Jeg arbejder hos Storm Group nu, og det er et skide godt sted at lære og arbejde. De er virkelig gode til at lære salg fra bunden og har stort fokus på udvikling og støtte til medarbejderne. Arbejdsmi... Voir plus
Virkelig provokerende og uanstændig opførsel overfor mennesker på gaden. Hvis i som jeg er blevet generet af dem, så kontakt gerne den organition som de arbejder for. I dette tilfælde Red Barnet.... Voir plus
StormGroup er en arbejdsplads hvor man både kan blive oplært i at sælge, men også lære en masse omkring mentalitet og meget mere. En ting der virkelig gør sig gældende når man arbejder her, er per... Voir plus
Jeg har arbejdet hos Storm Group i perioden november 2024 til april 2025. Denne periode har været ubeskrivelig for min læring, og har åbnet utallige af døre for mig. Jeg har lært en hel masse om kommu... Voir plus
Mariane Thomsens Gade 1C, 4. sal, 8000, Aarhus, Danemark
- stormgroup.net
Répond généralement dans un délai d'un mois
''Århus og omegn'' siger de i annoncen
''Århus og omegn'' siger de i annoncen, og det næste du ved er at du bliver sendt til Ålborg. De fleste coaches er pisse arrogante og skal bare smides i skralderen.
Dejlig oplevelse med stormgroup
Dejlig oplevelse med stormgroup, de har sku været alt for nice 👏👏
Nu er det slut!!!
Nu er jeg i flere dage blevet kimet ned af jer. I ringer kun mellem 3 og 8 sekunder, så jeg styrter til og fra mobilen hele tiden - og når den ikke alligevel. Totalt irreterende. En anden ting er, at jeg er på Robinsonlisten, så I må slet ikke ringe til mig. Stop det dog!!! Nu har jeg blokeret jeres nummer, men jeg siger jer, at hvis I finder på at ringe til mig fra et andet nummer, så melder jeg jer - nu er det sagt!!! Nummeret i ringer fra er: 69136380.
Hvis I går ind på krak, så står det som jeres nummer!!!

Réponse de Storm Group
Virkelig provokerende og uanstændig…
Virkelig provokerende og uanstændig opførsel overfor mennesker på gaden.
I dette tilfælde Red Barnet.
Virkelig dårlig reklame for Red Barnet
Edit: 01.12.2020. Svar efter 31 måneder, seriøst ?

Useriøst foretagende …
Useriøst foretagende !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!