Studentapan Avis

9 059
TrustScore 5 sur 5

4,9

Utifrån mina egna erfarenheter som student, är Studentapan en mycket pålitlig och tillfredsställande plattform för att köpa begagnade kursböcker och ta del av student rabatter. Priserna på de begagna... Voir plus

Smidigt, enkelt och tryggt. Super nöjd med allt. snabba och smidiga leverans och produkterna motsvarade allt enligt min beställning. kommer även i fortsättningen att göra mina inköp via Student apans... Voir plus

Jag är väldigt nöjd ! Hela processen känns trygg, enkel och smidig . Men kanske finns det förbättringspotential för säljare, exempelvis när en köpare är missnöjd med skicket på en bok så kan det ta li... Voir plus

En fantastiskt bra och användarvänlig app! Det är otroligt smidigt att både köpa och sälja kurslitteratur, och hela processen från sökning till betalning och frakt fungerar klockrent. Det enda lilla m... Voir plus

1. Bouquiniste

Köp dina kursböcker direkt från andra studenter och spara uppåt 70%. När du är klar säljer du enkelt vidare böckerna och tjänar pengar på nolltid.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

9 k avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(9 059)

624 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rekommenderas starkt

Smidigt och bra. Är det någon som försöker lura oss studenter på pengar och inga böcker kommer så hamnar alltid pengarna tillbaka hos oss som skulle köpa böckerna om vi inte får dem. Jag rekommenderar Studentapan starkt!

4 septembre 2026
Avis spontané

Snabbt och lätt att sälja

Så lätt att lägga till böcker man vill sälja, bara att scanna bokens streckkod! Hemsidan är tydlig och visar vart i säljprocessen alla böcker befinner sig, så det är lätt att se vilka böcker som ska postas och hitta frakthandlingar.

3 septembre 2026
Avis spontané

En bra plats att kunna köpa läroböcker…

En bra plats att kunna köpa läroböcker billigare. Jag pluggar med mitt barnbarn och det underlättar att kunna köpa böcker han annars bara har tillgång till i skolan. Genom studentapans billigare priserna har vi möjlighet att köpa det vi behöver.
Det är enkelt att hitta på siten.

3 septembre 2026

Superbra

Superbra! Sparade mycket på kurslitteratur och så är studentapans kommunikation också jätterolig! :). Leverans och kommunikation kring köpet var snabb och smidig. 10/10, vill använda igen!

31 août 2026
Avis spontané

"Begagnad" bok, helt sönderslagen.

Köpte en bok som var i "begagnat" skick och möttes av en sönderslagen och nedklottrad bok. Jag rekommenderar starkt er att inte handla här. Boken kostade 400 kr hos Studentapan och kostar 500 kr. Kostar den 80% av nypriset? Ja, då förväntar man sig en begagnad men ändå fin bok.

2 septembre 2026

Bra och smidigt

Bra och smidigt. Det är bara att scanna isbn-kod och så får man förslag på prissättning. Allt funkar väldigt smidigt.

28 août 2026

Väldigt bra

Väldigt bra. Jag hade ingen orolig alls .det är väldigt väldigt bra och säkert till den som köper eller säljer 👍

28 août 2026
Avis spontané

Ett bra ställe att sälja böcker!

Tycker att det är en smidig och enkelt sätt att bli av med böcker som bara tar plats hemma. De är jätte tydliga på alla steg tills du skickar boken/paketet. De har student vänlig guide på hur man kan packa/slå in paketet, vilket var jätte bra.

31 août 2026