Stimpack Avis

TrustScore 4.5 sur 5

L'entreprise a répondu

Jeg bestilt en bog lørdag og allerede mandag kunne jeg hente den 👍 Meget god service og en fin lille hilsen i pakke fra Stimpack endda håndskrevet, det er førsteklasse stil at gøre dette. Helt sikk... Voir plus

L'entreprise a répondu

Normalt vil jeg ikke give trustpilot feedback på en standardvare som et bogkøb. Hvor svært kan det være. Jeg gør alligevel en undtagelse fordi Stimpack levede op til alt det jeg som kunde forve... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bedste online boghandel! Efter jeg lave en ordre, en medarbejdre sendte mig en email, at ordren skal være en dag sent, så han gav mig en 10% rabat (Han var meget venlig på emailen). Jeg modtog boge... Voir plus

1. Librairie

Écrit par l'entreprise

Vores ambition er at skabe et inspirerende samlingssted for danske og engelske bøger med fokus på faglig inspiration, personlig udvikling og mental vækst. Et sted hvor du kan finde bøger, der hjælper dig med at udvikle dig i rollen som leder, medarbejder, kollega, iværksætter, forælder, partner eller menneske generelt – og komme tættere på de mål, du har sat for dig selv.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

27 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nemt, trygt og personligt

De havde rent faktisk bogen på lager og ikke som andre hvor det så er fjern lager og 2 ugers levering, når man kommer den i kurven, så super fedt. At man så lige får en håndskrevet lap papir hvor der står tak for ordren og at man endelig må sige til hvis man savner nogle titler eller der er noget de kan gøre bedre viser bare at det er nogen med passion for deres virksomhed. Så det har været en rigtig god og tryg oplevelse. Jeg skal hilse fra datteren og sige at engelske fantasy/romance er hit i øjeblikket og der mangler et par titler på jeres websiden.

18 août 2026

Réponse de Stimpack

Hans! Tusind tak for de pæne ord og den positive tilbagemelding! 🙏 Den sætter vi kæmpe stor pris på, og datterens ønske er noteret! ;-) Tak!

Meget god service

Jeg bestilt en bog lørdag og allerede mandag kunne jeg hente den 👍
Helt sikkert jeg fremadrettet vil købe mine bøger hos dem 👍

11 août 2026

Réponse de Stimpack

Tusind tak for den super flotte anmeldelse Joy! Den sætter vi kæmpe stor pris på 🎉
Vi gør os umage og står klar til at hjælpe igen 🙏

Bedste online boghandel!

Bedste online boghandel!

Efter jeg lave en ordre, en medarbejdre sendte mig en email, at ordren skal være en dag sent, så han gav mig en 10% rabat (Han var meget venlig på emailen). Jeg modtog bogen efter bare 2 dage, og de gav også nogle larikds slik med bogen.

23 juillet 2026

Réponse de Stimpack

Tusind tak Benjamin 🙏 Vi er meget glade for din positive anmeldelse, og vi står naturligvis altid klar til at hjælpe igen!

Normalt vil jeg ikke give trustpilot…

Jeg gør alligevel en undtagelse fordi Stimpack levede op til alt det jeg som kunde forventer (smertefri bestilling, hurtig levering).
Men derudover gjorde de noget, som jeg ikke forventede.
Der var en lille personlig besked sammen med bogen og 4 små bolcher.
Små ting, javel, men det gav et smil på læben, og jeg vil helt sikkert kigge mod Stimpack igen næste gang jeg leder efter en bog.

8 juillet 2026

Réponse de Stimpack

Tusind tusind tak Simon 🙏 Vi er glade for den positive modtagelse og tilbagemelding - vi glæder os til at kunne hjælpe igen!

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering, fantastisk kundeservice og geniale priser for alle os bogelskere.

De vil meget gerne hjælpe med at finde en titel man søger✨
Handler helt klart igen!

