STHLM Möbeltvätt Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Otroligt nöjd! Vi var i valet och kvalet om vi skulle klä om en tio år gammal soffa eller försöka göra rent den. Den var rejält smutsig och jag hade ärligt talat ingen större förhoppning om att det sk... Voir plus

Snabb & effektive service, Mahmud rengjorde soffan & 2 köksfåtöljerna : tog knappt 2.5 timmar & verkligen syns en stor skillnad (främst på fåtöljerna som hade ganska många fläckar, soffan är svart så... Voir plus

1. Service de nettoyage de tapisseries
  2. Service de ménage
  3. Service de nettoyage de moquettes
  4. Service de nettoyage du cuir

STHLM Möbeltvätt . Specialister på möbeltvätt i Stockholm – inte vanlig städning – Högkvalitativ Sofftvätt hemma Vi erbjuder professionell Möbeltvätt soffa, fåtöljer & stolar med rätt metod för materialet och på djupet utan att skada tyget. PROFESSIONELL MÖBELTVÄTT Vi erbjuder professionell möbelrengöring med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. I många fall använder vi tvätta möbler i kombination med olika tvättmedel och ångtvätt. Boka möbeltvätt idag! Boka möbeltvätt till bra priser. Vi tvätta möbler i Stockholm med Rut-avdrag. Med möbeltvätt, får du och din familj glädje av er möbel igen. MÖBELTVÄTT AV ALLA SLAGS MÖBLER Vi utför möbeltvätt av alla slags möbler (soffgrupper, fåtöljer, stolar). Våra möbeltvätt experter ser till att allt görs rätt och blir renare och slittåliga möbler och ger förbättrad luftkvalitet. Vi har en lång erfarenhet inom möbelrengöring. MÖBELTVÄTT I STOCKHOLM Vi utför möbelrengöring i Stockholm på små som stora möbler. Vi ger dina möbler ett nytt liv. Dina tyg soffor, stolar och ottomaner kommer att se helt nya ut och hjälpa till att ta fram det vackra i dina nyligen rengjorda mattor. Vi kan rengöra alla tyger och överdragsfläckar på mikrofiber, siden, linne, bomull, mocka och ull samt andra textilier. Du kommer bli förvånad över hur mycket ljusare dina möbler kommer att se ut när smuts, damm, jord, bakterier, svamp, djurhår och mer avlägsnats genom vår grundliga rengöring. MÖBELTVÄTT SOFFA Med professionell möbeltvätt soffa, får du och din familj glädje av er soffa igen. Med att rengöra soffa ha en ren och fräsch soffa, som både luktar och ser ny ut igen. Vi utför möbelrengöring i hela Stockholm. Boka möbeltvätt soffa idag. MÖBELTVÄTT HEMMA Vi förstår att dina möbler kan vara en av de största investeringarna i ditt hem. Med detta i åtanke, kan du räkna med Sthlm möbeltvätt expertis för att få jobbet gjort rätt. Det hela börjar med en undersökning av dina möbler för att fastställa lämplig teknik, särskilt för eventuella problemområden. Då kan vi använda våra speciellt utvalda rengöringsmedel för att kraftfullt men säkert rengöra dina möbler. Tvätta stoppade möbler idag. TEXTILTVÄTT SOFFA Vi utför textiltvätt soffa till bra pris och rätt textiltvätt soffa, ibland ångtvätt med kvalitet, utan att skada tyget. Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textiltvätt soffa. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering med textiltvätt soffa. TA BORT FLÄCKAR PÅ SOFFA Vi har en lång erfarenhet inom möbelrengöring och vi ska tvätta möbler professionellt. Ni kan förvänta ett professionellt sofftvätt resultat. De flesta fläckar går att få bort genom att använda rätt tvättning & fläckborttagning. Beställa möbeltvätt idag och vi kommer till dig på din plats och tvätta möbler professionellt. Tveka inte att kontakta oss! TVÄTTA SOFFKLÄDSEL Vi använder soffor varje dag för att äta, fika, ta en tupplur, titta TV, sitta och ibland till och med äta middag. De är mycket lättfläckade, särskilt om du har en ljusare soffa. Du bör tvätta soffklädsel även om det inte finns några synliga fläckar, eftersom det fortfarande samlar dödaceller, husdjurshår, kroppens naturliga oljor och så vidare. Om du kan ta bort en del av soffklädseln tvättar du den i en tvättmaskin, men om du inte kan, beställa hos oss. Att tvätta soffklädsel beror också på tillverkarens rekommendation. Se till att du tittar på soffklädseln etikett för att se vilken lösning som rekommenderas. Om du använder något du inte ska använda för att rengöra din tygsoffa, kan du råka skada den, så var försiktig. kontakta oss, så rengör vi din tygsoffa.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

133 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Utmärkt resultat

Utmärkt resultat. Soffan är som ny nu. Kommunikationen med Mahmud var snabb och tydlig. Jag kan starkt rekommendera hans tjänst.

