Rigtig flotte billeder, omend det er lidt dyrt for plakater. Men godt pakket ind og ankom i fin stand. Dog lidt længere leveringstid, end de skrev.
Lisez les avis des autres
Jeg tog chancen og bestilte 3 plakater, Den Grimme Ælling, Klodshans og Den standhaftige tinsoldat, som jeg tilfældigvis så på jeres hjemmeside. Jeg må sige, at der kom 3 flotte plakater i messing... Voir plus
Jeg havde desværre en fejl i min første ordre, men jeg må sige, at kundeservice virkelig imponerede mig. De ringede mig efterfølgende op og vi fik rettet fejlen og de sender en ny plakat, som jeg er v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg var sent ude - Skrev mandag vedr. Min ordre, da den skulle bruges til en fødselsdagsgave i weekenden, fik svar 30 min efter, og senere var min ordre afsendt! Super god service! Har netop afh... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Udforsk H.C. Andersens eventyrlige klassikere og genoplev fortællingerne i et eksklusivt og moderne udtryk. Giv din bolig et eksklusivt udtryk med en flot kombination af vores danske kulturskat moderniseret til nutiden. Hos Story of Andersen finder du moderne plakater, som alle tager afsæt i Hans Christian Andersen og hans inspirerende eventyr og papirklip, som i dag er kendt og elsket verden over.
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
Rigtig flotte billeder
Fine billeder og rammer
Fine billeder og rammer.
Hurtig og sikker levering - alle billeder pakket godt og forsvarligt ind.
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. Og så er produktet super tilfredsstillende.
Dejligt endelig at se online køb der kan fungere
Ordentligt service og ikke mindst de…
Ordentligt service og ikke mindst de flotte billeder og rammer. Lige i vores smag.
Virkeligt smukke plakater og…
Virkeligt smukke plakater og indramning. I en liga for sig.
Fantastiske billeder
Fantastiske billeder
Er utrolig glad for mine billeder
Kan klart anbefale at handle der
Jeg tog chancen og bestilte 3 plakater
Jeg må sige, at der kom 3 flotte plakater i messing ramme, ligesom jeg havde forestillet mig, godt pakket ind. De levede fuldt ud op til mine forventninger og jeg overvejer at bestille flere.
Flotte billeder
Flotte billeder, i pæn ramme. Modtag dem inden for få dage. Meget tilfreds.
Jeg købte "Prinsessen på ærten" i…
Jeg købte "Prinsessen på ærten" i messing ramme og det er endnu flottere i virkeligheden. Det var også nemt at bestille og en kundevenlig hjemmeside.
Hej.
Hej.
Det er meget flotte billeder jeg er meget glad for dem de pynter op i mit soveværelse i stedet for de hvide vægge.
Hilsen Adelina 😊
Smukke billeder -
Jeg er SÅ glad for de 3 billeder jeg…
Jeg er SÅ glad for de 3 billeder jeg har købt.
Jeg kan varmt anbefale storyofandersen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.