Studio STCH Avis 7

TrustScore 4.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Service de broderie

Écrit par l'entreprise

Studio STCH is een borduurstudio gespecialiseerd in gepersonaliseerde kleding en cadeaus. Van huisdierenportretten tot namen op babycadeautjes – elk ontwerp wordt met zorg, precisie en liefde geborduurd. Ontdek ambacht in een moderne vorm: uniek, duurzaam en persoonlijk gemaakt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Via via bij Studio STCH uit gekomen

Via via bij Studio STCH uit gekomen
Voor onze scouting HIT onderdeel.
Hier meerdere polo's laten Borduren, ze kwam met meerdere ideeën en de eerste keer toen ik er kwam had ze al meerdere voorbeelden op een stuk stof als voorbeeld gemaakt! Door dit voorbeeld kon ik al een goed idee krijgen van wat mooier zou staan op de polo's, wij zouden eerst voor een ander idee gaan maar dankzij het voorbeeld toch iets anders beslist, wat zekers geen probleem was.
Zeer snelle service en duidelijke communicatie, geeft van te voren een goede indruk van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.
Zeer tevreden over hoe het gegaan is en ben zeker van plan om later weer hier te laten Borduren!

24 mars 2026

Super service

Snelle, makkelijke bestelling, duidelijk proces en snel verzonden! Eenmaal binnen is de trui van fijne kwaliteit en mooi afgewerkt! Zeker een aanrader!

24 mars 2026

Super tevreden met bestelling

Ik ben super blij met mijn studio STCH bestelling: het T-shirt is van goede kwaliteit en doordat ik het gemaakte borduur patroon kon goed keuren voordat deze werd gedrukt, kwam de opdrukking ook helemaal overeen met mijn verwachtingen.

4 décembre 2025

T-shirt met huisdier

Een T-shirt met gepersonaliseerd huisdier besteld om cadeau te geven. Kreeg van te voren de afbeeldingen gestuurd ter goedkeuring wat erg fijn was. Ook een super snelle levering, leuk ingepakt en prachtig geborduurd! De reactie van mijn nichtje: wauw dat is echt Coco!

15 novembre 2025

Réponse de Studio STCH

Fijn dat je de snelle service, de goedkeuring vooraf én het borduurwerk zo waardeert. Super dat je cadeautje zo goed werd ontvangen! :)
Heel erg bedankt voor het delen van je ervaringen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een hele speciale wensen

Ik had een hele speciale wensen. Een embleem uit de jaren 80. Duurde aantal dagen....maar toen. Echt alles overtroffen , mooi verpakt en dan die kwaliteit. Top!

1 décembre 2025

Réponse de Studio STCH

Geweldig om te lezen dat ik die speciale wens heb kunnen waarmaken. Wat goed om te horen dat al je verwachtingen zijn overtroffen! 🤩
Bedankt voor het vertrouwen en deze fantastische beoordeling!

Gepersonaliseerd cadeau

Als cadeau een gepersonaliseerd speendoekje met daarop de naam van een pasgeboren kind besteld. Zowel de kwaliteit van het borduursel als het materiaal waren perfect!

Verder een mooie en heldere website met een goed bestelproces.

Ik werd goed geïnvormeerd over het levermoment en het contact voor en na het bestellen was zeer aangenaam!

19 novembre 2025

Réponse de Studio STCH

Dankjewel voor je review!
Wat fijn om te horen dat het speendoekje zo goed is bevallen en dat je tevreden bent over zowel het borduursel als het materiaal. Ook goed om te horen dat je het bestelproces en de communicatie als prettig hebt ervaren!

Je bent altijd welkom voor nog een persoonlijk cadeautje!

Groeten,
Lysbert
Studio STCH

Wàt een leuke items!

Wàt een leuke items kun je hier laten borduren!
Helemaal naar eigen wens en idee op een groot en duurzaam assortiment!
Ook de collectie van "Jollein" is superleuk, ik heb een kraamcadeautje laten borduren, en een leuk gevulde kraamcadeau mand is ook mogelijk.
Bestellen ging makkelijk en het is snel geleverd.
En voor die prijs hoef je niet verder te zoeken, naar een leuk en persoonlijk (kraam)cadeau!

26 novembre 2025

Réponse de Studio STCH

Wat een heerlijke review om te lezen, heel erg bedankt!

Ik vind het geweldig om te horen dat het bestellen zo makkelijk ging en dat je zo blij bent met het borduurwerk én de Jollein-collectie. Superleuk dat je een persoonlijk kraamcadeau hebt laten maken!

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dat waardeer ik enorm. Je bent altijd welkom om weer iets moois en unieks samen te komen stellen!

Groeten,
Lysbert
Studio STCH

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus