Strong Eagle Gymwear Avis

4,7

Snelle verzending, super fijn contact je wordt snel geholpen bij een vraag. Goede en snelle service gekregen nadat er een verkeerd product geleverd was en ik producten die ik had besteld miste in... Voir plus

Ik heb leggings, een sport bh en sokken gekocht en ze zitten allemaal fantastisch. Heerlijke rekbare stof, valt mooi op maat en de scrunch bij de legging achter valt niet super op (daar was ik een bee... Voir plus

1. Magasin de vêtements de sport
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de vêtements de sport (activewear)

Sportkleding voor man en vrouw. Voor een gegarandeerde confidence boost. Ben jij opzoek naar squatproof- sweatproof sportleggings, tops, shorts en oversized t-shirts? Bij Strong Eagle Gymwear ben je aan het juiste adres! Al onze leggings zijn squat & sweatproof zodat jij met een fijn gevoel kunt shinen in de gym. Wij zijn niet alleen een sportkledingmerk, maar met al meer dan 6000 klanten vormen wij een echte community! JOIN THE CLUB. Volg ons ook op Instagram & TikTok voor meer content.

4,7

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Fijne communicatie en top artikelen

Verkeerde maat werd echt super fijn opgelost! Pakketje ook heel netjes binnen gekregen. Hele fijne kleding super goeie stof en zit zo mega comfortabel! Ik voel me een stuk zelfverzekerder en heb eindelijk iets dat goed zit

4 août 2026

Top producten met kwaliteit

Goede pasvorm, omschrijvingen kloppen met wat je thuis krijgt. Kwaliteit is zoals het hoort. Heb meerdere producten van dit merk en het is inmiddels mijn lievelings.

De producten zijn prachtig

De producten zijn prachtig. Het zit echt mega lekker. Ook een keer niet te bloot met shorts. Ontzettend blij mee dat ik eindelijk sportkleding heb gevonden. Eerst droeg ik aybl. En dat kroop op zat net niet lekker. Super blij mee!

Heerlijk zittende short!

Heerlijk zittende short!
Voelt als een 2de huid.

De stof is wel kwetsbaar!
Bleek een scherp stukje aan me nagel te hebben, die heeft een klein haakje in de stof veroorzaakt.
Denk niet dat je er mee op ruwe ondergrond moet zitten.

Mooie kleuren!!

29 juin 2026

Top bedrijf

Wat een super bedrijf met een ongelofelijk leuke eigenaresse!

Toffe kleding

Top! Hele fijne kleding. Fijn dat Larissa het weer zelf in de hand heeft, dit bevordert mijn inziens absoluut de service.

29 juin 2026

Fijne sportkleding

Fijne sportkleding! Schijnt niet door, sluit mooi aan en omarmt je vormen goed. Verzending ging snel en alles was mooi en met zorg verpakt. Zeker voor herhaling waard! :)

1 juin 2026

Top merk

Snelle verzending, kwaliteit is top en de variatie aan gymkleding maakt het een merk voor iedereen. Daarnaast is de eigenaresse super betrokken en dat zorgt voor een hele prettige ervaring.

2 juin 2026

Super tevreden 💝

Inmiddels mijn vijfde bestelling geplaatst. 2 jaar geleden voor het eerst shorts besteld, en die draag ik nog steeds super vaak! Super lekkere stofjes, en hele fijne kwaliteit! Nu in de laatste weken 2 bestellingen geplaatst met topjes. Ze zitten fan-tas-tisch!!!! Ga vooral zo door 💝

25 avril 2026

Echt een top winkel

Mooie spullen hebben ze, af en toe leuke kortingen dus dan wordt het extra leuk. Echt kwaliteit wat je hier koopt. Volg haar even op social media want dan zit je op de eerste rij met kortingen en nieuwe lanceringen

29 décembre 2025