Informations provenant de diverses sources externes
Welkom bij de strand en camping windschermen specialist! Wij verkopen hoge kwaliteit strandwindschermen en campingwindschermen voor particulier en zakelijk gebruik. De windschermen worden geleverd met duurzame houten stokken. Onze duurzame windschermen staan in heel Nederland en België bekend voor hun kwaliteit en zijn in verschillende stoffen en kleuren verkrijgbaar. Het Dralon, Polyester of Nylon windscherm wordt in een handige draag- en opbergtas verpakt, zo zit u heerlijk uit de wind in de zon! De windschermen in Dralon zijn verkrijgbaar in 4 meter, 5 meter en 6 meter. In Nylon en Polyester uitvoering zijn deze verkrijgbaar in 4 meter en 5 meter. Een windscherm geeft beschutting en U creëert er een stukje privacy mee. Dat maakt het windscherm ideaal voor op het strand en de camping. Nieuw! Nu ook leverbaar met deelbare houten stokken zodat het windscherm nog makkelijker te vervoeren is. Ook zijn er aluminium stokken beschikbaar, licht van gewicht en heel duurzaam. Deze kunnen desgewenst geplaatst worden in een grondanker, zo plaats U het scherm snel en stevig voor het hele seizoen, en is het makkelijk even op te bergen. Al onze windschermen zijn ook verkrijgbaar in onze winkel (Strandwindschermen.nl - Jan Hobbel), kom even langs en bekijk onze hele lijn in de Hoofdstraat 7b te Noordwijk NL, op steenworp van het strand! Mocht U meerdere windschermen nodig hebben voor b.v. de horeca, stuur ons dan even een bericht via info@strandwindschermen.nl voor een offerte.
Hoofdstraat 7b, 2202 ES, Noordwijk, Pays-Bas
- +31 (0)71 364 9333
- info@strandwindschermen.nl
- strandwindschermen.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Parfait : de la commande à la livraison, excellente communication et très beau produit (paravent rouge et blanc), si j’ai besoin du parasol assorti, je l achèterai chez Strandwindschermen.nl sans hésitation.
Brise vue en dralon
Article d excellente qualité et fourni en plus avec sac de transport.
Livraison tres rapide.
Super achat !
Commande facile sur le site, livraison rapide, produit conforme à la description.
J’ai hâte de l’utiliser !

Réponse de Strand en Camping windschermen
Les fauteuils de plage commandés
Les fauteuils de plage commandés, de très bonne qualité, ne correspondaient pas à notre souhait . La commande par réseau ne permet pas de visualiser et essayer les achats. Je remercie tous les correspondants pour avoir pris en compte et permis le retour des fauteuils .( Ce qui ne semblait pas etre prévu à la première demande).

Réponse de Strand en Camping windschermen
Commande respectée et livraison rapide.
Super produits et livrés à vitesse…
Super produits et livrés à vitesse éclair. Je recommande !
Contente de la marchandise
Marchandise reçue très vite
Bien protégée
Cliente super satisfaite
Le produit est excellent Ma seconde…
Le produit est excellent Ma seconde livraison à été un peu plus longue que la 1 ère fois 1 semaine contre 2 à 3 jours mais c’est encore très convenable Bien emballé et de grande qualité Très résistant aux grands vents

Super produit qualitatif
Livraison à temps pour nos vacances à la mer du Nord. Super produit qualitatif qui a été très utile pour nous protéger des grands vents sur la plage.