Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren fantastisch geholpen. Was al even op zoek naar een mapier om zadels van mijn oltimer bromfiets schoon te krijgen Zeer behulpzaam en doeltreffend hebben we een middel gevonden. Zeker... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn verzoek digitaal ingediend, volgende dag werd per email al contact opgenomen. Ik had aangegeven gebruik te willen maken van de ophaal en breng service. Ik ben woonachtig in Amsterdam, dus betaal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Website met goede uitleg. Ik ben zeer kritisch en de heren hebben super werk verricht. Zeer professioneel en vriendelijk! Goed materiaal/middelen wat ze gebruiken. Bij ophalen goede uitleg wat er is g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op 2e kerstdag(!) hier het interieur van auto laten reinigen. Door 4 man (keiharde werkers) is de auto compleet onder handen genomen terwijl ik in een rustige ruimte onder genot van koffie rustig kon... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Station de lavage automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Het nieuwe schoonmaken. Wij geloven erin dat schoonmaken en een schone wereld samen gaan. Met de kracht van stoom en biologisch afbreekbare middelen, zorgen wij voor een professionele reiniging van kantoren, restaurants en auto's.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Gisteren fantastisch geholpen

Gisteren fantastisch geholpen.
Zeer behulpzaam en doeltreffend hebben we een middel gevonden.
Zeker voor onthouden voor toekomstige projecten.

7 avril 2025

Je wordt prettig ontvangen

Je wordt prettig ontvangen. Ik had gekozen voor instap interieur schoonmaken. Dat is prima gedaan. Auto ruikt weer fris en is lekker schoon. Bedankt !

3 janvier 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Wat te doen met een kletsnatte vloerbedekking?

Nou even google erbij gepakt en afgelopen week mijn auto hier laten steamen omdat de hele vloerbedekking kletsnat was geworden. Het was dramatisch nat zelfs... On line afspraak gemaakt voor pakket 2 direct voor de volgende dag en er werd snel teruggebeld ter bevestiging. De volgende dag werd ik vriendelijk en gastvrij ontvangen. Ik ben blijven wachten boven en kon van alles te drinken nemen. Mooie ruimte ook boven inclusief leestafel en keuken met alles erop en eraan. Ik heb vers gemalen koffie gepakt en heb lekker de tv aangezet. Werkelijk alles is er te ontvangen.. netflix, disney plus noem maar op. Eigenlijk had ik er ook beneden wel bij willen blijven want die gasten hadden zo'n lol onder elkaar! Geweldig om dat boven te horen, haha. Het resultaat was ook prima. Vloerbedekking nagenoeg droog en lekker autogeurtje binnen! Interieur zeer mooi schoon ook dus zeker een aanrader wat mij betreft! Als je wilt blijven wachten en het is herfst/winter dan moet je je wel lekker aankleden want er is boven geen verwarming (of deze stond uit). Is ook wel logisch ook want de garage is natuurlijk gewoon open beneden. maar dan weet u dat. Zeker een aanrader dus!

5 décembre 2021

Aanrader!

Vandaag onze auto schoon laten maken bij Stoom Expert. Onze kofferbak zat vol met hondenharen, maar is helemaal schoon geworden! We zijn heel tevreden, de auto rook ook super fris en is echt weer als nieuw.

13 novembre 2021

SHOWROOM WAARDIG

Prima ontvangst gehad.Jammer dat je uit de wachtruimte niet kan kijken hoe eea in zijn werking gaat met stomen en reinigen.Echter dit neemt niet af in de kwaliteit. Auto is echt showroomwaardig na behandeling.Pakket 2 is prima.Kom zeker nog een keertje terug

9 octobre 2021

Interieur reinigen

Vandaag mijn interieur laten reinigen (pakket 2). Zeer tevreden! Vriendelijke en professionele werknemers. Zeker voor herhaling vatbaar.

26 juillet 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Bij aankomst netjes ontvangen

Bij aankomst netjes ontvangen, daarna werd er netjes uitgelegd wat ze gingen doen. Had pakket # 2
Het ging mij voornamelijk om het interieur waaronder de bekleding.
Deze zien er weer als nieuw uit.
Heb me ook geadviseerd over de buitenkant. Deze laat ik zeker de volgen de keer doen.
Heren bedankt ziet er goed uit.

20 juillet 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus