Jeg har kun positive ting at sige her! Hurtig nem og bekvemt afhentning. Altid imødekommende, aldrig nogen dumme spørgsmål. Produkterne holder, samt super lækker kvalitet og tanke omkring produ... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

The best training straps ever made. You will never use anything else again…

2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

30 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

premium strapit

Jeg købte et sæt premium strapit, men er slemt skuffet. De kan knapt vikles om de fleste greb i fitnesscentret og kan holder nærmest kun lige fast med nød og næppe i minimalt stof. Så foretrækker jeg altså klassiske straps fra Gasp som er lettere at få på og de skal også kun omkring én gang. Jeg er ærgerlig over at have taget produktet i brug, da returretten så røg.

9 octobre 2025

Crap quality

Crap quality, buy original! Imitation Garmin straps are realy crap. After my first run I it came loose. The pins don’t engage well into the watch. High risk of loosing your watch!! Buy original not this Chinese crap!

20 janvier 2025

De bedste produkter

De bedste produkter, og mega hurtig levering. Rigtig god beskrivelse på hjemmesiden, samt nem vejledning til bestilling af korrekt størrelse (StrapIt).

1 novembre 2022

Vanvittige gode straps og service i…

Vanvittige gode straps og service i topklasse!

Vil aldrig erhverve mig andre straps end disse. Totalt no-brainer at købe et par. Ovenikøbet yder makeit.eu en service i verdensklasse, og står klar til at hjælpe.

5/5

23 janvier 2023

Jeg bestilte et par straps i normal…

Jeg bestilte et par straps i normal str. hentede dem samme dag som jeg bestil.
Jeg lå lige på kanten til at skulle have en small.
Det viste sig så at de var for store.
Kom i kontakt med Tom, og forklarede situtationen.
det var intet problem, han lagde et nyt par klar på adressen, så kunne jeg bare hente dem, og ligge de gamle.
De nye i small virker perfekt og passer super godt.

Tak for god service Tom!

17 janvier 2023

Seriøs forretning!

Bestilte straps, DAO fuckedede leveringen op, hvorefter jeg tog kontakt til strap it og forklarede min sag.
Der blev ikke stillet spørgsmål og jeg fik tilsendt et nyt sæt uden beregning.
Konge service!

Jeg er en mand med "normal størrelse hænder", bestilte størrelse medium, hvilket lige er til den lille side.

Rigtig godt produkt!

14 décembre 2022

Jeg har kun positive ting at sige her!

Jeg har kun positive ting at sige her!

Hurtig nem og bekvemt afhentning. Altid imødekommende, aldrig nogen dumme spørgsmål. Produkterne holder, samt super lækker kvalitet og tanke omkring produkterne!

Strapsne holder selv svigermor godt fast, samtidig med hooksne nemt kan løfte bæreposen nede fra netto uden problem👏🏻!

Alt i alt gode produkter samt personer bag 😎

12 août 2022

Super great straps and good service!

Super great straps and good service!

The straps works perfectly and I don't miss the long awkward straps at all!

DAO misplaced my parcel, but the guys from Strapit.eu were quick to send me a new order and included a t-shirt. Very good service I must admit!

4 juillet 2022

These are so bad

These are so bad, worst straps I have ever tried. It is very hard to strap both hands at the same time and your wrist gets scared. After 2 times use, the straps are expanded and are not fitting your wrist anymore

20 juin 2022

Hi Filip
Wow - why didn’t you contact us. We would happily had sorted out a refund since your experience seems like a true nightmare 😱
We are confused about your experience, since the webbing we use simply can’t be stretched. It would have been interesting to examine your set to see what happened 🤷‍♂️
We are just very sad about your absolute horrible experience with our product - and would have liked to have had the chance to turn it into a better experience 😭
Best regards
Tom

Mega fede straps

Mega fede straps, fik dem i første omgang hvor de var lidt store. Viste sig ikke at være et problem da jeg kunne få nogle nye mindre meget nemt 😃👍

Lækker kunderservice og lækkert produkt

5 avril 2022

Hej Emil
Tak for den fine tilbagemelding, og godt du tog fat i os så vi kunne vende det til en god oplevelse!
Vh Tom

Fungerer ik til folk med tynde håndled

Tjaaa det virker som et udmærket produkt, men det fungerer simpelthen Ik til personer med små/tynde håndled. Jeg er en person med tynde håndled af natur og de straps jeg har købt sidder ikke ordentligt. Herved at jeg ikke kan få et ordentligt greb med strapit straps, da de sidder for løst..

21 mars 2022

Hej Alfred
Hvorfor har du ikke kontaktet os?
Vi har lavet massere af kortere sæt til de af vores kunder som synes de er for store. Du kan skrive til os, så gør vi også gerne dette for dig.
Venlig hilsen
Tom
StrapIt

Rigtig godt produkt og simpelt at…

Rigtig godt produkt og simpelt at bruge. Meget bedre end 'lange' straps der skal vikles mange gange.
Der er super godt greb når man anvender dem, dog foreslår jeg at der kom noget polstring af en art på strykket der gnider mod håndleddet. Sidst da jeg skulle lave pull ups og leg raises, var det som om at strappen brændte mig og gnavede sig ind i huden. Hvis der blev videreudviklet på med den forbedring ville produktet helt sikkert på 5 stjerner.

18 mars 2022

Hej Jonas
Vi kommer nok ikke udenom, at vores produkter vil kunne efterlade lidt brugsspor, da det trods alt er til styrketræning. Vi er generelt ikke fans af polstring på træningstilbehør, men vi forstår godt din feedback, og vil da klart have det med i vores overvejelser fremadrettet.
Tak for anmeldelsen!
Vh Tom

Efter at have prøvet straps fra strapit…

Efter at have prøvet straps fra strapit bruger jeg ikke andre

Nemme og bruge og fylder ingenting og
Mega lækker kvalitet

Kæmpe anbefaling her fra

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 mars 2022

Hej Casper
Mange tak for din anmeldelse - du rammer meget godt hele ideen med produktet, så det er fedt at læse.

Godt Tilfreds!!!

Godt Tilfreds!! Nu har jeg fået brugt dem i ca. 14dage og er mere end glad for mit køb!
-Mads

6 mars 2022

Tak Mads!

Fantastisk produkt og service

Fantastisk produkt, lever 100% op til formålet.
Pakken blev hentet i Vanløse ved deres lokaler, heller ingen problem der.
Der var sågar to håndskrevne kort vedlagt med mit navn på.

20 février 2022

Hej Magnus
Tak for den fine anmeldelse - det varmer at vores service falder i god jord 😉

Best straps

Best straps.
The love that was put into creating these, shines in functionality and quality.
Unfortunately I can only put 5 stars into trustpilot, but they deserve so much more!

20 février 2022

Hi André
We really appreciate your feedback - especially when it’s that positive.
Thanks!
/Tom

God og personlig service

God og personlig service, god kvalitet, sindsygt greb

13 février 2022

Réponse : Strapit

Hej og tak for din anmeldelse. Vi går langt for at sikre top service, så din besked varmer.