Utifrån mina egna erfarenheter som student, är Studentapan en mycket pålitlig och tillfredsställande plattform för att köpa begagnade kursböcker och ta del av student rabatter. Priserna på de begagna... Voir plus
Smidigt, enkelt och tryggt. Super nöjd med allt. snabba och smidiga leverans och produkterna motsvarade allt enligt min beställning. kommer även i fortsättningen att göra mina inköp via Student apans... Voir plus
Jag är väldigt nöjd ! Hela processen känns trygg, enkel och smidig . Men kanske finns det förbättringspotential för säljare, exempelvis när en köpare är missnöjd med skicket på en bok så kan det ta li... Voir plus
En fantastiskt bra och användarvänlig app! Det är otroligt smidigt att både köpa och sälja kurslitteratur, och hela processen från sökning till betalning och frakt fungerar klockrent. Det enda lilla m... Voir plus
Köp dina kursböcker direkt från andra studenter och spara uppåt 70%. När du är klar säljer du enkelt vidare böckerna och tjänar pengar på nolltid.
Växjö, Suède
- studentapan.se
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Toppen! 🐵
Studentapan erbjuder en fantastisk tjänst för både köp och sälj! Smidigt, tryggt och hållbart ⭐️🌍
Jag har handlat en hel del kurslitteratur via Studentapan och har bara haft bra upplevelser, både när det kommer till leverans och skick. Vid försäljning får man dessutom bra informationsstöd, packningsguide och QR-kod för inlämning👍
Enkelt och smidigt att sälja
Enkelt och smidigt att sälja och att köpa. Jag rekommenderar starkt.
Seriös aktör med stort utbud av lite…
Seriös aktör med stort utbud av lite mera ovanlig litteratur. Tryggt att köpa här då man godkänner sitt köp innan säljaren får sina pengar.
Bra och trevlig ägare för tjänsten
Bra och trevlig ägare för tjänsten. Lätt att både köpa och sälja studentlitteratur.
Rekomenderas varmt.
Enkel och snabb
Enkel och snabb, har köpt och har fått sälja! Pålitlig, bra instruktioner och bra att kunna se var boken är, när den är på väg.
Absurt krav på BankID
Absurt krav på BankID. Kan inte köpa en bok utan att ha en telefon med Google Play eller Apple App Store. Handlar hellre en dyrare förlagsny bok om det funkar på Linux Mint och LineageOS.
Vilken bra tjänst denna är
Vilken bra tjänst denna är. Toppen! Så enkelt och mkt uppskattad.
Bra priser
Bra priser, lätt att beställa och hämta upp, personer jag köpt böcker från har alltid skickat snabbt och paketerat böckerna säkert. Studentapan är också bra på att skicka ut notiser och se till så båda parterna blir nöjda.
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt . Tydlig information i alla steg man gör. Snabba affärer.
Tjänsten är fantastisk kommer alltid…
Tjänsten är fantastisk kommer alltid köpa kurslitteratur här om möjligt.
Det är fantastiskt att man får välja kvalité/skick på boken om det finns flera säljare och då även påverka priset.
Om boken mot all förmodan inte kan skickas så hittar studentapan motsvarande bok och försöker matcha priset!
Helt ärligt så är det bästa med sajten att man faktiskt kan få en bok levererad på 1-2 dagar istället för 5-7 dagar som blir om man köper böcker från online-butiker. Dessutom återanvänder böcker vilket är miljövänligt!
Bästa sajten!
Enkelt att köpa o sälja
Lätt att använda och väldigt smidigt
Lätt att använda och väldigt smidigt, smart val att köpa begagnade böcker samt att kunna sälja dem på samma app. Snabbt leverans med bra pris i jämförelse med de nya böckerna.
Bra information
Bra information, lätt att hitta på websidan och beställa, bra uppdateringar om leverens kontinuerligt. Var väldigt smidigt.
Jag tycker om allt på Studentapan
Jag tycker om allt på Studentapan! Så smidigt!
Trovärdig sida böckerna jag köpte va I…
Trovärdig sida böckerna jag köpte va I väldigt bra skick.
Fler böcker kommer köpas framöver.
Säger bara Wow
Säger bara Wow! Snabba leveranser, utmärkat priser och bra kvalitet på litteraturen.
Fungerar utmärkt och smidigt att både…
Fungerar utmärkt och smidigt att både köpa och sälja böcker!