Striving Jannah Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Salaam alaikoem, Mashaa Allah zuster! Je hebt echt aan alles gedacht bij het maken van deze agenda. De agenda past zoo goed bij jou gekozen naam “Striving Jannah”. Ik ben elhamdulillah Alla... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Striving Jannah is de eerste plek waar ik naartoe ga wanneer ik cadeautjes zoek. Van kleinigheidjes, zoals notitieblokjes en boekenleggers voor de meesters en juffen, tot mooie planners voor mensen di... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De producten zijn zeer uniek en van hoogwaardige kwaliteit. De levering is snel en altijd zeer verzorgd geleverd. Er wordt goede zorg gedragen over de wijze waarop elk product stimuleert tot het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb onlangs de ramadan planner besteld en ik ben er echt super blij mee. De planner is heel handig, er staat alles in wat je nodig hebt om je tijd in de ramadan zo goed mogelijk te benutten en in t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Papeterie

Écrit par l'entreprise

De eerste Islamitische planner en agenda in één dat om het gebed draait. Onze missie is om iedere moslim in Nederland en België, en later wereldwijd, te laten plannen om het gebed heen en van het gebed een prioriteit te maken. De islam als leidraad in het leven van de hedendaagse, drukke moslim.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Top service!

De levering was erg snel alsook de communicatie.
Ik had een vraag die direct werd opgepakt en ook uitgevoerd.
De volgende dag had ik mijn bestelling al binnen.

13 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

mooie islamitische agenda, origineel cadeau ook

Snelle verzending, goede kwaliteit en hele mooie planner met mooie islamitische reminders, ook heel blij met praktische penhouder en pen met prachtige tekst. Volgend jaar weer inshaAllah, ook superleuk om cadeau te geven overigens.

11 janvier 2023

Pracht kwaliteit!

De service is geweldig, ik kon de bestelling in eerste instantie niet doen omdat er een storing was bij IDeal. Nadat ik via insta een berichtje had gestuurd had ze Bankoverschrijving aangezet waardoor ik alsnog snel mijn planner kon bestellen. De kwaliteit is top, perfecte grootte ook en heb er nog een gratis kalender van 2023 bij gekregen! Perfecte planner! Allahouma Bareek

3 janvier 2023
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooiste agenda die ik ooit heb gekocht

Mooiste agenda die ik ooit heb gekocht. Zo functioneel en inspirerend. Ik hoop dat jullie nooit stoppen met deze te maken! TbarkAllah 3liekoum. Ik heb de tijd genomen om eerst heel het eerste stukje te doen en de reflecties en werken aan je doelen werken zo inspirerend. Het is zo veel meer dan een agenda. En ook een goed formaat! Was bang dat hij te groot zou zijn (zoal die purpuz planners) maar het is niet te groot en niet te klein… zit tussen een a5 en a4 echt ideaal!! Shoukran bezef!

1 janvier 2023

Uniek

Uniek. Prachtig en overzichtelijk. Heb altijd dit soort agenda s gehad en nu weet ik wat ik altijd miste de doelen en gebeden wat betreft mijn geloof. Geweldig!

1 janvier 2023

Erg tevreden

Erg tevreden, vaker besteld en snelle levering.
Je bestelling wordt leuk verpakt en de planner/agenda is zeker een aanrader.
Moge Allah je werken vergemakkelijken en een groot doelgroep bereiken!

15 novembre 2022

Top!

Prachtige producten en heel snel geleverd. Ook heel leuk om als cado te geven!

24 septembre 2022

Super snelle levering. Excellente service

Ik had last minute nog een mooie Totebag nodig voor mijn Umrah. Striving Jannah heeft de verzending supersnel geleverd. Baraka Allahou Feekoum! Een prachtige, praktische en zeer kwalitatieve Totebag die mij Alhamdoulilaah heeft kunnen vergezellen gedurende mijn gezegende reis. Nogmaals bedankt voor de excellente service!

1 septembre 2022

Terugkerende klant!

Dit is al de tweede keer dat ik een planner bestel bij striving Jennah. Ben er echt super tevreden over! Normaal schreef ik zelf de gebeden in mijn agenda, nu dat ze voorgedrukt zijn moet ik enkel de tijdstippen invullen. Echt top.

6 août 2022

Top service!

De planner heeft echt goeie kwaliteit en de taupe kleur is echt zoo mooi😍

18 juillet 2022
Avis spontané

Mashaa Allah!!

Salaam alaikoem,

Ik ben elhamdulillah Allah dankbaar dat ik een zuster/onderneemster/ontwerpster als jou heb mogen tegenkomen en ben ook zeker enorm trots!! Allahoemme Barik!!

Mag Allah jou zaken vergemakkelijken en jou meer succes schenken!🤲🏻🤲🏻

Wassalaam, Tugba

28 mai 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus