Utifrån mina egna erfarenheter som student, är Studentapan en mycket pålitlig och tillfredsställande plattform för att köpa begagnade kursböcker och ta del av student rabatter. Priserna på de begagna... Voir plus
Smidigt, enkelt och tryggt. Super nöjd med allt. snabba och smidiga leverans och produkterna motsvarade allt enligt min beställning. kommer även i fortsättningen att göra mina inköp via Student apans... Voir plus
Jag är väldigt nöjd ! Hela processen känns trygg, enkel och smidig . Men kanske finns det förbättringspotential för säljare, exempelvis när en köpare är missnöjd med skicket på en bok så kan det ta li... Voir plus
En fantastiskt bra och användarvänlig app! Det är otroligt smidigt att både köpa och sälja kurslitteratur, och hela processen från sökning till betalning och frakt fungerar klockrent. Det enda lilla m... Voir plus
Köp dina kursböcker direkt från andra studenter och spara uppåt 70%. När du är klar säljer du enkelt vidare böckerna och tjänar pengar på nolltid.
Växjö, Suède
- studentapan.se
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Enkelt och smidigt att skicka böcker
Enkelt och smidigt att skicka böcker. Snabba svar och återkoppling. Betalning för sålda böcker kom snabbt. Kan verkligen rekommendera studentspan.
WOW!
Vilken supersida jag hittat till. Hur bra att kunna köpa böcker på det här viset för att sen veta att jag kan sälja dom vidare. Vi hjälper varandra & miljön. Känns fint! Och tryggt!
De är super professionella bok försäljning hemsida
Den hemsida super professionellt och det är mycket enkelt att man hitta vilken bok som helst. Säkert och tryggt när man köper boken så man känner tryggt för att de använder bra system att skydda alla kunder köpare eller säljare.
Snyggt jobbat studentapan.
Bara bra inga problem smidigt
Fantastisk fin tjänst som funkar över…
Fantastisk fin tjänst som funkar över all förväntan. Beställde fyra böcker från lika många säljare och alla kom fram lika snabbt, bara några dagar senare, i fint skick.
Rekommenderar starkt att köpa/sälja via…
Rekommenderar starkt att köpa/sälja via Studentapan, effektivt och smidigt!
Enkel beställning och snabba…
Enkel beställning och snabba leveranser! Bra skick på begagnade böcker och ett stort utbud finns! Bevakningsmeddelandefunktionen fungerar utmärkt. Mycket nöjd. Snabb support!
Simpelt och smidigt att lägga upp…
Simpelt och smidigt att lägga upp artiklar/böcker man vill sälja. 5/5👏
Jättebra sida
Jättebra sida. Hittar det jag söker för ok priser. Böckerna kommer snabbt och är i mycket bra skick. Bra med verifiering av ens telefon och e-post. Det känns säker.
Smidigt att skicka iväg och att lägga…
Smidigt att skicka iväg och att lägga upp annonsen. Man får vara lite uppmärksam på prissättningen så det inte blir orimligt lågt pris. Då kan man välja egen prissättning.
Hur smidigt som helst!
Vet inte hur det skulle kunna bli bättre och enklare. Nu har jag både köpt och sålt studentlitteratur ett par gånger på Studentapan. Hur smidigt som helst!
Snabb leverans och känns tryggt 😃 kan…
Snabb leverans och känns tryggt 😃 kan vara bra att tänka pånatt det kan levereras i omgångar om man beställt flera böcker.
Snabbt
Snabbt, enkelt, okomplicerat och helt perfekt för alla parter. Mvh Ann-Charlotte
Superbra ordnat
Superbra ordnat, kanon att kunna använda återbruk för miljön och ekonomin. Trygg betalning och bra organiserat på alla vis.
Precis som en bra försäljningssida bör…
Precis som en bra försäljningssida bör vara. Enkel och smidig!
Utmärkt
Utmärkt. Billigt alternativ för att hitta all möjlig literatur, oavsett om det är för studier eller ej!
Superbra ställe att köpa och sälja…
Superbra ställe att köpa och sälja studentlitteratur