Stripperbestellen.nl verliep allemaal heel goed. Ben super snel en vriendelijk geholpen. Goede,mooie foto's gekregen om een keuze te maken, en die keuze was snel gemaakt voor Mr Tattoo. Allemaal... Voir plus
Lisez les avis des autres
Stipperbestellen.nl is een zeer profesioneel bedrijf om een leuke en goede striptease te boeken. Angel boek ik al meerdere jaren voor diverse gelegenheden, ook andere stripsters zijn al hier in onze r... Voir plus
Stripperbestellen.nl is van alle markten thuis en ik ben zelden zo klantvriendelijk geholpen. Ik vroeg relatief laat om hun services en werd meteen geholpen. Ze denken met je mee, regelen het en zette... Voir plus
Hele mooie, aardige en respectvolle vrouw. Ze was heel professioneel en heeft er een mooie show van gemaakt. Ik heb het genoeg gehad om met Celine me 18e verjaardag te vieren. zeker voor herhaling vat... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Erotisch entertainment
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
Erg goed in de omgang
Was super geregeld savonds ge appt en het was geen probleem tevens ook een super aardige vrouw!
Ashley
Erg leuke show
Erg leuke show, strippers deden het leuk en paste de show aan op wat leuk voor ons was. Communicatie ook vlot, erg aan te raden!
Erg leuke act en zeker het geld waard!
Super service!!
Fijne communicatie gehad en snelle service. De stripper moet nog komen maar ik heb er alle vertrouwen erin dat het goed gaat komen. Dikke 10 voor dit bedrijf
Fantastische show ontvangen vanavond
Fantastische show ontvangen vanavond! Celine is echt een toppertje! Zeker aan te raden! Grote groep is ook geen probleem
Fijn contact en heel leuk optreden
Fijn contact en heel leuk optreden! Zeker een aanrader!
Respectvolle man Nick en fijne show
Respectvolle man Nick en fijne show
We booked Angel for a striptease and…
We booked Angel for a striptease and she delivered an incredible show. Very professional, beautiful, and such a kind person. Highly recommended!
Fijne communicatie
Fijne communicatie, word met je mee gedacht.. groot assortiment waar je uit kan kiezen..
Onze stripper moet nog komen,
Zal er zeker een review over schrijven als deze geweest is
Eerlijke goede klantenservice service
Eerlijke goede klantenservice service! Staan je graag te hulp
Supersnelle service!!
Supersnelle service!!
Helemaal benieuwd naar de act!
Goeie partij
Goeie partij, reageert snel en denkt met je mee. Al met al een goeie service
Snelle communicatie!
Snelle communicatie!
Veel keuze, wat altijd leuk is want iedereen heeft een andere voorkeur.
Wij hebben er alvast zin in!
Absolute aanrader!
Super act van Céline. Een absolute aanrader voor ieder vrijgezellenfeest!
Fijne en snelle service
Fijne en snelle service. Al mijn vragen netjes beantwoord binnen enkele minuten. Kijken nu al uit naar het bezoek!
Angel gaf echt een geweldige show zeker…
Angel gaf echt een geweldige show zeker een aanrader
Super service
Angelina maakte ons vrijgezellenfeest helemaal af met haar leuke politie act! Absolute aanrader! Goede service en prettig contact in alle afstemming vooraf.
We hadden stripper Lion ingehuurd voor…
We hadden stripper Lion ingehuurd voor het vrijgezellenfeest van mijn vriendin. Wat een show heeft hij gemaakt, niet normaal! Beter dan verwacht! We zijn nog aan het nagenieten! En hij is super vriendelijk en zorgzaam! Complimenten!
Nick heeft onze 21 jarige vriendin…
Nick heeft onze 21 jarige vriendin vergezeld met een leuke stripact. Heel respectvol, maar toch sexy.
Het was een hele leuke en gave act!
Het was een hele leuke en gave act!
Een lieve en mooie meid die op een professionele manier van jouw feestje een top feestje maakt!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.