3 octobre 2022

Tusen tack.
Med vänliga hälsningar

Tusen tack!

Tusen tack!! Våra fåtöljer blev som nya, det hade inte vi vågat hoppas på. Vilken tur att vi inte köpte nya utan prövade er. Absolut bästa betyg! Karin och Martin

7 septembre 2022

Réponse de STHLM Möbeltvätt

Vilken fina ord, uppskattar mycket. Tusen tack

Jättebra resultat!

Mahmud var tillmötesgående och smidig att ha att göra med. Resultatet för vår soffa blev jättebra och efter rengöringen luktar den också väldigt gott. Rekommenderar!

5 septembre 2022

Réponse de STHLM Möbeltvätt

Tack för din vänlighet och fina ord! Mycket roligt att höra att du är nöjd med vår service! Med vänlig hälsning

Efter 4 år av fläckar från 2 små barn…

Efter 4 år av fläckar från 2 små barn blev vår ljusgrå soffa som ny! Otroligt fint resultat och väldigt över förväntan!

29 août 2022

Réponse de STHLM Möbeltvätt

Tusen tack och vi hoppas på många fler framöver....!

Proffsigt med ett fantastiskt reultat

Bra att ha att göra med, professionell, och ett fantastiskt resultat. Tack för att du gjorde ren min soffa Mahmud. Den är som ny! Rekommenderar!

25 août 2022

Réponse de STHLM Möbeltvätt

Stort tack! så kul att höra! mycket uppskattat.

Vi är supernöjda Blev t.o.m

Vi är supernöjda Blev t.o.m. bättre än vi väntat Helt fantastiskt Två fåtöljer blev som helt nya.

8 août 2022

Stort tack! Mycket uppskattat. Med vänlig hälsning

Well done!

On time, Good job, Professional, Can really recommend…!

22 juillet 2022

Tusen tack

Väldigt nöjd

Kan varmt rekommendera detta företag. Väldigt professionellt och noggrannt utfört och jag är mycket nöjd med resultatet.

30 juin 2022

Réponse de STHLM Möbeltvätt

Vad roligt att ni är nöjda. Och tusen tack.

Superduktig!!

Superduktig och det doftar magiskt! Alla fläckar borta!!

23 juin 2022

Tack så jättemycket.

Fantastic!

Fantastic!
On time, kind and the work was excellent! Highly recommended!

6 juin 2022

Réponse de STHLM Möbeltvätt

Thank you very much, really appreciated.

Utmärkt möbeltvätt

Min soffa med åtta år gammal klädsel blev ren och fräsch vid tvätt i mars i år (2022). Sthlm Möbeltvätt var noggrann, proffsig, punktlig och trevlig. Rekommenderas varmt.

25 avril 2022

Stort tack! Mycket uppskattat. Med vänlig hälsning

Rekommenderar de 100%

Jättebra hemsida. Snabb och enkel att boka. Proffsig jobb och trevlig personal.

2 avril 2022

Réponse de STHLM Möbeltvätt

Mycket Uppskattar, tusen tack.

Med vänliga hälsningar

En helt positiv upplevelse

En helt positiv upplevelse. Jag skickade in några representativa bilder tillsammans med en begäran om offert. Fick svar ganska omgående och bokade tid. Killen kom på överenskommen tid och gjorde ett mycket grundligt jobb. Min gamla dammiga soffa och min bäddmadrass ser enormt mycket fräschare ut. Betalade via Swish efteråt.

24 mars 2022

Réponse de STHLM Möbeltvätt

Tusen tack för din vänlighet och fina ord! Mycket roligt att höra att du är nöjd med vår service! Med vänlig hälsning

Felaktigt pris

Fick ett pris per telefon men när fakturan kom var det 300 kr dyrare. inte ok. så se till att få det skriftligt innan.

16 mars 2022

Réponse de STHLM Möbeltvätt

Hej! Jag skickade offerten till dig via e-post, och fakturan är samma som överenskommelse.

Mycket nöjd

Stockholms Möbeltvätt: tvättade en soffa och en fåtölj med mycket gott resultat; möblerna fick en ny fräschör och nu kan jag vänta ytterligare några år innan omklädsel. Mycket trevligt bemötande av Mahmud.
Snabb och effektiv, rimligt pris.

21 février 2022

Superservice

Superservice, punktlig, proffsig och vår soffa blev som ny! Tack!

7 février 2022

Réponse de STHLM Möbeltvätt

Tusen tack. Mycket roligt att höra att du är nöjd.

100% nöjd

Snabb och bra service, vår fläckade soffa blev som ny!

22 janvier 2022

Réponse de STHLM Möbeltvätt

Tusen tack för ditt fantastiska omdöme, så roligt att höra!

Vi är så nöjda

Vi är så nöjda! Soffan blev som ny igen, så man kan säga att vi sparade 27000kr istället för att köpa en ny. Tack Mahmud!

20 janvier 2022

Tusen tack.