13 juin 2026

Réponse de Stimpack

Tusind tak Anna-Sofie, for den positive anmeldelse - den er vi super glade for, og vi står altid klar til at hjælpe igen! 🙏

Høj service og hurtig levering

Høj service og hurtig levering

De kunne ikke sende pakken samme dag som jeg bestilte den. Så fik jeg 10 % rabat, og fik den endda stadig hurtigt leveret og en glad datter der fik en bog hun havde ønsket sig.

I pakken lå endda en håndskrevet brev og en rabat kode.

Virkelig stor ros til høj service og hurtig levering

8 juin 2026

Réponse de Stimpack

Tusind tak Bettina, for den positive respons! Det sætter vi stor pris på, og dejligt at høre det førte glæde med sig! 🙏

Top service

Min ordre blev screenet kort tid efter afgivelsen. Stimpack medarbejderen fandt en mulig fejl i min ordreafgivelse, og kontaktede mig telefonisk. Det forhindrede, at jeg fik den samme titel 2 gange med alt det bøvl, dette kunne føre til. Bogen kom dagen efter. Top service! God pris!

21 mai 2026

Réponse de Stimpack

Tusind tak Leif, vi er glade for at kunne hjælpe, og vi elsker alt ved din tilbagemelding! 🙏

Super hurtig levering

Super hurtig levering, rigtig go' pris, og fantastisk fin håndskrevet kort fra bossen selv.....respekt;)

11 mai 2026

Réponse de Stimpack

Tusind tak for den positive tilbagemelding! Vi står klar til at hjælpe igen! 🙏

Jeg kan varmt anbefale Stimpack 😊

Jeg kan varmt anbefale Stimpack 😊
Virkelig god service, hurtig levering og så en håndskrevet besked med pakken, som i øvrigt var pakket pænt ind. Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen .

21 avril 2026

Réponse de Stimpack

Tusind tak Pernille! Vi er altid glade for at kunne hjælpe, og sætter enorm pris på din positive tilbagemelding! 🙏

Virkelig godt udvalg

Virkelig godt udvalg!
Nem betjening og hurtig levering :)

1 avril 2026

Réponse de Stimpack

Tak for den positive tilbagemelding! 😊

Skarp pris, super-sympatiske

Skarp pris, hurtig forsendelse - og en håndskreven hilsen satte prikken over i'et 🙂. Super-sympatisk nystartet firma.

23 mars 2026

Réponse de Stimpack

Tusind tak Mikkel! Vi er glade for at kunne hjælpe og sætter stor pris på din positive tilbagemelding 🙏

Jeg havde en virkelig god oplevelse med…

Jeg havde en virkelig god oplevelse med mit køb hos Stimpack.dk.
Bogen ankom hurtigt og var pakket fint ind.

Det, der gjorde oplevelsen helt særlig, var den håndskrevne hilsen og de små slik i pakken – en utrolig sød og personlig gestus, som man sjældent oplever i dag.

Man kan mærke, at der er omtanke bag.
Jeg handler meget gerne her igen og kan varmt anbefale dem.✨😍

12 février 2026

Réponse de Stimpack

Tusind tak for din positive tilbagemelding! 🎉

HURTIG

Efter mindre end 12 timer lå min bestilling i min postkasse. Super service. Jeg kan varmt anbefale Stimpack. Billigst og bedst i dette tilfælde

13 février 2026

Tusind tak Jette! Vi sætter enorm stor pris på din tilbagemelding her! 🙏

Super nemt at bestille min bog

Super nemt at bestille min bog. Jeg fik bogen hurtigt hvilket var hvad jeg søgte efter. Jeg fik en lille hilsen fra firmaet med da jeg bestilte bogen det var ret fedt.
Jeg kommer at handle flere bøger her :-)

15 janvier 2026

Réponse de Stimpack

Tak Jens! Det er vi rigtig glade for, og vi står altid klar til at hjælpe igen! 🙏

Mine varmeste anbefalinger til…

Mine varmeste anbefalinger til stimpack. Leveret på under 24 timer og den bedste service!

31 janvier 2026

Réponse de Stimpack

Tusind tak for den positive tilbagemelding Mathilde! Vi er glade for at kunne hjælpe! 🙌