai 2025
Avis spontané

Hej Simon,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en tilfredsstillende og hurtig oplevelse med os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback – det betyder meget for os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Tak yderst tilfreds

Tak yderst tilfreds

6 mai 2025

Kære Merethe,

Tusind tak for din positive anmeldelse på Trustpilot – det betyder virkelig meget for os!

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er yderst tilfreds med vores service. Det er netop den slags feedback, der motiverer os til at fortsætte med at levere høj kvalitet og god kundeservice hver eneste dag.

Endnu en gang tak for din tillid – vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Lang leveringstid

Der loves 3-5 dages levering. Dette blev ikke overholdt, måtte vente 8 arbejdsdage inden varen ankom. Efter 5 dage forsøges efterspørgsel til ordren pr. telefon, (reklamerer med 24/7 support) ingen svar på 2 opkald. Forholdsvis hurtigt svar på mail, hvor de vil kontakte deres fragtmand. SJG beklagede ventetiden og fragtmanden ville levere hurtigst muligt. De virkede lidt ligeglade med den ekstra leveringstid.

Varen virker dog til at være efter forventningen.

24 avril 2025

Kære Karsten,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager meget den forlængede leveringstid og for den frustration, det har medført. Da vi samarbejder med eksterne transportfirmaer, kan der desværre opstå forsinkelser, som ligger uden for vores direkte kontrol – og i dette tilfælde levede transportøren desværre ikke op til den forventede tidsramme.

Vi vil dog gerne understrege, at din ordre blev pakket og overleveret til Danske Fragtmænds terminal mindre end 48 timer efter bestillingen. Det er meget ærgerligt, at den videre proces herefter førte til unødig ventetid.

Vi sætter stor pris på, at du valgte os, og vi undskylder oprigtigt for den skuffelse, som denne oplevelse måtte have givet dig. Din feedback betyder meget for os, og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service – både hvad angår levering og kundesupport.

Tak fordi du ventede og for din forståelse

Noté 1 sur 5 étoiles

Fejl på fejl på fejl

Fejl på fejl på fejl, kan på ingen måde anbefale virksomheden. Jeg rykker for ordren to dage efter bestillingen, da virksomheden har trukket pengene på betalingskortet uden at have hørt noget.
Dagen efter skriver de, pengene ikke er trukket, selvom det ses på mit kontoudtog og de skriver ordren ikke er sendt grundet påsken.
Jeg skriver til dem jeg gerne vil annullere ordren, 11 dage efter ordren er lagt, da vi ikke har hørt mere til ordren. Samme aften skriver virksomheden, de har gennemført ordren og at ordren er på vej hjem til os + bekræftigelse fra danske fragtmænd, på trods af jeg har bedt dem om at annullere ordren.
Så respektløst at gennemføre ordren, når jeg har bedt om at annullere ordren.
En time efter sender de en mail, hvori de skriver flere grunde til ordren er forsinket; udsolgt, helligdage i påsken, interne fejl. De skriver, de kan levere 2/3-dele af ordren, men jeg gerne må annullere hele ordren, hvis jeg stadig ønsker det.
Jeg skriver til dem jeg gerne vil annullere ordren og de ikke skal sende ordren som er på vej hjem til os. I dagene efter bekræfter danske fragtmænd at 2/3-dele af ordren er på vej hjem til os. Virksomheden spørger om vi ikke gerne vil købe den del af ordre som er på vej hjem til os, da det vil være lettere for dem. Haha, så langt ude at forsøge at presse os til at købe ordren efter at have sendt den afsted selvom vi skrev vi ville annullere ordren.
Ingen service. De skriver der er interne fejl, og på selve leverings dagen får vi beskeder fra danske fragtmænd at ordren leveres. Der er åbenbart sat mine oplysninger på en andens ordre. Sikke et cirkus.
Et mirakel vi fik pengene retur

24 avril 2025
Avis spontané
Noté 3 sur 5 étoiles

OK tilfreds

OK, men lang levering - da Fragtmanden ikke var de hurtigste.

1 avril 2025

Kære Connie,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at alt ellers var OK, men vi beklager meget, at leveringen tog længere tid end forventet. Desværre har vi ikke altid fuld kontrol over fragtfirmaets leveringstider, men vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når det trækker ud – og det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed, og din feedback hjælper os med at følge op med vores fragtpartnere for at forbedre leveringstiderne fremover.

Tak igen for din støtte – vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Hurtig og præcis levering

Det var en god oplevelse at handel med Jer, hurtig og præcis levering.

11 mars 2025

Hej Anne,

Mange tak for din positive anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os, og at du var tilfreds med vores hurtige og præcise levering. Det betyder meget for os at levere en service, der lever op til vores kunders forventninger.

Hvis du får brug for vores hjælp igen i fremtiden, er du altid velkommen!

Mvh

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus