Vi holdte vores bryllup på Strandmøllekroen den 30. maj 2026, og vi havde en helt fantastisk eftermiddag og aften. Lige fra vi tog kontakt til Strandmøllekroen følte vi os taget hånd om. Camilla var o... Voir plus
Lisez les avis des autres
En meget dårlig service. Måtte spørger 3 stk personale, før vi fik et askebæger. Forretten, der indeholdte Hvide asparges, som var undertilberte. Da vi endelig fik kontakt med en tjener, fik vi b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har lige holdt vores drengs konfirmation på Strandmølkekroen, han havde en fantastisk aften. Det samme synes vi forældre og samtlige gæster. Vi havde valgt forret, krebsehaler, og buffet. Begge d... Voir plus
Solen skinnede. Øresund spejlede det blå lys mod gæsterne som fik velkomstdrinks på terrassen. Alting gik op i en højere enhed ved vores fest primo september. Servicen var venlig og meget hjælpsom og... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Strandmøllekroen tilbyder mad fra det danske/franske køkken med udsigt over Øresund. Book nemt bord på vores restaurant i Nordsjælland på tlf. 3963010
Coordonnées de contact
Strandvejen 808, 2930, Klampenborg, Danemark
- kontakt@strandmollekroen.dk
- strandmollekroen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 23 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Frokostbuffet på vores 40 års bryllupsdag
Søndag d 5/11 2023 fejrede vi 40 års bryllupsdag.
Vi var 53 personer. Maden var frokostbuffet, utrolig lækkert og velsmagende, der manglede bestemt ikke noget. Vinene rigtig gode.
De 3 tjenere der sørgede for at alle have det godt, og hjalp med øl, vand og vin.
Smukt pyntede borde med smukke blomster.
Fantastisk udsigt til Øresund.
Vi giver 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skøn julebuffet og rigtig sød…
Skøn julebuffet og rigtig sød betjening. Ligger fint og idyllisk ved Øresund og til rimelige penge.
Altid en fantastisk oplevelse
Lækker mad til helt fair priser, altid fantastisk service og god beliggenhed. Vi kommer helt sikkert igen mange gange!
Strandmøllekroen er værd at køre efter! 5 stjerner herfra
Vi var der til søndagsbuffet
Vi (12 personer) var der til søndagsbuffet. Maden var bestemt ikke noget at skrive hjem om. Den var kedelig og smagsløs. De to stjerner er for den dejlige beliggenhed og den meget søde og venlige betjening.
Altid lækkert smørrebrød og en høj…
Altid lækkert smørrebrød og en høj service. Kan anbefales.
Sympatisk og super betjening med mad af…
Sympatisk og super betjening med mad af høj kvalitet
Dejlig frokost
Lækker mad med er godt twist.
Super behagelig betjening.
Jeg kommer igen.
På det jævne ift. pris
Venlige - meget unge - tjenere..
For lidt personale ift. prisniveau.
Maden er kun akkurat prisen værd og f.eks. er vegetarretten ikke til at blive mæt af.
Men skøn udsigt....
Sener i kødet…
Jeg besøgte lroen som gæst i et større selskab. Jeg valgte en capasio og en tartar. Capasion var godt nok den mindste jeg nogen sinde har fået. Til gængæld var der hverken rukula, parmasan eller kapers men det var deres version. Det var til gengæld ikke ok at der var sener i kødet. Der var der desværre også i deres version af en tatar det var ubehageligt salt Der var ingen kompensation efter at jeg havde glort opmærksom på det.
Var til skaldyrsbuffet og blev ret…
Var til skaldyrsbuffet og blev ret skuffet og pinlig berørt da jeg havde været oppe og tage 3 (små) portioner kiggede en fra personalet irriteret på mig og sagde højlydt foran flere medarbejdere at nu havde hun set mig gå op og tage mad 4 gange på en bebrejdende og uforskammet måde. Havde derefter ikke lyst til at være der mere og spiste op og tog hurtig hjem.. blev desuden faktureret for 2x vand med brus som aldrig kom.
Mega lang ventetid
Den dårligste kundeservice og arrogant tjener
Den dårligste kundeservice, vi nogensinde har oplevet. Arrogant 'overtjener' (det virkede mest af alt, som om vi kunne rende ham et vis stykke og svarede tilbage på en provokerende måde ved ankomst omkring, hvor vi kunne sidde). Vi ventede 25 min, inden vi selv måtte henvende os til personalet om at kunne bestille. Dernæst ventede vi 45 min., hvoraf jeg igen kontaktede 'overtjeneren', om vores mad var på vej. Han undskyldte ikke, men sagde blot 'jeg følger op på det' med et ligegyldigt blik. Der gik yderligere 5 min. og så kom maden efter ifter vi havde ventet 1 time og 10 min. Undervejs så vi også, at andre gæster måtte henvende sig i baren for at kunne få lov til at betale eller bestille. SÅ ærgerligt, for maden var virkelig god, men desværre opvejer det ikke den ringe kundeservice.
Virkelig god betjening
Virkelig god betjening (tjenerne var meget hensynsfulde og opmærksomme overfor min gamle mor), god mad til rimelige priser - og så selvfølgelig fortrinlig udsigt.
En dag vi aldrig glemmer
Havde bestilt bord selvfølgelig i restauranten men blev henvist til et lokale med tildækkede vinduer - det rum vises ikke i jeres reklamer. Vi havde købt deals men der står ikke at man skal spise i et lagerrum - tværtimod står der man skal nyde den dejlige udsigt?? Oven i det betalte vi 70 kr for en kande vand vi ikke rørte, selvom vi selvfølgelig købte drikkevarer.kaffen sprang vi over!
Fine rammer for et selskab
Fine rammer for et selskab. Vi var 46 mennesker, alt klappede perfekt, professionelle tjenere som sørgede for at serveringer blev koordineret med talerækken, meget udmærket mad og vin. Charmerende lokaler og smukke omgivelser. Dertil en høj grad af fleksibilitet efter middagen, efter hvad der passer bedst til selskabet. Vil vi tilkøbe fri bar - bar efter regning - musik - fest til den lyse morgen?
Konfirmation i de bedste rammer
Vi havde en fantastisk dejlig dag i de bedste rammer – skøn mad, dejlig vin og ikke mindst super personale.
Både vi, konfirmanden og gæsterne var meget glade og tilfredse.
Bestemt et sted vi kommer tilbage til
Vi har holdt konfirmation for ~50 pers og havde en skøn dag. Højt, højt service niveau med professionel, fleksibel og venlig service. Styr på mad, drikke og afvikling med masser ros fra flere gæster. Vi kommer igen.
bryllupsfest
Vi holdte vores bryllupsfest her. Super mad og fantastisk service hele vejen igennem. Kan klart anbefales. Der er fuldstændigt styr på ALT undervejs så man selv bare kan nyde :-)
En smagsløs oplevelse
En smagsløs oplevelse. Kold sovs og kød, gummisvær på flæskestegen. Fiskefileter som var tynde som papir. Fiskefrikadellerne mer end kedelig. Æggene til sildene var ikke kogt det var råt av min mave!!! Denne buffet skulle ikke have kostet mer end 200. Går med en tom fornemmelse. Synd for tjenerne de var søde, men har lagt nok penge for 3 (1152).
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.