Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Box wordt volgens afspraak afgeleverd. Met de instructies kun je makkelijk een 4 gangen menu bereiden. Wij hadden een box waarbij de benodigde handelingen ongeveer 10 minuten per gang kost. Enige min... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

What you see is what you get. Oftewel de belofte wordt waargemaakt: het geselecteerde menu zag er goed uit maar smaakte nog beter. Eenvoudige instructies zorgen ervoor dat je in een handomdraai ieder... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk genoten van het lekkere menu van Paul Kappé van restaurant Monarh. Mooie balans tussen vlees en vis en royale porties. Tussengerecht en hoofdgerecht wel wat bewerkelijk maar heel goed te doen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurants & bars

Informations provenant de diverses sources externes

Met de Sterrenchefbox haal je als culinair genieter alles in huis om je gasten te verbluffen met een viergangenmenu van Michelinniveau. Maximaal culinair genieten.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Voorgerecht was briljant

Voorgerecht was briljant. Daslook was helaas gesmolten en een pipetje met dressing was half leeg gelopen. Maar verder perfect! Tussen was oké, na 12 minuten nog niet echt warm, dus iets langer in de oven gelaten. Beide prei zat zand in. Dat was een tegenvaller. En de saus was eigenlijk te weinig om met een staafmixer op te schuimen. Kalfshaas was na de oven niet echt rosé meer, toch jammer en de aubergine was nog keihard, dus die hebben we niet gegeten, maar de kalfswang was super! Toe was goddelijk, mousse was wel gesmolten, maar qua smaak nog prima. En ik ben geen fan van tanine in wijn, maar de rode wijn die jullie aanraden is daar vrij van en echt geweldig! Merci!!!

22 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Iets meer werk maar extra voldaan

Dit keer een box genomen waar wat meer tijd voor nodig was en daar geen spijt van gehad. Het geeft extra voldoening als je zelf nog wat aan de bereiding kan doen en het waren weer heerlijke gerechten. Top avondje gehad. Het opmaken van de borden (5 stuks) is nog best wat werk, maar het levert een mooi en smakelijk plaatje op.

18 juin 2021

Aanrader

Samen met vrienden hadden we een SterrenChefbox besteld ( Eric van Bochove) en we hebben heerlijk gegeten. Heel goed concept, alles is prima verzorgd en verpakt. We vonden het echt bijzonder dat een maaltijd met zoveel zorg is bedacht, voorbereid, verpakt en dan met weinig moeite mooi op tafel gepresenteerd kan worden en ook nog heerlijk smaakt!
Een aanrader!

16 juin 2021

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, en overzichtelijk geleverd. Was echt een “fine dining” ervaring in eigen huis… mooie gerechten!

15 juin 2021

Fantastisch diner

Fantastisch diner! Keurig aangeleverd, duidelijke beschrijving. Foto's mogen iets groten om goed de opmaak te kunnen zien. Verrassende combinaties en eenvoudig op te dienen op deze manier. We hebben een bijzondere avond gehad met een speciaal en bijzonder diner. Een echte aanrader!

15 juin 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Gematigd enthousiast

Ons referentiekader zijn zowel de andere aanbieders van dit soort (sterren)boxen als restaurants zelf. De manier van verpakken is (helaas van het plastic) veruit het meest georganiseerd. Voorgerecht was mooi, goed en lekker. Het tussen gerecht (kreeft) was de eerste hap groen, verstopt onder het wortelgarnituur. Hergeen wij linken aan darminhoud en bij een restaurant direct terug was gegaan. Bij het hoofdgerecht (aangepast naar kreeft) zat verder geen instructie. Als algehele bevinding, misschien is kreeft minder geschikt voor dit concept, omdat het droger wordt dan verse kreeft. Het dessert was ok. De mousse verlopen, maar daar hebben we wel wat van gemaakt.

10 juin 2021

Boven verwachting

Makkelijk te bestellen. Duidelijke communicatie omtrent levering. Fantastisch lekker gegeten, minimale voorbereidingen. Kortom; voor herhaling vatbaar!

2 juin 2021

Een bijzonder geslaagde box

Een bijzonder geslaagde box, alles was tot op de puntjes verzorgd zodat het bereiden prima verliep. Een mooi 4 gangen menu met uitstekende smaaksensaties. Zeker voor herhaling vatbaar en voor later gaat een bezoek aan het restaurant uiteraard plaatsvinden.

31 mai 2021

Super diner

Super diner. Goed gedocumenteerd met tekst en videos. Daardoor goed klaar en op te maken. We voelden ons echt een keer de "chef". Het was een cadeau voor de verjaardag van mijn vrouw. Ze heeft genoten. Wij ook trouwens.
Note: Er was wel veel plastik gebruikt, dat had misschien anders gedaan kunnen worden.

26 mai 2021

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus