Ik was niet geheel tevreden over de gitaar. De docent van mijn zoon had aangegeven dat de snaren al wat verouderd waren. Zodra Stringswings hiervan op de hoogte waren, hebben ze gelijk aangeboden om... Voir plus

Snelle opvolging van emails met vragen over aanpassing van de hals van de Raimundo Concierto 148. Snel en adequate antwoorden en nette offerte. Bestelling geplaatst en nu 4 maanden wachten totdat de g... Voir plus

Woon in Sunny Zandvoort (NL) dus geen persoonlijk contact dmv winkelbezoek in België. Er staat hier al genoeg (lovende-) informatie over vakkennis en behulpzaamheid en dit heeft mij ook over de stre... Voir plus

Viool op afstand gekocht, dus in vertrouwen... heel vriendelijke verkoper Chris die het niet teveel vond om een goede uitleg te geven. Opvolging met kennis van zaken en attentie voor de klant => voor... Voir plus

1. Magasin d'instruments de musique
  2. Magasin de guitares
  3. Magasin de violons

Informations provenant de diverses sources externes

Op zoek naar een degelijk muziekinstrument voor de beste prijs? Voor starters en gevorderden, ook voor kinderen. Dan moet je bij StringsWings zijn.

4,4

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Steeds prima geholpen

Steeds prima geholpen. Mooie instrumenten en altijd met goede raad geholpen. Mijn beginnende studenten zijn super te tevreden.

25 octobre 2022

Réponse : Stringswings

Dank je wel voor je reactie!

Een tevreden klant

De dochter is gestart met gitaar lessen. Voor haar eerste instrument zijn we te recht gekomen bij stingwings en we zijn zeer tevreden over haar gitaar plus de uitleg die we gekregen hebben. Ik ga het zeker aanraden aan anderen.

2 septembre 2022

Réponse : Stringswings

Dank je wel! Tevreden klanten, daar doen we het voor.

Top!!!

Vriendelijk, behulpzaam, maakte asap tijd voor mij en kreeg nog een extraatje 🤘 een aanrader om te gaan shoppen voor een gitaar en/of onderdelen en benodigdheden!

12 septembre 2022

Réponse : Stringswings

Dank je wel voor deze vriendelijke woorden!

Prima contact

Prima contact, vriendelijk, correct, eenvoudige betaling, snelle levering. Een aanrader.

14 juillet 2022

Réponse : Stringswings

Dank je wel voor deze lovende woorden! Altijd tot je dienst.

Snel en behulpzaam!

Zeer tevreden over de service van Stringswings.
Niet alleen bij het kopen van het instrument is Kris vriendelijk en behulpzaam, ook na het kopen staat hij klaar om te helpen. Zeer geruststellend om te weten dat ik altijd terug terecht kan moest ik vragen hebben of er iets mislopen.

27 mars 2022

Fijn! Bedankt!

BEDANKT KRIS VOOR DE PRACHTIGE VIOOL…

BEDANKT KRIS VOOR DE PRACHTIGE VIOOL HIJ IS ECHT TOP EEN LANG VERWACHTTE WENS IS IN VERVULLING GEKOMEN!!!!!!!!

17 février 2022

Réponse : Stringswings

Het doet deugd iets van een tevreden klant te vernemen! Dank je wel voor je feedback!

Réponse : Stringswings

Hallo, beste Mike, heel fijn dat je tevreden bent! Misschien is de score dan een vergissing? Een goede score is 5 sterretjes, een slechte 1 sterretje. Veel muzikaal plezier in 2022!

Basgitaar

Goed geholpen voor een beginner.

27 novembre 2021

Réponse : Stringswings

Dank je wel! Succes ermee!

Potloden

Vlotte service en levering!
Vriendelijke communicatie via email.

6 novembre 2021

Dank je wel Sara!