STRAUSS Avis 963

4,5

Ik was eindelijk op zoek (en ben het nog steeds! ) naar driekwartwerkbroek die minder lijkt op zogenaamde piratenbroek enz., dus een broek tot net ietsjes over de knieën, en toen ben ik tot betreffe... Voir plus

Ik was op zoek na nieuwe werkkleding, werkschoenen, werkbroeken en werkjas. Hierbij kwam ik terecht in de webshop, persoonlijke vind ik de indeling van de shop helemaal top, is mooi en overzichteli... Voir plus

Goede marketing van Strauss alleen, kan en moet de facturatie en credit afhandeling veel beter in mijn ogen. Nu is inmiddels voor de tweede maal een verkeerd artikel gecrediteerd? Maak dit proces du... Voir plus

1. Magasin de vêtements de sécurité
  2. Magasin d'équipement de sécurité
  3. Magasin d'uniformes
  4. Magasin de vêtements professionnels

Strauss is een van 's werelds grootste fabrikanten van werkkleding en veiligheid op het werk. De producten met utiliteitskarakter hebben nu een echte lifestyle en cultstatus onder de fans. Strauss behaalt het grootste deel van zijn omzet online, waardoor het een van de vijf grootste online detailhandelaren in Duitsland is. De onderneming telt 1.700 werknemers en produceert wereldwijd in 27 landen, met de nadruk op Zuidoost-Azië.

4,5

Betrouwbaar

Betrouwbaar. Volledig assortiment.

Bedankt voor uw vijf ⭐️

Met vriendelijke groeten, Irene

Altijd inorde goede kwaliteit en…

Altijd inorde goede kwaliteit en levertijd opmaat

Hallo,

Fijn dat u tevreden bent en bedankt voor de feedback 😃

Met vriendelijke groeten, Irene

Het liep allemaal gesmeerd

Het liep allemaal gesmeerd. Makkelijk te bestellen en daarna wachten op levering. Heel tevreden!

Hallo,

Bedankt voor de 5* review. Dat stellen we zeer op prijs.

Met vriendelijke groeten, Nancy

I bought safety shoes and socks so far

I bought safety shoes and socks so far, very good quality both in products and in service. When I received my order I understood the seriousness with which the company treats its customers.

Hello,

Thank you very much for your great review. We are very pleased about it.

Kind regards, Nancy

Super geregeld

Super geregeld

Hallo,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Top kwaliteit..

Hallo,

Bedankt voor uw positieve recensie.

Alles was prima

Hallo,

Dat is altijd fijn om te horen. Bedankt!

prima de luxe

korte broek, uitstekend doordacht ontwerp, heel goed materiaal en prima afwerking - heb ik heel lang plezier van - direct een tweede besteld voor het geval ze deze straks niet meer hebben

Hallo,

Bedankt voor uw reactie. Veel plezier met uw short. Het mooie weer is op komst.

perfect

perfect, l vering duurde al1 wat lang

Bedankt 🙂

Content

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle bezorging

Hallo,

Bedankt voor uw positieve review.

Strauss is zeer betrouwbaar

Strauss is zeer betrouwbaar. De shirts kwamen overeen met de afbeeldingen. Shirts vielen wat groter uit, omruilen ging voor een kleinere maat ging prima. Communicatie qua bezorging/track&trace mag wat duidelijker. Bestellen bij Strauss kun je prima doen!

Bedankt 🙂

Kleding prima, papier zonde

Kleding prima, Alleen die oneindige hoeveel papier die Strauss blijft sturen. Zonde van het papier. Ik hoef geen catalogus.

Hallo,

Hartelijk dank voor uw recensie. We hebben het versturen van de catalogus stopgezet.