Stormrock Avis 2

3,6

1. Magasin de cannabis

Stormrock è un negozio online specializzato nella vendita di prodotti a base di CBD. Nata in Francia, la nostra azienda coltiva i suoi fiori in Svizzera utilizzando un metodo di coltivazione indoor all'avanguardia. Il nostro status di produttore-rivenditore ci permette di realizzare il nostro impegno nei vostri confronti: fornire prodotti di qualità eccezionale a prezzi competitivi.

Soddisfazione

Siamo attenti ai nostri clienti
La nostra azienda si impegna da sempre a trattare i suoi clienti in modo cortese, disponibile e amichevole. Diamo grande importanza a questo impegno e lo mettiamo in pratica in ogni occasione di interazione con i nostri clienti. Siamo convinti che questo approccio sia cruciale per stabilire un rapporto di fiducia con i nostri clienti e garantire la loro soddisfazione a lungo termine.

3,6

Moyen

Tutto ok! Consiglio

Ero titubante all'inizio ma tutto è andato a buon fine. Spedizione veloce e prezzi molto onesti! L'unico appunto che posso fare è di sistemare il servizio clienti perché l'email fornita non esiste e non c'è un servizio clienti. Per il resto tutto ok.

4 mars 2025

Mediocre Products, Unbelievably bad Customer Service, Lousy shipping and handling services

On May 21st I ordered and completed the payment of 2 articles on this website, where they advertise to sell Premium products and commit themself to deliver orders within 3 days MAX.
To date, I have only received 1 product of 2 that I ordered; Quality is ABSOLUTELY not as advertised!
On the contrary, the Quality of the product is exceptionally extremely low standard with almost no effect whatsoever.
Moreover, their website is a mess as it's mixed with French language.
Last but not least, Customer Service is eventually non-existent! Stay away from them!

21 mai 2024
Logo de Stormrock

Réponse : Stormrock

Hello,

We are very sorry to hear that your experience on our site was not what you expected. We take your comments very seriously and can assure you that what you have described to us is not the experience that we want you to have when you place an order with us.

In the majority of cases, delivery times are respected, although delays may occur.
We also ensure that our products meet our high quality standards in order to market them and our customer service is available via the contact form available on the site.

We hope this experience has not prevented you from returning to us, we would like to demonstrate our professionalism.

Have a nice day,
Stormrock It