Fantastisk lækker kaffe og god information på hjemmesiden. Stillerscoffee laver fantastisk kaffe. Bestilte kaffebønner til espresso maskine. Super god information at finde på hjemmesiden, der h... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har efterhånden købt kaffe hos Stillers Coffee i en del år, og jeg er lige imponeret hver eneste gang. Kvaliteten af bønnerne er helt i top, og kaffen smager simpelthen fantastisk. Noget, der... Voir plus
Vi får leveret kaffe fra Søren og stillerscoffee.dk hver måned og har fået det i mange år efterhånden. Top kvalitetskaffe - perfekt ristning og kvalitet hver eneste gang. Direkte fra kaffebonden og en... Voir plus
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bad post service maybe good coffee
I email asking for the suggested recipe for the 2 coffees I got, I have seen the guide I'm web page but there's no specific recipe I would like to know temperature and ratio suggested , etc. Unfortunately that's bad service maybe hood product but service bad, careless of customers, I guess I'll need to find out myself the recipe and decently not buying again
Faglig passion
Søren Stiller ved, hvad han taler om og hans passion kommer hans forretning og kunder tilgode.
Mvh fra Nyborg
Eric S. N.
Fantastisk lækker kaffe og god…
Fantastisk lækker kaffe og god information på hjemmesiden.
Stillerscoffee laver fantastisk kaffe. Bestilte kaffebønner til espresso maskine. Super god information at finde på hjemmesiden, der hjalp mig så godt på vej til at finde den rette indstilling på maskinen hurtigt.
Bønnerne blev leveret hurtigt og det var stadig ikke længe siden de var blevet ristet. Meget imponeret.
Stillerscoffee er STEDET for kaffenørderne og alle os der prøver at følge lidt med dem.
Bedste sommerferie treat til os herhjemme.
Fin dialog omkring kaffe for køb
Fin dialog omkring kaffe før
køb, købet og lev super fint , kommer igen
Jeg har efterhånden købt kaffe hos…
Noget, der virkelig fortjener ros, er deres hurtige ekspedition. Selvom jeg bor på Fanø, som ikke er brofast, bliver mine ordrer pakket og sendt afsted utroligt hurtigt, og leveringen fungerer altid upåklageligt.
Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger deres vej. Hvis du er på udkig efter virkelig gode specialkaffebønner og en service, der er i særklasse, så er Stillers Coffee et oplagt valg.
Altid god kaffe
i love your coffee!
i love your coffee!! honestly, the best ive ever tried! i tasted like 5 different coffee beans and everytime it is a pleasure to taste them!
Best coffee
Unique fermenting process by a world class roaster. I sometimes order for home delivery, and my order is delivered in 2-3 days. In shop experience is great, Mr. Stiller is there and loves to chat about his product and answer my questions. The staff is attentive and educated as well
Verdens bedste kaffe og konge service
Fantastiske bønner til meget rimelige…
Fantastiske bønner til meget rimelige priser . Hurtig levering
Fremragende kaffe
Hjælpsomme og søde mennesker
Høj kvalitets kaffe
Hyggelige omgivelser
Skide god kaffe!
Igen hurtig levering af gode bønner
Igen hurtig levering af gode bønner der modsvare beskrivelsen
Lækker og varieret kaffeoplevelse
Lækker og varieret kaffeoplevelse, virkelig høj konsistent kvalitet. Blandt de bedste i DK og i verden.
Jeg køber primært filter
Altid fantastisk kaffe